bigfish написа:Впрочем още нещо пропуснах:
1) Както е писал многоуважаемият Веско Вълчев в статията за мача: "Над стадион „Берое“ тегнеше и сумрак, заради все още неотстранените технически проблеми с осветлението, и макар че имаше светлина, стигаща да се вижда, обстановката не бе особено подходяща за хубав мач."
Освен написаното от него аз видях прилепи, една ламя и два три дракона и вещици (една беше в сектора за гости показаха я по телевизора).
2) Поради липсата на охрана от полицията снощи беше толкова опасно на мача, че се наложи Петричев да ходи с ОСЕМ мутри охрана. За сведение - обичания в Стара Загора Тодор Батков се движи само с две.
3) Веско Вълчев и Бисер Тошев явно са отишли на свиждане на Бурзорг в болницата и го докараха да запише една-две игрови минутки, за да успокои всички, които му пожелаваха бързо възстановяване - оправи се скоростно момчето от разбитата си глава.
БРАВООО!!!Не знам аз кой крив ,кой прав и не ме интересува,факт е,че е имало инцидент с ваши хора по нашите футболисти...
Сега от 15 кладенеца вода ще донесете,че видиш ли Лудогорец,сам си съшива историята с бели конци и още нещо[offtopic]дай да ти вкарам само главичката,пък ти иди разправяй,че не съм те е*[/offtopic]
Петима ли са били ,тридесет ли са били в розово ли са били или в зеленото,петното е за вас и то за цял живот...връви сега разправяй,че не е така!
Толкова измекярски оправдания не съм виждал дори от червените,когато хвърлиха бомбичка по сектор в които имаше дете в инвалидна количка.И стига сте заплашвали,че и вие имате гостуване при нас...че тая вещица в сектора за гости,ако ти откърти един не знам на кой свят ще отидеш.(бивша боркиня между впрочем,ако греша,моля някой да ме поправи)