Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Мнениеот 0007 » 22 авг 2013 14:51

kev1n написа:
DrAvalanche написа:
kev1n написа:Така започвам от бройката на стадиона - секторите които бяха пълни са за 22 000 човека, айде може да е имало няколко празни места, да кажем макс 1о% - сами си довършвайте информацията...

УЕФА казват 11 хиляди, ти 22, тия уефа ще излязат големи гадове, как лъжат само.

айде моля те погледни по условия кога се взема бройката - както казах - към 20:45 ПРИСЪСТВАЩИТЕ на стадиона, а когато започва живото предаване, в 21:00 се вижда че е мега празно.. в ютуб има клипчета ;) така че моля те не се изказвай неподготвен че ставаш за смях :)

8:45 ЦЕВ си е 9:45 в БГ ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 авг 2013 14:55

0007 написа:8:45 ЦЕВ си е 9:45 в БГ ;)

Понеже съм в България, говоря в Българско, а не централно европейско :) едва ли ще ти кажа 11:45 тихоокеанско.. :)

Айде започна се с изместването на темата с цел криене на това, колко си в грешка. :)

Аз се отказвам да ви чета и коментирам глупостите повече.. то неа смисал.. аз им казвам да влязат да видят с очите си, тоя почва да ми се дърви.. :) ми стой си т.п и ограничен сини ми приятелю :)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 авг 2013 14:57

kev1n написа:
0007 написа:8:45 ЦЕВ си е 9:45 в БГ ;)

Понеже съм в България, говоря в Българско, а не централно европейско :) едва ли ще ти кажа 11:45 тихоокеанско.. :)

Айде започна се с изместването на темата с цел криене на това, колко си в грешка. :)

Аз се отказвам да ви чета и коментирам глупостите повече.. то неа смисал.. аз им казвам да влязат да видят с очите си, тоя почва да ми се дърви.. :) ми стой си т.п и ограничен сини ми приятелю :)

И колко бяха вашите фенове - макс 3000 :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2013 15:02

DrAvalanche написа:Честно казано взе да ми идва малко в повече тази неискренна психоза около "националната" кауза играчката на един олигарх да влезе в ШЛ. Не мога да си спомня някога да е имало такава истерия и такива псевдо патриотарски призиви за който и да е мач в ЕКТ на Левски, ЦСКА, Литекс, Ботев, Локо Пд, Локо Сф, Берое, Черно Море или друг български отбор през последните години.

Последния писък на домуса е държавата да му помогнела за стадиона. Защо бе отворко, нали си хипер, ултар, мулти милиардер и плащаш 500 хил евро за Терзиев и 700 хил. за холандчето. Нали си против държавата да помага на един клуб. Или това е само ако не е в твоя полза. Андрешко иска хем да си пазарува футболисти, хем държавата да му помогне за стадион. Както стана с БМФ.

Той говори на всички да помогне.Чети "чукче" не само да пишеш.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 22 авг 2013 15:03

kev1n написа:
0007 написа:Хахахахаха,ако Левски играе мач от такъв ранг в Бургас(примерно),гарантирам ти,че стадионът ще е пълен с привърженици :!: на отбора.Докато вчера вашите фенове бяха 3 000 макс. ;) Да не говорим,че в А сектор долните редове не бяха заети,а В беше г/д пълен,но имаше свободни места,като хората се бяха размили.Всички тия,заради които отвориха клетката към Б,можеха да заемат места във В,просто хората бяха седнали така,че имаше свободни места м/у тях.И,друже,да ми сравняваш мач с някакви си Лудогорец в Разград с плейоф за влизане в ШЛ - бухахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ПП Виждам,че и правописът ти е на страшно високо ниво :lol: очевидно си представител на мнозинството в Разград :oops:

Ами айде стигни до плейоф и тогава говори каде как и какво. ;д И между другото, по ваше време е нямало плейоф, така че реално Лудогорец е 1-вия Български отбор който играе плейоф. Ще те помоля първи да започнете да се борите за за 1-3 място, не за отцеляване, и след това да ми казваш какво би било и какво не би било. ;)

Влез и прочети моля те по колко са Б и Г защото аз на 3 места намерих различни цифри, и 1-во Б и Г не са еднакви, 2-ро Г пише че е 12-13 000, а относно Б - който е по-малък се спори колко е - межу 9 и 11 хиляди. така че в най добрия случей 2-та сектора сумарно правят 24 000. при капацитет от 43к и като се има в предвид че единия от големите блокове на Г също беше почети пълен, е съвсем нормално това което казах по-горе и излизам прав.

Очаквам извинение, от тея които ме обвиниха.. :)

Б е най-големият сектор и е за около 14 хиляди места .. Г е малко по-малък. Двата сектора общо са доста над половината от капацитета на стадиона. Цифрата на уефа си е напълно реална

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот BRF » 22 авг 2013 15:05

BRF написа:
entwickler написа:
BRF написа:Мисля,че резултата ще нещо 0 на 2,3!

Възможно е, дано да не си прав. Миналата година и Динамо Загреб изглеждаха страшни, а Лц ги надигра - ако имаше свестен вратар бяха в групите (въпреки лежането, Петев и т.н.).

Футболът,който играят Базел не може да бъде спрян от български отбор!Може и да се повтарям,но най-голямото газене на ЦСКА,което съм гледал беше точно от този отбор!Фрей го няма,може и да им се отрази!Вие срещу нашата разбита команда се мъчихте толкова време!Ще видим!

Случи се най-нормалното нещо на света!Победа за Базел с два гола,дори се изненадах че въобще отбелязахте гол.Явно защита на Базел си е слабо звено.
Чета коментари за треньор и грешки :lol: !Този мач си зависеше само от Базел.Този отбор беше единствения НЕВЪЗМОЖЕН за отстраняване.Де да беше Селтик.Сега ще ви видим в ЛЕ,където за мое съжеление както разбрах днес няма да играете в Бургас,а отново в София.Съжалявам защото се надявах да се паднете с някой як отбор и да отида на стадиона.Вас на стадион не бих ви подкрепил,а и не вярвам някой който е гостувал на "гостоприемния" ви стадион с "европейска" публика да го направи!Всъщност въобще не разбирам цялата тази истерия около публиката за този мач.Този мач НЕ беше национална кауза.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 авг 2013 15:36

kev1n написа:
Не разбирасе, казвам да влезеш и да провериш/ако знаеш някакъв чужд език остри ми приятелю/ кога и как се взема бройката. След това те чакам да влезеш, да копираш какво пише и да се извиниш за необразованосста и глупосста ти. :)

В действителност не очаквам да го направиш, понеже ако го направиш ще станеш за смях. Но пък ако не го направиш пак ще станеш за смях.. :) Е.. по добре горд и т.п с право, отколкото само т.п! ТИ ИЗБИРАШ! :) хахахаа

Мой неостри (направо вдлъбнат) опоненте. Разбира СЕ, не очаквай от мен да повярвам, че за 30 минути бройката на продадените билети се е увеличила двойно. Защото за такива мачове УЕФА свободен ход не допуска и глобява. И се запознай с разположението на секторите на стадион Васил Левски, както и с това кой сектор колко публика събира.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 22 авг 2013 15:42

Класата си е класа. Базел ни показаха как се прави ;) Радвам се, че успяхме поне за малко да помечтаем, но така се калява отбор.

Още един път съм благодарен, че стадионът бе прилично пълен! Благодаря за подкрепата!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 авг 2013 16:08

bai hoi написа:
daniel875 написа:

Ами, ако не беше скандалът в Италия, дали изобщо Стоилов и неговите подопечни щяха да видят групи? Кое му беше голямото на онзи отбор, Стоянов? И ти не знаеш май, защото след мача в Целье обяви пред цяла България, че "евроидиотът се завърна". Чул някаква дума и дъвчи като глума, както казваха едно време малките деца.
После обаче говореше за "приказка" нали? Лумпен такъв!

Ти не си прост обаче,ама никак.Нямаш право да се наричаш левскар.
По какъв начин скандалът в Италия е помогнал на Левски?
Преди да изсипеш обичайната си словестна диария ще ти го обясня като на малоумен-
през сезон 2006/07 на жребия за 3-ти кръг Шампионската лига Левски е сред поставените отбори с коефициент 35.016,след нас при поставените има още 4/четири /отбора -Шахтьор Донецк,Галатасарай,Хамбургер и Слован Либерец/звучи невероятно ,но тогава тези отбори имаха по-нисък коефициент от този на Левски/
Италия има два отбора в този кръг-Милан и Киево/другите два- Интер и Рома се класират директно в групите/,при жребия Милан е от поставените,а Киево е от непоставените отбори,дори и да е имало друг участник от Италия с по-висок коефициент от Киево и този участник да е от поставените отбори,Левски пак щяха да бъдат също сред поставените.
Тоест скандалът в Италия по никакъв начин не е помотнал на Левски,дори напротив вместо да играем например с Работнички Скопие или Хартс ни се падна Киево.
Така че ако обичаш не ни натрапвай соц-простотиите на разни клозетни сайтове .
Бъди здрав и повече четене и по малко писане на глупости.

Нещо против мнението ми ли имаш, "левскарю"? Ето заради такива "левскари" като Стоянов и теб, а има и други, на мачове не ходя отдавна.
Хайде кажи нещо за "Фиорентина" и Лука Тони! Шампион беше "Ювентус", втори - "Милан", трети - "Интер"(повтарям ТРЕТИ, а не първи), четвърти "Фиорентина".
И какво щяхме да правим във Флоренция? Ами да не забрави случайно, че УЕФА се смили над нас и по чудо не ни наказа след мача със "Сиони"? Не, как ще помниш такива работи? Човешката памет не обича лошите неща.
Най - успешният отбор, който има засега "Левски" в историята си, е този, който стана четвърти в света. Вторият такъв мисля, че е "синята" генерация между 1980 и 1988 година. След това поколението с двата четвъртфинала и накрая "Левски" с Гунди, Патрата, Костов, Котков, а начело беше Рудолф Витлачил. Това го говоря според резултатите, но за мен най - големият отбор беше този на чехословака.
Последна промяна от daniel875 на 22 авг 2013 16:14, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 авг 2013 16:09

Който поне малко се интересува и разбира от футбол е видял разликата между българския футбол и оня футбол, който все се опитваме да достигнем и все сме много далеч от него. Силен, организиран Базел, толкова умело и с такава лекота сменяха темпото когато си поискаха. Нашите опитаха, играха, стараха се, но наистина класата на Базел е висока за българския футбол. Колкото и клиширано да звучи, този мач може само да е от полза за отбора ни, имаше доста неща, които можеха да се видят и научат.
Гледам тук са се изписали 3-4 страници с неща, които нямат нищо общо с мача с Базел и с футбола въобще. Доста хора пък странно сега им е дошъл ищаха да пишат на "футболна" тема и да ни обясняват как никой друг отбор не може да бъде като тях и какво ли толкоз е направил Лудогорец, та му се объща чак такова внимание на този "селски" отбор. На тях само ще им кажа - преди три години през август заведох за пръв път сина си да гледа Лудогорец. Мачът беше от Б група и играехме с Любимец в Разград. Снощи пак заведох сина си на мач, но този път срещу Базел в Шампионска лига. Разликата вие сами ще я видите. Макар и бавно ние вървим напред, а някои не са мръднали, напротив май са тръгнали назад!

Върни се в “Лудогорец”