КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Мнениеот IvailoRz » 17 мар 2014 00:02

CSKA 78 написа:
Какво ревеш бе ревльо с ревльо! Поканете и вие хора да ви подкрепят, но по-скоро ще отклонят поката ви! Искам да ми кажеш кога ЦСКА за последно напълни В.Левски на 100%? Да не ми кажеш само от миналия век!

Да бе, реве някой-май на вас това вие най-голямата гордост!
Хубаво,напълнихте стадиона-"влачете",както се казва в Студ.град!(където има студенти от цяла България и доста чужденци)
С друго да се похвалиш,освен с хубавия футбол?!А след отпадането от Валенсия, какво ще правите??!Отново на "Арена ъф сикстаузенд"(въпреки,че трябва да я кръстят -2 хил.,защото по толкова събирате на мач)??! ;)

Eла на следващия мач на любимия ти отбор в Разград и виж с очите си дали са 2000 или 500 както ги изкарват някои .

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 17 мар 2014 00:02

CSKA 78 написа:
Какво ревеш бе ревльо с ревльо! Поканете и вие хора да ви подкрепят, но по-скоро ще отклонят поката ви! Искам да ми кажеш кога ЦСКА за последно напълни В.Левски на 100%? Да не ми кажеш само от миналия век!

Хубаво,напълнихте стадиона-"влачете",както се казва в Студ.град!(където има студенти от цяла България и доста чужденци)
С друго да се похвалиш,освен с хубавия футбол?!А след отпадането от Валенсия, какво ще правите??!Отново на "Арена ъф сикстаузенд"(въпреки,че трябва да я кръстят -2 хил.,защото по толкова събирате на мач)??! ;)

На дербитата има много повече от 2 хиляди... ;) Хората избират на кои мачове да ходят. Няма как да има пълен стадион в мач срещу Пирин ГД.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 мар 2014 00:03

volf написа:[
А сега видях, че в София имало 100 000 студенти от Разград! :shock:

Не е така не си разбрал, 100 000 не са от Разград...а от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ама това оборва пък тезата му че Лудогорец не била национална кауза ;)
Един приятел писа че цяла Северна България( и не само) била за нас, правят ни евала, коли със всякакви регистрации са пътували за мача..ама...той си бае неговото...

На арената за дербита си има 5-6 000 което си е отлична посещамост от 1/6 от града !!
Мисля че спамим, темата..тя е за мача с претендента Литекс !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 мар 2014 00:07

CSKA 78 написа:

Не ми отговори на въпроса! Затрудняваш ли се?
Моят спомен е от мача с Барса на 1/2 финала през 1989!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 мар 2014 00:07

Не съм чел другите мнения тука, нито съм гледал изявления след мача ,но прочетох това което казва Домусчиев и съм съгласен ,това което гледах като човек който не е пристрастен съдията си подкрепяше Литекс на общо основание ,за гола на Литекс преди това имаше нарушение срещу Моци, такъв ритник изяде ,това ако не е очеваден фал аз не знам кое е ,освен това такива груби нарушения имаше срещу играчи на Лудогорец особено фрапиращи срещу Златински ,Бодуров направи някои безумни фалове и ако имаше съдия на място поне 2 -ма играчи отиваха под душа от ловчанлии .А това че в Ловеч съдиите винаги си свирят под някакво давление си е ясно от години.Иначе за мача бих написал, по-добрия отбор въпреки съдията победи.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 00:14

Не е така не си разбрал, 100 000 не са от Разград...а от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ама това оборва пък тезата му че Лудогорец не била национална кауза ;)
Един приятел писа че цяла Северна България( и не само) била за нас, правят ни евала, коли със всякакви регистрации са пътували за мача..ама...той си бае неговото...

На арената за дербита си има 5-6 000 което си е отлична посещамост от 1/6 от града !!
Мисля че спамим, темата..тя е за мача с претендента Литекс !!!

Въобще не ми оборва тезата!Може да са от цяла България,но не са футболни фенове,за тях това е била просто една атракция-да отидат за първи път на мач на живо!И най-вероятно ще повторят, като се паднете в една група на ШЛ с Барселона! ;)

ПП Стига толкова off!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 мар 2014 00:21

Що ми се струва, че Ловеч ще ви спънат за първенството :roll:
Сега предстои мач за същото, 100% тоя палав вратар няма да пази,
връща им се в игра Славчев, а той им е мотора на отбора.
Ще се позатворят и ще играят на контри и като нищо ще извадят равен в Разград.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 17 мар 2014 00:27

BadBoy написа:Що ми се струва, че Ловеч ще ви спънат за първенството :roll:

Само че и в Лудогорец се връщат титулярите. ;)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 мар 2014 00:36

snakebite написа:
kev1n написа:а .. Луму също имаше някой фамозни отигравания.. има хляб в него! На 18 е все пак.. :) след 2 години ще е изруд!

айде.. след седмица пак :Р

Луму няма нищо честно казано !
Най-слабия ни играч от много време насам, дори Щоко се спрви по добре от него..
Далеч е от Мисиджан...но да му дадем време, поне още един сезон..
Знаем как почна Безяк..и къде е сега...
Впечатлен съм от Сашо Александров..с Моци могат да направят атомна двойка !!

Този двубой го спечелихме благодарение на много късмет при ударите на Златински.
От Лому Ви съветвам да не чакате нищо съществено. Сигурно ще има моментни проблясъци, но до там.
КИшада си е "пеперуда". Старае се ама не бива. Тоя Ешпиньо и "гладното португалче" (забравям му името) са идеални за звезди на ЦСКА. ДАно на тяхно място лятото привлечем някой по-читав.
Жалко,че никой няма да извади пари за тези.
Шоко аз го харесвам, въпреки критиките които отправяте към него. Много тича момчето, бори се за всяка топка и иска да бъде на всякъде. Естествено е че когато търсиш играта може и да сгрешиш.
Проблемът на момчето е че няма маса за зашитник и не виждам потенциал да натрупа такава - ще видим.
Според мен всички в Лудогорец се представиха според нивото си - освен Моци, Златински и Шоко - нищо особено.
Днес със съжаление разбрах, че срещу Литекс не трябва да се играе футбол. Ритане му е майката - във вратата и през краката - пък каквото стане. Той и съдията има мнение....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 мар 2014 00:38

BadBoy написа:Що ми се струва, че Ловеч ще ви спънат за първенството :roll:

Защото си неутрален фен на Литекс!

Върни се в “Лудогорец”