30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"
tsonpen@Абе пич,то само кандидат българи си купуват билети. хаахахахахаха

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- D.Georgiev
- Контакти:
Айде, момчета без мен на мача. Останах без билет :/ Толкова много хора, които до сега бяха на всеки мач и подкрепяха отбора не можаха да си вземат билет. Извинявайте, но да отварят касите в 16:00, а да има опашка от 11:30 е нечовешко. Някои имат и друга работа... Жалко, дано тези които да взели билети да подкрепят отбора, а не да люпят семки и да псуват.
Последна промяна от D.Georgiev на 20 май 2012 18:52, променено общо 1 път.

1-0 за Лудогорец ,ще има обратни фаулове в полза на Цска и съдииски аванти
D.Georgiev написа:Айде, момчета без мен на мача. Останах без билет :/ Толкова много хора, които до сега бяха на всеки мач и подкрепяха отбора не можаха да си вземат билет. Извинявайте, но да отварят касите в 16:00, а да има опашка от 11:30 е нечовешко. Някои имат и друга работа... Жалко, дано тези които да взели билети да подкрепят отбора, а не да люпят семки и да псуват.
Точно по тази причина Петричев разпореди да се дават по два билета, но доста хора се вбесиха, защото предварително беше обявено, че човек ще може да купи до 3 билета наведнъж. Затова и той впоследствие отстъпи.
Надявам се, ако някой чете и има възможност да ти помогне с билет - да го направи като ти напише ЛС. В този форум има няколко по-активни фена на Лудогорец, които в никакъв случай не заслужават да останат навън точно за този мач.
[center]
[/center]

Успокойте се малко,бе,големите фенове на Лудогорец.И десет пъти повече да сте,пак ще ви надвикаме.Просто защото в по-малките населени места това е футболният празник-гостуването на ЦСКА и Левски.А в случай като сегашния-когато Лудогорец е на второ място в първенството е нормално да се избиете за билети.ЦСКА има фенове,които ще го подкрепят винаги.ЦСКА е име,ЦСКА е слава,ЦСКА е марка.Напред червените. 

bobi_red написа:Успокойте се малко,бе,големите фенове на Лудогорец.И десет пъти повече да сте,пак ще ви надвикаме.Просто защото в по-малките населени места това е футболният празник-гостуването на ЦСКА и Левски.А в случай като сегашния-когато Лудогорец е на второ място в първенството е нормално да се избиете за билети.ЦСКА има фенове,които ще го подкрепят винаги.ЦСКА е име,ЦСКА е слава,ЦСКА е марка.Напред червените.
Не позна! Хората купуват билети, защото се надяват или вярват, че Лудогорец ще смачка ЦСКА и ще триумфира с титлата. Избеля вече табелката "гранд" и стана демоде. Затова няма да ѝ подновят надписа. За доста години в София на един мач на ЦСКА не съм ходил (освен на този с Лудогорец). Сега си правя плана така, че да съм в Разград за този мач.
Всяко нещо с времето! Когато името ЦСКА е внесено в България, Лудогорец вече е бил българска марка. Малко на сянка е расъл, но сега го огря слънцето и така дръпна, че може и в корените да се оплетете.
Нищо против нямам да имате винаги фенове, но не си мисли, че разбираш нас какво ни мотивира да подкрепяме този отбор.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
bobi_red написа:Успокойте се малко,бе,големите фенове на Лудогорец.И десет пъти повече да сте,пак ще ви надвикаме.Просто защото в по-малките населени места това е футболният празник-гостуването на ЦСКА и Левски.А в случай като сегашния-когато Лудогорец е на второ място в първенството е нормално да се избиете за билети.ЦСКА има фенове,които ще го подкрепят винаги.ЦСКА е име,ЦСКА е слава,ЦСКА е марка.Напред червените.
Значи ти сам приравняваш "ЦСКА" на "Берое" и "Светкавица", защото и с тези отбори стадионът беше пълен. За нас футболен празник е всеки мач в Разград, а не само с "Левски" и "ЦСКА".

Колкото и да се опитвате-трудно ще ми промените мнението.Лудогорец не прави излючение.Ако догодина Домусчиев се откаже от отбора и не дойде заинтересован собственик,отново ще изпаднете в небитието.Ако бяхте 11ти в класирането,на мачовете с Калиакра и Светкавица стадионът нямаше да е пълен,но с ЦСКА и Левски щеше да е пълен. 

bobi_red написа:Колкото и да се опитвате-трудно ще ми промените мнението.Лудогорец не прави излючение.Ако догодина Домусчиев се откаже от отбора и не дойде заинтересован собственик,отново ще изпаднете в небитието.Ако бяхте 11ти в класирането,на мачовете с Калиакра и Светкавица стадионът нямаше да е пълен,но с ЦСКА и Левски щеше да е пълен.

Няма нужда да си променяш мнението, но не ни подценявай. Аз не виждам смисъл да съм фен на който и да е друг български отбор.
Доста неща се изградиха, много пари се изхарчиха, че да вземе някой да си вдигне шапката и да зареже едни (да речем) 15 милиона лева.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Цял сезон чакам балона да се спука, то пък станахме носител на купата. Домусчиев все ни зарязва, но не ми е ясно защо всеки си мисли, че ще си зареже инвестицията току така.
По отношение на мача мисля, че този път сиропчетата няма да са в менюто и няма да ни отменят гол току-така. Като фен логично поставям безапелационна победа на Лудогорец. Като наблюдател не виждам кое (освен голям късмет за ЦСКА) би решил двубоя в различна посока откъм дубъл!
Напред "Орли"! Вие го заслужавате!
По отношение на мача мисля, че този път сиропчетата няма да са в менюто и няма да ни отменят гол току-така. Като фен логично поставям безапелационна победа на Лудогорец. Като наблюдател не виждам кое (освен голям късмет за ЦСКА) би решил двубоя в различна посока откъм дубъл!
Напред "Орли"! Вие го заслужавате!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011