IV-ти кръг, Лудогорец - Локомотив Сф, 31.8.12, FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Локомотив Сф, IV-ти кръг, 31.8.12, FT 2:1

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2012 12:05

favaca8888 написа:Браво на Crazyforest , биха си ни , но не им се дадохме лесно. ;)

Ще цитирам едно мнение на хора от нашия форум били на мача, нз за коментарите тук ,но :

"Приятно изненадан съм !

Въпреки загубата отборът ни се противопостави на Лудогорец
и можем само да се гордеем с момчетата по начина по който играха.

До тук съм съгласен. Наистина можете да се гордеете с отбора си, ако си затворите очите за първите 20 минути :mrgreen: През второто полувреме много хора видяхме, че вашите от време на време добре владееха топката и комбинираха. Но не мисля, че играта им е била по-добра в който и да е момент. Второто полувреме отново Лудогорец беше с повече положения. След смените на Лудогорец играта почти се изравни и вратарят ви наистина отиде при ъгловия удар да помага. Това беше в самия край на мача.
[center]Изображение[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 сеп 2012 16:16

sneludik написа:
favaca8888 написа:П.С.
Защо имахте две агитки на мача , да не би да сте се разделили на цесекари и левскари , защото едните пееха песни на Цска, другите на Левски - смех ! :)

Много сте добри така е,особенно като не си даваме зор и се правим на умрели мишоци. :lol:
На въпроса ти за агитките ще отговоря така:Защото стадиона ни е малък вече!
А вие защо бяхте петима!?

Аааааа много моля, бяхме точно 17 човека :)
А вие в София, в ден петък ,час 20:00ч. колко ще дойдете ? ( на собствени разноски )

Отговор : 0 души
:)

Че малък,малък ,колко да е малък?На мача е имало 70 % свободни места.
Поне измислете някакви песни.От сорта на "Има ли лудогорциии" "Имаааа" ( което е доста малоумно, но пак бива ), вместо да пеете левскарски и цесекарски такива.

Иначе успех ! ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 05 сеп 2012 16:58

favaca8888 написа:

Че малък,малък ,колко да е малък?На мача е имало 70 % свободни места.

ИмаЛо-това значи ли,че не си бил на Лудогорец Арена,защото 70% бяха заети от нас,а не свободни!Знам защото бях там .
favaca8888 написа:Поне измислете някакви песни.От сорта на "Има ли лудогорциии" "Имаааа" ( което е доста малоумно, но пак бива ), вместо да пеете левскарски и цесекарски такива.

Иначе успех ! ;)

Това вече е измислено,не откриваш топлата вода,нито пък песните които пеят сини и червени са открити от тях.
Успех и на вас! ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2012 17:11

favaca8888 написа:
sneludik написа:
favaca8888 написа:А вие в София, в ден петък ,час 20:00ч. колко ще дойдете ? ( на собствени разноски )

E, дори и да не играем с актуален шампион ( ;) ), има поне един автобус от Разград и още толкова изникваме от София.
Но на вас ви е простено, а и винаги се държите добре в клетката :) Поздрави!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 05 сеп 2012 18:31

favaca8888 написа:А вие в София, в ден петък ,час 20:00ч. колко ще дойдете ? ( на собствени разноски )

До колкото си спомням мача с ЦСКА от 15 кръг миналата година беше в понеделник (беше работен ден) и ако бъркам ме поправете имаше около 150-200 човека от Разград и София!

На колегата от Локо ще кажа, че колкото и да сме малко дори в Б група бяхме повече от вас, така че за какво въобще спорим! Стадиона в Разград е с по-малко публика този сезон заради билетите и все пак за два мача публиката е по 3000, но и мачовете са срещу съперници от втората половина на таблицата миналата година! Сигурен съм, че следващият кръг ще е препълнено, така че! А вие по-колко сте! Между другото какви са ви цените на вас?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2012 18:51

mad forest написа:
До колкото си спомням мача с ЦСКА от 15 кръг миналата година беше в понеделник (беше работен ден) и ако бъркам ме поправете имаше около 150-200 човека от Разград и София!

Помня, че беше страшен студ. Имаше два автобуса от Разград, коли с разградска регистрация, а тези дето се присламчихме в София бяхме още толкова. Чак когато излизахме видях един приятел, който е бил в клетката, а друг го видях после на снимките...

Върни се в “Лудогорец”