Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот cska-632 » 26 май 2014 00:01

demarkos написа:Продължавам да се чудя кои са тримата футболисти от българското първенство с които преговаря ръководството, при положение,че Симеон Славчев от Литекс вече е продаден,Косоко отива във Франция,а най-читавите от Черно море може би ще отидат в Левски след Гонзо.Единият от набелязаните си мисля,че е Китанов,ама знам ли...

Диего?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 26 май 2014 03:00

Вероятно той и Китанов :)

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 27 май 2014 16:36

Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално). В центъра и аз смятам, че Гаджев би бил прилично попълнение. От Локо Пловдив Н'Диае не е лош, но ако има как да се вземе Йунес Хамза би било просто перфектно, пък ако е в пакет с феребори Доре .. направо заспива атаката. Можем да им дадем Шоко - нали го искаха. Направо и Ернандез ако искат .. и Платини (въпреки, че аз мисля, че той е много качествен футболист) и Кишада (макар, че смятам, че направи много за отбора този сезон, просто не е нападател от калибър шампионска лига).

Китанов и аз мисля, че е супер вратар, а и Божилов от Черно море е интересен футболист. От ЦСКА Тони Силва мисля, че би се вписал в Лудогорец доста повечко от в ЦСКА, но той воероятно ще иска в чужбина. С Гари Родригез какво ли става? Дали е съвсем затворена страница?
Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 май 2014 18:18

Soul, повечето от тези футболисти които си изброил няма как да дойдат в Лудогорец. Много трудно може да вземем ключов футболист от Литекс, ЦСКА, Левски, или Ботев, по ред причини... Една от причините е огромната трансферна сума която ще бъде поставена.
Последна промяна от 1Neutralen на 27 май 2014 21:18, променено общо 1 път.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 27 май 2014 20:54

Хамза писаха, че получал 30хиляди евро, което ще надмине нивата на заплатите на останалите в Лудогорец. Доре е бавен и няма да пасне на стила на Лудогорец. От Литекс е почти абсурдно да се вземе някой. Гаджев може да дойде, ако не си намери отбор в чужбина.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2014 23:31

Soul_VB написа:Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално). В центъра и аз смятам, че Гаджев би бил прилично попълнение. От Локо Пловдив Н'Диае не е лош, но ако има как да се вземе Йунес Хамза би било просто перфектно, пък ако е в пакет с феребори Доре .. направо заспива атаката. Можем да им дадем Шоко - нали го искаха. Направо и Ернандез ако искат .. и Платини (въпреки, че аз мисля, че той е много качествен футболист) и Кишада (макар, че смятам, че направи много за отбора този сезон, просто не е нападател от калибър шампионска лига).

Китанов и аз мисля, че е супер вратар, а и Божилов от Черно море е интересен футболист. От ЦСКА Тони Силва мисля, че би се вписал в Лудогорец доста повечко от в ЦСКА, но той воероятно ще иска в чужбина. С Гари Родригез какво ли става? Дали е съвсем затворена страница?

Дано нищо от това което си написал не е всред приоритетите на Лудогорец!
Предполагам се шегуваш за повечето възможности?
В мачовете срещу Ботев, нашите момчета обезличиха напълно тези пишман звезди за които говориш. Кой ще плаща такива суми за тези тюфлеци. Как да сравнявам интелекта на Мишо с този на албанчето Ваюши.
Не претендирам да съм с всеобхватни знания относно нивото на Българските футболисти, но аз харесвам старанието и техническите способности на Божилов от Черно Море.
За какво ни е още един и то себичен дефанзивен халф, като Гаджев, освен ако няма да замени Бурзорг на скамейката?
Ако привлекат дори половината от споменатите в поста ти, аз ще се откажа да гледам Български футбол и в частност Лудогорец!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 май 2014 00:02

Soul_VB написа:Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално).

Естествено, че има как, плащате за тях поне 4 милиона евро и са ваши, какво сложно има?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

мили

Мнениеот мили » 28 май 2014 13:41

BadBoy написа:
Soul_VB написа:Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално).

Естествено, че има как, плащате за тях поне 4 милиона евро и са ваши, какво сложно има?

Щом оракула предрича, значи има как!!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 май 2014 13:51

Soul_VB написа:Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално). В центъра и аз смятам, че Гаджев би бил прилично попълнение. От Локо Пловдив Н'Диае не е лош, но ако има как да се вземе Йунес Хамза би било просто перфектно, пък ако е в пакет с феребори Доре .. направо заспива атаката. Можем да им дадем Шоко - нали го искаха. Направо и Ернандез ако искат .. и Платини (въпреки, че аз мисля, че той е много качествен футболист) и Кишада (макар, че смятам, че направи много за отбора този сезон, просто не е нападател от калибър шампионска лига).

Пич, както каза и колегата volf, сигурно се шегуваш ???
Ваюши бил 3-4 класи над Мишо ? Хахха...
Какво направи Ваюши срещу нас и въобще в дербитата. То срещу слабаци и в купени мачове визирам 5 те гола на Джордан срещу Локо Пловдив всеки може !
Не ми ги хвали тези звезди на Литекс, там струват Страхил и Славчев, и отчасти Руменов и Десподов имат интересни качества...
Явно не следиш стила на Лудогорец, и не знаеш какви играчи се вземат . Хеле пък при Стоев играчи без тактическа култура и работоспособост не се толерират - справка Иван Стоянов, Платини, Ернандес, Бургзорг...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 28 май 2014 15:31

Нереално е да се мисли, че могат да се вземат тези играчи, които колегата е посочил. Това са играчи от преки конкуренти и дори и да се навият трансферните им суми ще са големи. Много малко са футболистите в България, за които няма да ни изнудват яко и същевременно са достатъчно качествени. Трябва да се погледне към Черно Море, Локо Пловдив и Берое донякъде.

Върни се в “Лудогорец”