ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ! Лудогорец отново е шампион на България!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ! Лудогорец отново е шампион на България!
Честита титла на Лудогорец! В крайна сметка шампион е отборът показал постоянство и най-добра игра през сезона. Видно е обаче отстъпление в стила на игра. След мача с Динамо Загреб отбора, като че ли загуби част от мотивацията си. Има и известна 'амортизация' и отбора ще търси своите нови лица през следващия сезон. Във всички случаи ако разградчани искат да направят нещо в евротурнирите ще трябва добра селекция. Задължително е привличането на класен център-нападател според мен. Успех!
-
- Контакти:
Приказката продължава и най-доброто предстой.
Над Лудогорец е само България 

Честита титла! Аз ви пожелавам успех в Европа, но РУК за Домус ага. 

[center]1914[/center]
Реалния шампион е ЦСКА . След като милиционерите се погрижиха ЦСКА да играе половин сезон на един крак с 13 футболиста група заради некартотекираните нови попълнения , а в последствие боклукчиите заради една концесийка за боклук в Сърбия върнаха Плешиш за да осере 2-3 мача и съвсем да довърши това което беше направил Стойчо с отбора . При тази слаба пролет на Лудогорец и Левски - ЦСКА със Стойчо си ставаше шампион та дрънкаше даже .Дано Батков и боклуците си тръгнат вече , за да имаме най сетне истински футбол както това направи Гриша Ганчев с Литекс .
- D.Georgiev
- Контакти:
- D.Georgiev
- Контакти:
Чакаме наказанието на Карвальо, футболист играл 6 пъти срещу нас и винаги спечелил приза за най-слаб играч на мача. И аз да бях и аз щях да псувам като гаменче от Бруклин.

D.Georgiev написа:Чакаме наказанието на Карвальо, футболист играл 6 пъти срещу нас и винаги спечелил приза за най-слаб играч на мача. И аз да бях и аз щях да псувам като гаменче от Бруклин.
Дано го накажат! Беше безобразно, освен че е проява на слабост да обвиняваш други заради собствения си неуспех. Явно много му дойдоха отнетите купи от Лудогорец. Лош късмет

[center]
[/center]

Честита титла, Лудогорец! Напълно заслужена!
Честито на Лудогорец НО!
Огромен регрес в отбора на Лудогорец и той върви към загуба на приемуществото което имаше над другите отбори
и вече можем да кажем че и те са толкова слаби колкото ЦСКА и Левски.
Тотално объркаха посоката и пускането в игра на плажни футболисти за сметка на налагането на М.Александров и
Д.Бакалов примерно спъва българския футбол. Кой ще бъде поредната резерва на Кишада?
Успех в евротурнирите и си вземете треньор и помислете в/у това да се дава шанс на младите български играчи които
са събрани в Лудогорец.
Огромен регрес в отбора на Лудогорец и той върви към загуба на приемуществото което имаше над другите отбори
и вече можем да кажем че и те са толкова слаби колкото ЦСКА и Левски.
Тотално объркаха посоката и пускането в игра на плажни футболисти за сметка на налагането на М.Александров и
Д.Бакалов примерно спъва българския футбол. Кой ще бъде поредната резерва на Кишада?
Успех в евротурнирите и си вземете треньор и помислете в/у това да се дава шанс на младите български играчи които
са събрани в Лудогорец.
Сега ми е много приятно и истински се радвам, че правдата възтържествува! ФК "Левски" уреди безумен брой мачове. Но съдбата си знае работата! Имах предчувствието, че ще загубят финала с коравия тим на Берое. Снощи сънувах, че "отбора на народа", който впрочем твърди, че е "сам срещу всички", демагогия, ще изтърве титлата по изключително драматичен начин... Съдбата си знае работата!
Миналата година съдбата отне нашата титла и я връчи на "Лудогорец", а тази година се изгаври на два пъти с вечният враг... За жалост, съдбата си е съдба и извън границите на Републиката. За жалост ни дупят яко в европата. Дано тази година успеем да пробием.
Специални поздрави на Георги Петров, когото повече никога няма да наричам с онова име (Урсула). За мен той е изключителен човек и показа как трябва да се играе. Винаги съм го ненавижадл и презирал, мразел, откровено, но днес той се доказа като достойна за уважение личност. Разград ликува днес, благодарение на Георги Петков.
Миналата година съдбата отне нашата титла и я връчи на "Лудогорец", а тази година се изгаври на два пъти с вечният враг... За жалост, съдбата си е съдба и извън границите на Републиката. За жалост ни дупят яко в европата. Дано тази година успеем да пробием.
Специални поздрави на Георги Петров, когото повече никога няма да наричам с онова име (Урсула). За мен той е изключителен човек и показа как трябва да се играе. Винаги съм го ненавижадл и презирал, мразел, откровено, но днес той се доказа като достойна за уважение личност. Разград ликува днес, благодарение на Георги Петков.
YA GUNNERS YA