XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 0:0

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2013 19:03

Мдаа..Мишо Александров раздвижи доста играта, Иван Стоянов само разходи фланелката..Ако продължава така май му е време да се присъедини към ЦСКА - там са и Бадема и Милисавлевич ;)
Мишо е един от малкото играчи които истински уважават публиката ни...Единствен дойде във Варна ( 1:3) плътно до публика да ни поздрави и като че ли дори имаше сълзи в очите му..
Въпреки слабостите на Шоко с Мишо добре си взаимодействат, и ако игаре Шоко е добре да играе с Мишо а не с Иван, обратно Иван играе по добре с Минев...

И очаквам реванш от отбора със Загреб, дори и да не бием, искам познатата агресивност ! С Ботев отсъстваше !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 сеп 2013 19:49

Слаб мач, един срещу друг играха отбор, мислещ на мачовете си от ЕКТ, и такъв които дойде с ясната мисъл за равен. Много слабо съдийство, което до някъде развали мача. Нашите първото полувреме буквално ходеха и се надяваха, че на ходом ще спечелят мача. "Ботев" от другата страна се убиха да се въргалят. Много лошо впечатление прави, особено симулациите на Галчев. Този няма как да стане национал с подобни прояви. Надявам се в четвъртък да видим за какво са пестили сили нашите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 29 сеп 2013 20:55

D.Georgiev написа:Слаб мач, един срещу друг играха отбор, мислещ на мачовете си от ЕКТ, и такъв които дойде с ясната мисъл за равен. Много слабо съдийство, което до някъде развали мача. Нашите първото полувреме буквално ходеха и се надяваха, че на ходом ще спечелят мача. "Ботев" от другата страна се убиха да се въргалят. Много лошо впечатление прави, особено симулациите на Галчев. Този няма как да стане национал с подобни прояви. Надявам се в четвъртък да видим за какво са пестили сили нашите.

Галчев е малко първобитен и не би се сетил да се ВЪРГАЛЯ за разлика от вашите "бразилци",освен това не ни подценявай- мача си го изиграхме според моментните ни възможности и ме е яд че не влезна положението ни за да ви направим после смешни(схемата ни беше направена за контри)но има втори мач.Съдията ви свири измислени фалчета и ви спести поне два картона :!: Сега виждам че дирите и дузпа :idea: Слабички сте вие :!:

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 29 сеп 2013 21:04

ivan40 написа:
D.Georgiev написа:Слаб мач, един срещу друг играха отбор, мислещ на мачовете си от ЕКТ, и такъв които дойде с ясната мисъл за равен. Много слабо съдийство, което до някъде развали мача. Нашите първото полувреме буквално ходеха и се надяваха, че на ходом ще спечелят мача. "Ботев" от другата страна се убиха да се въргалят. Много лошо впечатление прави, особено симулациите на Галчев. Този няма как да стане национал с подобни прояви. Надявам се в четвъртък да видим за какво са пестили сили нашите.

Галчев е малко първобитен и не би се сетил да се ВЪРГАЛЯ за разлика от вашите "бразилци",освен това не ни подценявай- мача си го изиграхме според моментните ни възможности и ме е яд че не влезна положението ни за да ви направим после смешни(схемата ни беше направена за контри)но има втори мач.Съдията ви свири измислени фалчета и ви спести поне два картона :!: Сега виждам че дирите и дузпа :idea: Слабички сте вие :!:

Може само да се молите да продължаваме в ЛЕ,че ако отпаднем рано ,или последните мачове от групата са без значение,ще видите кон боб яде ли-коза,боза пие ли....господа с правилния и модерен футбол.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2013 21:07

ivan40 написа:[

Точно Галчев провокира публиката с изпълененията си, и те му отвърнаха с нелицеприятни възгласи...Иначе имаше доста индивиди от нашата публика които псуваха като разпрани , това никога не съм го разбирал - да отидеш на мач да си попсуваш на воля...
Доколкото чух поне между агитките нямаше някакви провокации и обидни възгласи, както и въобще разните му 'турци" ,"селяни" и тем подобни..това отличава Ботев от шопските агитки !.
Иначе щом смятате че сме слаби -добре ! . Аз мисля че вече се уморихме да играем на двата фронта, колкото и резерви да имаме - това е причината !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот volf » 29 сеп 2013 22:51

subzero написа:
volf написа:
subzero написа:
Тралала написа:И сега ако ми кажете ,че Станислав Тодоров свири обективно?!?!?!

Не гледах мача,но ако е свирил за Лудогорец-в тоя форум няма да си признаят.

..... И в пореден мач не беше свирена дузпа срещу Лудогорец!?.
Онзи - вратаря Стоянов- с глава щеше да строши коляното на Анисе в наказателното поле и пак нищо...
Съдията ли? Ами, че той Минев толкова го хока а оня хич...- прави се, че не го чува, не уважава възгледите на национала за съдиските решения!
Предлагам да му се направи допинг контрол и да се разбере с кой и с какво се е хранил в последните месеци (на съдията де).

Хммм,смятах те ЕнтелЕгентен,до този ти пост. Все повече заприличваш на разградчани. ;) Не виждам причина за сарказма ти. И за да не съм голословен,специално за теб поста ми ще бъде обоснован......"Не гледах мача"-означава,че няма как да дам мнението си за съдията. "но ако е свирил за Лудогорец"-ако забелязваш използвам съм "ако",а не "щом",което трябва да означава,че няма как да съм сигурен."в тоя форум няма да си признаят"-единствения факт в поста ми. Факт,който едва ли можеш да оспориш предвид това,че в този форум за "грешки" на съдиите в полза на Лудогорец не се говори. А "Сръбска скара" е единственото заведение в Разград. ;)
Както и да е. Повтарям,не гледах мача и не мога да дам мнение за играта и съдията. Но и не виждам причина за остроумничене. Доста по-крайни постове съм писал тук. Този беше съвсем безобиден.
И съжалявам за Владо. Не веднъж съм казвал,че в момента е в доста по-добра форма от Михайлов и трябва да е на вратата на националния.

Не съм "ЕнтелЕгентен" - пълноценен мъдрец съм!
Имам отговор за всичко и решение за всеки!
По същата причина имам решение и за твоя проблем с Лудогорец:
Спри да пишеш в този подфорум! Намерил си причина да си недоволен от нещо, но инерцията с която го експонираш отавна те е разграничила от фактите и напълно си загубил състоятелност. Мненията ти садържат над умерената доза рутинна инфантилност.
Да не прекалявам с разбора.... Останалите фенове на Черноморец едва ли таят благи чувства към Разгарадския тим, но съобразявайки се с реалностите, може би чакат по-подходящи обстоятелства да ги реабилитират.
И по-спокойно - това е само една игра!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот subzero » 30 сеп 2013 10:07

volf написа:
subzero написа:
volf написа:
subzero написа:
Тралала написа:И сега ако ми кажете ,че Станислав Тодоров свири обективно?!?!?!

Не гледах мача,но ако е свирил за Лудогорец-в тоя форум няма да си признаят.

..... И в пореден мач не беше свирена дузпа срещу Лудогорец!?.
Онзи - вратаря Стоянов- с глава щеше да строши коляното на Анисе в наказателното поле и пак нищо...
Съдията ли? Ами, че той Минев толкова го хока а оня хич...- прави се, че не го чува, не уважава възгледите на национала за съдиските решения!
Предлагам да му се направи допинг контрол и да се разбере с кой и с какво се е хранил в последните месеци (на съдията де).

Хммм,смятах те ЕнтелЕгентен,до този ти пост. Все повече заприличваш на разградчани. ;) Не виждам причина за сарказма ти. И за да не съм голословен,специално за теб поста ми ще бъде обоснован......"Не гледах мача"-означава,че няма как да дам мнението си за съдията. "но ако е свирил за Лудогорец"-ако забелязваш използвам съм "ако",а не "щом",което трябва да означава,че няма как да съм сигурен."в тоя форум няма да си признаят"-единствения факт в поста ми. Факт,който едва ли можеш да оспориш предвид това,че в този форум за "грешки" на съдиите в полза на Лудогорец не се говори. А "Сръбска скара" е единственото заведение в Разград. ;)
Както и да е. Повтарям,не гледах мача и не мога да дам мнение за играта и съдията. Но и не виждам причина за остроумничене. Доста по-крайни постове съм писал тук. Този беше съвсем безобиден.
И съжалявам за Владо. Не веднъж съм казвал,че в момента е в доста по-добра форма от Михайлов и трябва да е на вратата на националния.

Не съм "ЕнтелЕгентен" - пълноценен мъдрец съм!
Имам отговор за всичко и решение за всеки!
По същата причина имам решение и за твоя проблем с Лудогорец:
Спри да пишеш в този подфорум! Намерил си причина да си недоволен от нещо, но инерцията с която го експонираш отавна те е разграничила от фактите и напълно си загубил състоятелност. Мненията ти садържат над умерената доза рутинна инфантилност.
Да не прекалявам с разбора.... Останалите фенове на Черноморец едва ли таят благи чувства към Разгарадския тим, но съобразявайки се с реалностите, може би чакат по-подходящи обстоятелства да ги реабилитират.
И по-спокойно - това е само една игра!

Това,че си "пълноценен мъдрец" не означава,че можеш да ми казваш къде да пиша и какво да пиша. ;)
Както и аз не мога да ти казвам,че не е нужно толкова сериозно да целуваш дупето на Кирчо.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 30 сеп 2013 10:48

ЛУДОГОРЕЦ написа:
ivan40 написа:

Може само да се молите да продължаваме в ЛЕ,че ако отпаднем рано ,или последните мачове от групата са без значение,ще видите кон боб яде ли-коза,боза пие ли....господа с правилния и модерен футбол.

Селяче,много си се превъзбудил... :o
Тъпите ти фразички издават ограничения ти умствен багаж.Опитай се да ги скриеш-със спиране на писането ще стане най-лесно на първо време.А пък и като гледам-каквото можеше да напише-вече го написа,даже и повтори.С този речников запас-толкова! :lol:
В село си се родил,в село живееш,там и ще си умреш един ден.Но не в това се състои личната ти драма-за разлика от батковците ти,които пишат във форума,си останал и със селския си манталитет.
Вземи пример от nedko,tsonpen,Viv.Brooke,snakebite.
Поне като поведение.
За образование и възпитание вече е късно.
По темата-мачът можеше да завърши в полза и на двата отбора,в крайна сметка равенството е логично и справедливо.
Относно съдийството-два спестени картона на Ешпиньо(ако му беше дал при първото нарушение-сигурно нямаше да се стигне до второто).
Относно репликите на В.Минев към съдията и някои по-остри влизания:първо,той е капитан и има известно право да контактува със съдиите.Нещо,което феновете на "Лудогорец" не знаят-този картон беше търсен и щеше да бъде постигната рано или късно,разбира се,към края на мача.Минев беше с 4 ж.к. досега.Предстои ни домакинство на "Нефтохимик"(следват гостуване на Локо Сф и "Левски").Предполагам разбирате за какво става въпрос(без ЛУДОГОРЕЦ-той и да иска не може да го разбере :)) ?
Бързо оздравяване на Владо Стоянов и успех в групата на ЛЕ!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 30 сеп 2013 14:34

botevforever написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
ivan40 написа:

Тъпите ти фразички издават ограничения ти умствен багаж.Опитай се да ги скриеш-със спиране на писането ще стане най-лесно на първо време.А пък и като гледам-каквото можеше да напише-вече го написа,даже и повтори.С този речников запас-толкова! :lol:
В село си се родил,в село живееш,там и ще си умреш един ден.Но не в това се състои личната ти драма-за разлика от батковците ти,които пишат във форума,си останал и със селския си манталитет.
Поне като поведение.
По темата-мачът можеше да завърши в полза и на двата отбора,в крайна сметка равенството е логично и справедливо.
Относно съдийството-два спестени картона на Ешпиньо(ако му беше дал при първото нарушение-сигурно нямаше да се стигне до второто).
Относно репликите на В.Минев към съдията и някои по-остри влизания:първо,той е капитан и има известно право да контактува със съдиите.Нещо,което феновете на "Лудогорец" не знаят-този картон беше търсен и щеше да бъде постигната рано или късно,разбира се,към края на мача.Минев беше с 4 ж.к. досега.Предстои ни домакинство на "Нефтохимик"(следват гостуване на Локо Сф и "Левски").Предполагам разбирате за какво става въпрос(без ЛУДОГОРЕЦ-той и да иска не може да го разбере :)) ?

Аз може да съм селяк,но ти си селяндур.Къде съм роден , къде живея и къде ще умра си е моя работа.Ти си стой в панелката в Тракия и си мисли,че си станал гражданин,но всъщност си...написал съм по-горе.И не ми обеснявай по колко пъти повтарям едно и също...може би е с цел,та какво викат за правилния и модерен футбол на Мъри?Това го потретвам.И мача вземи си го прегледай пак.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 30 сеп 2013 21:29

ЛУДОГОРЕЦ написа:
botevforever написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
ivan40 написа:

Поне като поведение.

Аз може да съм селяк,но ти си селяндур.Къде съм роден , къде живея и къде ще умра си е моя работа.Ти си стой в панелката в Тракия и си мисли,че си станал гражданин,но всъщност си...написал съм по-горе.И не ми обеснявай по колко пъти повтарям едно и също...може би е с цел,та какво викат за правилния и модерен футбол на Мъри?Това го потретвам.И мача вземи си го прегледай пак.

Ти си го гледай пак да видиш Голям и Малък Поровец боб ядът ли :lol: :!:

Върни се в “Лудогорец”