XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец, 28.11.12 / 14:30

Мнениеот RIR » 28 ное 2012 16:25

Ивайло Лудогорец написа:Признавам че резонния резултат беше х . Такива победи не са толкова сладки . Но футбол ...навсякъде правят грешки ...

Прав си. Ето ти и едно сравнение да се почеткаш.

Лудогорец е като Манчестър Юнайтед. Съдиите грешат предимно в тяхна полза. :mrgreen:

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 28 ное 2012 16:27

Престъпниците в черно, за пореден път подпряха Лудогорец и отмениха ЧИСТ ГОЛ на Ботев и не дадоха 200% ДУЗПА! :idea:
Последна промяна от JORO_BAD на 28 ное 2012 18:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 28 ное 2012 16:28

Аз искам само да попитам: Така ли си печелите титлите и купите?! Мен щеше да ме срам!
ИзображениеИзображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 ное 2012 16:28

RIR написа:
Ивайло Лудогорец написа:Признавам че резонния резултат беше х . Такива победи не са толкова сладки . Но футбол ...навсякъде правят грешки ...

Прав си. Ето ти и едно сравнение да се почеткаш.

Лудогорец е като Манчестър Юнайтед. Съдиите грешат предимно в тяхна полза. :mrgreen:

така е :) всички помним мача от 15-тия кръг миналата година в софия срещу цска ;) като изключим червените картони и 3-4 засади съдиите свириха яко в наша полза ;) или аре да поговорим за мача с ботев за купата мината година ? :) с оня хендбал в 5-тата минута и 3-те контузени играча след мача :) благодарения на тая игра лудогорец беше на крачка от загуба на титлата :) но аре.. да не говорим :)

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 28 ное 2012 16:29

Важни 3 точки за Лудогорец. Честито, искрено се надявам, че Левски никога няма да печели своите по този начин !!
И друг път са спорили доколко съдията е бутал Лудогорец, тук ги отърва от загуба на точки!
Пак честито.. но не е това начина. Дано тези грешки да са просто резултат от некадърност на съдията и нищо друго!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 28 ное 2012 16:32

Аз не се радвам на подобна победа. Отмениха чист гол на Иван Цветков и спестиха дуспа. Резултата може да ме задоволява за класирането, но това не успеха с който искам да печели моя отбор. Не знам Таско ли е Маско ли е, страничния съдия ли е , но определено не харесвам подобно съдийство. За мен това не е подпиране, а определено неграмотно ръководене на мача. Жалко, много жалко тези рефери се подиграват с феновете и на двата отбора. :?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 16:34

Този мач доста ще се коментира.
Засада на Цветков нямаше, но откъде страничният може да знае кой ще играе с топката? Друг един или двама в жълти екипи бяха в засада. Можеше някой от тях да покаже, че няма да играе с топката.
Играта с ръка беше напълно неволна и не влияеше на развоя на мача. Сигурно е дузпа, но е нелепо да се твърди, че всичко това е преднамерено. Да си спомним в Загреб как съдията не видя играта с ръка на Марселиньо, а той никак не беше запленен от идеята да подкрепя Лудогорец.
Успях да гледам само второто полувреме. За мен Лудогорец игра по-добре и от тази гледна точка победата е заслужена. От гледна точка на реалните попадения и конкретни ситуации, може би наистина по-справедливо е равенството. Но няма как да е друго, освен това, което е отсъдено.
Аз се радвам, че зеленият състав беше определен по-смело и то за един не лек мач.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2012 16:34

За мен Таско изкара мача перфектно и грешките не са негови, а на страничния, така че упреците към него.
За дузпата Таско може да не е имал видимост, но страничния беше с перфектна такава, а за отменения гол, избърза да вдигне флага като пренебрегна изискването "изчакай и виж" - дано грешките са плод на некадърност, а не умишлени.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 ное 2012 16:35

Честито на победителите.Големия отбор създаде две положения за целия мач през първото полувреме.Наша грешка и насрания съдия ви спечелиха мача.Поздрави на съдията и десете ви фена.Смешници безподобни сте :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 16:37

kev1n написа: да поговорим за мача с ботев за купата мината година ? :) с оня хендбал в 5-тата минута и 3-те контузени играча след мача :) благодарения на тая игра лудогорец беше на крачка от загуба на титлата :) но аре.. да не говорим :)

Тук си много прав, но нали знаеш, че хоровото реване е позволено само срещу Лудогорец ;)

Върни се в “Лудогорец”