КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот BEROE_StZ » 18 ное 2013 00:49

Терзиев е другата ви мотика и беше за изгонване.... :shock: Учуди ме Минев. Най-коректен и кротък от лудогорци. "Обезобразеният" Бургзорг влезе в игра :shock: . Човекът с обгорения прасец беше в прекрасно настроение след мача... :o .
Ама радвайте се с тази пирова победа. Голямо самочувствие помпате, без да гледате реално нещата.. Вересиите от съдийската комисия с благоволението на Перуката ще ви се върнат тъпкано рано или късно....
Реферчето през първото полувреме беше сравнително обективен, но през второто изпадна в ужас, че "б" отбора ви губи мача и може да провали поръчката... :mrgreen:
Голям кортеж от мутри с лъскави лимузни последваха автобуса на Биовет след мача. Явно са от спестявания от закуски и от приходите на Домусите и майка им от сергиите на ловешкия пазар..... :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 02:38

daydreamer написа:
tsonpen написа: За последно ЦСКА се пробваха с нещо такова преди мача с тях, но пък по време на самия мач това го нямаше и нещата се оправиха.

Нямам нищо против да ни мразиш като публика(в много отношение падаме ниско последните години като публика)- но не ми харесва да нападаш играчите ни на грубияни, а на отбора да слагаш "синдромът на малките отбори, примесен със завист."

А за ЦСКА- не бяха ли те тези, които мятаха бомбички по хората в инвалидни колички на стадиона? Не мисля, че можеш да сравняваш двата случая.

Не ви мразя като публика. възмутен съм от проявите на някои от публиката ви по същия начин, както от някои от ЦСКА. За ЦСКА коментирах отбора им в последния мач, където публиката им също не беше цвете. А вашият обор внесе грубостта в тези два мача. На това бях свидетел през първото полувреме в Разград.
Онова за завистта е за някои хора (фенове на други отбори), които не могат да спрат да пишат в нашия раздел.
Няма нищо лично срещу вас. Един от най-добрите ми приятели е роден и отраснал в Стара Загора.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 08:25

BEROE_StZ написа:Терзиев е другата ви мотика и беше за изгонване.... :shock: Учуди ме Минев. Най-коректен и кротък от лудогорци. "Обезобразеният" Бургзорг влезе в игра :shock: . Човекът с обгорения прасец беше в прекрасно настроение след мача... :o .
Ама радвайте се с тази пирова победа. Голямо самочувствие помпате, без да гледате реално нещата.. Вересиите от съдийската комисия с благоволението на Перуката ще ви се върнат тъпкано рано или късно....
Реферчето през първото полувреме беше сравнително обективен, но през второто изпадна в ужас, че "б" отбора ви губи мача и може да провали поръчката... :mrgreen:
Голям кортеж от мутри с лъскави лимузни последваха автобуса на Биовет след мача. Явно са от спестявания от закуски и от приходите на Домусите и майка им от сергиите на ловешкия пазар..... :mrgreen:

Теб те учудил Минев..а мен ме учудва твоята неадекватност. За каква съдийска подкрепа бълнуваш....този сезон ли бе ??
Отново имаше груби и неспортсменски изяви от вашите футбалери ( секирите на Ивчо, интервенцията срещу Златински- апропо същата като срещу Андонов, блъскането на Минев в гръб и изнасянето му на пистата) , имаше и от нашите (Терзиев, Ешпиньо, Марселиньо) за което си получиха картоните !
Направо ме тресе смях след изявленията на играчите ви и треньорите че едва ли не сте ни изпуснали, ставате смешни за хора (дори непредубедени) които са гледали и двата мача !!
Търсете причините във вас не в съдии и опоненти, защото олеквате...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 ное 2013 09:00

Колега volf,освен че пак нищо не разбрах имам чувството,че си в огромна заблуда.
Аз мразя Лудогорец и не го крия. Но не отричам,че за момента е най-добрия отбор и се представя добре в Европа. Надявам се няма кой да отрече това.
От друга страна обаче(ето тук идва другата страна),не мога да отрека съдийския и медиен комфорт при първата им титла. Нещо,което се е случвало и с други отбори.
Този отбор,който иска България да го подкрепя,не пусна основен играч и капитан на националния отбор. Същия играч игра в доста по-грубия мач с Берое.
Ръководството на този отбор заедно с няколко журналисти сътвориха няква смешка преди реванша с Берое.
Има и други. Ето това е другата страна,която само вие феновете на Лудогорец не виждате.
П.П. В тоя форум е пълно с твърдоглави. Ти обаче биеш всички. Или си Домусчиев или зимаш некой лев да пишеш глупости. При положение,че не си много активен остава да е първото.
И цялата работа тръгна от оная телевизия. Едните са видели само лошото. Аз видях и хубавото. Според мен страните са две.
И винаги са две-дори в живота. А ти се прави на остроумен.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 11:40

dido77 написа:
bigfish написа:След всичкия рев за контузени в Лудогорец, Берое излиза с 5 резерви. Мда...

С кои 5 резерви е излязъл Берое, би ли ни осведомил, или Хубчев така те инструктира да напишеш. А може би голмайстора ни днес играе за петима.Нека ти примомня и една от точките на смехотворната ви декларацийка след мача, в написването на която и ти си участвал (т.е. в изготвянето на видеоматериалчето към нея) Нали съдията в първия мач беше показал нарочно жълт картон на Андонов, за да не играел днес. Фамилията на извелия ви с капитанската лента, предполагам е чисто съвпадение. Макар, че и визуално го докарваше.
Интересна ми е и днешната версия, за случката от вчера. Предполагам футболистите на Лудогорец са се понашамарили помежду си, метнали са си няколко бомбички, някой се е направил на чичко полицай и на края, по живо, по здраво са се прибрали в хотела.
И всичко това, заради мачове от турнир едва на осминафинална фаза. Пожелавам ви успех в борбата за място в първата седмица. Ако го заслужите, сте добре дошли.

Колко резерви имаше записани в тимовия лист на Берое? Или ще си преиначаваме думите както е угодно, а? Разбра ли защо си върнахме Горанов? Само че случайно или не не получихме нито разрешение, нито отказ да го ползваме в този мач. Надали в случая сте действали вие по какъвто и да е начин, но БФС просто показа, че равнопоставеността я няма и на хората с парите и онзи отбор дето чупят прозорци на сгради се правят компромиси. На другите - не. Това е. И не го приемай пак като нападка срещу Лудогорец, не е такава.

За Андонов - няма 5ти картон, което не оправдава причината за която получи картон в мача с вас. Не може на капитана да се дава картон за това, че е поискал обяснение (обида е нямало - и него го познавам добре и знам реакциите му).

За случката от вчера мислих да ви оставя на мира, ама щом толкова искаш. След мача този наглец Златински каза, че масажиста Петко Петков бил бит с полицейска палка. Приклещиха Петко Петков журналистите да си каже. И той рече: "Аз взех палката на един и го ударих." Като го питаха : "Ама тебе биха ли те?", отговори: "Ми може, не съм усетил, ама не знам". Не бил усетил, че са го били с полицейска палка. Тоя го признавам за великан - те го били, той не разбрал.

Благодарим за пожеланията.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 18 ное 2013 11:52

Щом е така,аз Ви пожелавам да се разпаднете колкото си може по-скоро,което всъщност е неизбежно!
Само да ви спомена,че който се е заял с БЕРОЕ,добро не е видял.Помислете си много добре КАКВО си пожелавате.
С пожелание за безуспех и разпад!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 11:59

Впрочем още нещо пропуснах:

1) Както е писал многоуважаемият Веско Вълчев в статията за мача: "Над стадион „Берое“ тегнеше и сумрак, заради все още неотстранените технически проблеми с осветлението, и макар че имаше светлина, стигаща да се вижда, обстановката не бе особено подходяща за хубав мач."
Освен написаното от него аз видях прилепи, една ламя и два три дракона и вещици (една беше в сектора за гости показаха я по телевизора).

2) Поради липсата на охрана от полицията снощи беше толкова опасно на мача, че се наложи Петричев да ходи с ОСЕМ мутри охрана. За сведение - обичания в Стара Загора Тодор Батков се движи само с две.

3) Веско Вълчев и Бисер Тошев явно са отишли на свиждане на Бурзорг в болницата и го докараха да запише една-две игрови минутки, за да успокои всички, които му пожелаваха бързо възстановяване - оправи се скоростно момчето от разбитата си глава.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 12:11

Ивайло Лудогорец написа:Край ! Здравко Илиев е пробит от Домуса ! Купен е със сигурност . ... за измисления отбор от рязан град ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Много добре знаем колко може Здравко Илиев. И ако има някой от отбора ни, който може да направи това без то да е изненада за никого, това е той. Това е играча, който влиза да пълни дупки по бековете, защото за разлика от вас ние два равностойни отбора не можем да си позволим да имаме, а Здравко е на моменти - веднъж добре, два пъти - на нивото от вчера. Впрочем беше за червен картон след като получи жълтия си, още с нарушенията от първото полувреме. Това е, Крумов е ключов за нас футболист, който беше пресилено или не изгонен в първия мач. Здравко никога не е можел да го замести адекватно. Най-силния му мач беше срещу вас за Суперкупата и този с Левски миналата седмица срещу Гари. Във всички останали има фрапантни грешки и отигравания.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 18 ное 2013 14:10

bigfish написа:Впрочем още нещо пропуснах:

1) Както е писал многоуважаемият Веско Вълчев в статията за мача: "Над стадион „Берое“ тегнеше и сумрак, заради все още неотстранените технически проблеми с осветлението, и макар че имаше светлина, стигаща да се вижда, обстановката не бе особено подходяща за хубав мач."
Освен написаното от него аз видях прилепи, една ламя и два три дракона и вещици (една беше в сектора за гости показаха я по телевизора).

2) Поради липсата на охрана от полицията снощи беше толкова опасно на мача, че се наложи Петричев да ходи с ОСЕМ мутри охрана. За сведение - обичания в Стара Загора Тодор Батков се движи само с две.

3) Веско Вълчев и Бисер Тошев явно са отишли на свиждане на Бурзорг в болницата и го докараха да запише една-две игрови минутки, за да успокои всички, които му пожелаваха бързо възстановяване - оправи се скоростно момчето от разбитата си глава.

БРАВООО!!!
Не знам аз кой крив ,кой прав и не ме интересува,факт е,че е имало инцидент с ваши хора по нашите футболисти...
Сега от 15 кладенеца вода ще донесете,че видиш ли Лудогорец,сам си съшива историята с бели конци и още нещо[offtopic]дай да ти вкарам само главичката,пък ти иди разправяй,че не съм те е*[/offtopic]
Петима ли са били ,тридесет ли са били в розово ли са били или в зеленото,петното е за вас и то за цял живот...връви сега разправяй,че не е така!
Толкова измекярски оправдания не съм виждал дори от червените,когато хвърлиха бомбичка по сектор в които имаше дете в инвалидна количка.И стига сте заплашвали,че и вие имате гостуване при нас...че тая вещица в сектора за гости,ако ти откърти един не знам на кой свят ще отидеш.(бивша боркиня между впрочем,ако греша,моля някой да ме поправи)

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 ное 2013 14:31

sneludik написа:И стига сте заплашвали,че и вие имате гостуване при нас...че тая вещица в сектора за гости,ако ти откърти един не знам на кой свят ще отидеш.(бивша боркиня между впрочем,ако греша,моля някой да ме поправи)

Може да насъскате и дядото с въдицата. Чувал съм че вадил големи риби :lol: :lol:

Изображение
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Лудогорец”