Шансовете на Лудогорец за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: Шансовете на Лудогорец за титлата

Мнениеот nedko » 16 май 2012 14:52

Hristo_Stoichkov написа:Първо : на тези които не знаят или се правят че не знаят - Домусчиев държи флота във Варна а от там се знае че наркотиците минават през него. Толкова ви е чист Домусчиев
Второ : Лудогорец копира на 100% дебюта на Литекс от преди години. А знаем какво си призна Гришата за първите му тилти.
Трето : Всичко се връща и един ден и вие (Трите Л-та) ще опитате от това което се прави срещу ЦСКА последно време.

Пич, ти изобщо чуваш ли се какво говориш, за какви наркотици, за какви чудеса си позволяваш да говориш?! Ти ли си този, който трябва да определи колко чист е един човек и неговия бизнес. Това твоето си е клевета и спокойно този, който се чувства засегнат може да те съди. Учудвам се - смелост ли е това, изблик на емоции ли, или да не те обиждам ама мога да кажа и на още нещо...
Надявам се, че преди да ми изтрият коментара, ще имаш възможност да го прочетеш и да се коригираш!

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 16 май 2012 16:36

nedko написа:
Hristo_Stoichkov написа:Първо : на тези които не знаят или се правят че не знаят - Домусчиев държи флота във Варна а от там се знае че наркотиците минават през него. Толкова ви е чист Домусчиев
Второ : Лудогорец копира на 100% дебюта на Литекс от преди години. А знаем какво си призна Гришата за първите му тилти.
Трето : Всичко се връща и един ден и вие (Трите Л-та) ще опитате от това което се прави срещу ЦСКА последно време.

Пич, ти изобщо чуваш ли се какво говориш, за какви наркотици, за какви чудеса си позволяваш да говориш?! Ти ли си този, който трябва да определи колко чист е един човек и неговия бизнес. Това твоето си е клевета и спокойно този, който се чувства засегнат може да те съди. Учудвам се - смелост ли е това, изблик на емоции ли, или да не те обиждам ама мога да кажа и на още нещо...
Надявам се, че преди да ми изтрият коментара, ще имаш възможност да го прочетеш и да се коригираш!

Истрих си поста за да си доволен.Това за наркотиците не съм го измислил аз , някаде го бях прочел преди време . Но и ти не се прави на дръж ми шапката , много добре знаеш че собствениците на отборите от А група наред всичките не са от най чистите.
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 17 май 2012 09:18

Hristo_Stoichkov написа:Истрих си поста за да си доволен.Това за наркотиците не съм го измислил аз , някаде го бях прочел преди време . Но и ти не се прави на дръж ми шапката , много добре знаеш че собствениците на отборите от А група наред всичките не са от най чистите.

Искам да ми кажеш, дори и да е вярно, какво общо има това с играта, която демонстрираме! На теб ти харесва, сигурен съм, че на всички им харесва, но явно много хора не могат да преживеят, че отбор от малък град без традииции в А група, разби на пух и прах всички грандове и ще триумфира и с титлата този сезон и то не заради това, че някой кръгъл идиот, на всичкото това и сляп налага мнение, че видиш ли как се печелела първата титла!
ТИТЛАТА ТОЗИ СЕЗОН НЕ Я ЗАСЛУЖАВА НИКОЙ ПОВЕЧЕ ОТ ЛУДОГОРЕЦ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДЕМОНСТРИРАНО НА 23.05.2012Г. САМО ГЛЕДАЙТЕ!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 17 май 2012 10:07

Ами смятай щом аз като кръгал идиот и на всичкото отгоре сляп виждам за какво става дума , какво виждат и нормалните хора :lol:
Повярвай ми и ти в момента доста пристрастно и гледайки само то ваша страна повтаряте само какъв футбол играете , пропускайи всичко останало като организация титла-Лудогорец
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 00:10

Вече можем конкретно да придадем числови стойности на темата. Unibet и Bet-at-home предложиха първите коефициенти за шампион на България:

Unibet дава леко предимство на "ЦСКА" като оценява шанса им на 1,82 срещу 1,90 за "Лудогорец".

Bet-at-home дава равни шансове на двата отбора за титла - по 1,80.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2012 08:10

Според мен чисто статистически Лудогорец в момента е с повече шанс. Има по-лесен мач в 29-ти кръг, а в последния кръг е домакин срещу ЦСКА срещу когото е записал равен на чужд терен. Но с наближаване края на шампионата статистиката става все по-безполезна - има опасност(възможност) една грешка да струва много.
[center]Изображение[/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 19 май 2012 09:59

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 10:12, променено общо 1 път.

Odin
Контакти:

Мнениеот Odin » 19 май 2012 11:11

Че не му е чиста работата на Домусчиев, това е ясно, но защо феновете на ЦСКА сочат с пръст Лудогорец, при положение, че техният клуб изобщо не цвете за мирисане.
Моето мнение - ЦСКА са помолили Лудогорец да отстъпят титлата този сезон, защото ако спечели и купата, и първенството, ще се надигне вой до небесата.
Футболът е пране на пари, това е ясно. Не само в България, по целият свят, спорове за това кой президент и собственик бил мафиот, са напълно безсмислени - на всичките не им е чиста работата.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2012 20:14

Вече имаме първи впечатления от новия сезон. По-ясни ще станат нещата като мине почивката и изиграем още няколко кръга. Но от сега можем да коментираме това, което ни вълнува, защото дискусията започна. Преди старта на сезона някои казаха, че Лудогорец ще повтори успеха. Сега има и мнение, че няма да се преборим за първото място и скоро ще се издъним. Левски в момента е основен съперник на Лудогорец, но сините натрупаха точки и голове от 3 домакинства и едно гостуване в Монтана. Не знаем как ще играе ЦСКА с всичките си футболисти и ще бъде ли фактор Ботев Пловдив. Явно Литекс и тази година няма да се бори за първото място, но ще бъде ли отново в услуга на червените? Тази година първенството изглежда по-слабо. Това не е добре. Изглежда едва ли не, че е възможно два или три отбора да натрупат равен брой точки и една или две грешки да решат битката, вместо да има обрати и неочаквани резултати. Допълнително липсата на ТВ излъчване спуска сериозна мъгла и се говорят какви ли не неща, не можем и да придобием представа как са постигнати някои интересни резултати.
Мисля, че абсолютно задължителната цел на Лудогорец през този сезон е класиране за евротурнирите. Това е важно за развитието на отбора.
Титлата от изтеклия сезон обаче задължава и в борбата за нова титла, разбира се.
[center]Изображение[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 сеп 2012 15:47

Определено Лудогорец има големи шансове за дублиране на титлата .От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....

Върни се в “Лудогорец”