Soul_VB написа:Аз мисля, че от България ако има как от Литекс да се вземат Джордан и Страхил Попов ще е супер, а защо не и Ваюши (3-4 класи над Мишо Александров е и не струва повече от 2М, а ако вземат за Мишо 700-800к идва идеално). В центъра и аз смятам, че Гаджев би бил прилично попълнение. От Локо Пловдив Н'Диае не е лош, но ако има как да се вземе Йунес Хамза би било просто перфектно, пък ако е в пакет с феребори Доре .. направо заспива атаката. Можем да им дадем Шоко - нали го искаха. Направо и Ернандез ако искат .. и Платини (въпреки, че аз мисля, че той е много качествен футболист) и Кишада (макар, че смятам, че направи много за отбора този сезон, просто не е нападател от калибър шампионска лига).
Китанов и аз мисля, че е супер вратар, а и Божилов от Черно море е интересен футболист. От ЦСКА Тони Силва мисля, че би се вписал в Лудогорец доста повечко от в ЦСКА, но той воероятно ще иска в чужбина. С Гари Родригез какво ли става? Дали е съвсем затворена страница?
Дано нищо от това което си написал не е всред приоритетите на Лудогорец!
Предполагам се шегуваш за повечето възможности?
В мачовете срещу Ботев, нашите момчета обезличиха напълно тези пишман звезди за които говориш. Кой ще плаща такива суми за тези тюфлеци. Как да сравнявам интелекта на Мишо с този на албанчето Ваюши.
Не претендирам да съм с всеобхватни знания относно нивото на Българските футболисти, но аз харесвам старанието и техническите способности на Божилов от Черно Море.
За какво ни е още един и то себичен дефанзивен халф, като Гаджев, освен ако няма да замени Бурзорг на скамейката?
Ако привлекат дори половината от споменатите в поста ти, аз ще се откажа да гледам Български футбол и в частност Лудогорец!