-Може ли да разкриете повече подробности около строежа на стадиона и тренировъчната база?
-Не искам да се ангажирам с конкретни срокове за завършване на трибуна "Моци". Мога да кажа само, че много скоро нашите фенове ще имат трибуна каквато заслужават. Защото те заслужават да имат модерно съоръжение, което да им създава необходимия комфорт и те да се чувстват добре на "Лудогорец арена". Нашият стадион и до момента предоставя един добър комфорт на зрителите, но с новия нещата отиват в друго измерение. А кога ще бъде изцяло готов новия стадион, не бих искал да се ангажирам с подобна прогноза. Познавайки стила на работа на нашите собственици това ще стане във възможно най-кратки срокове. По отношение на базата, за която ме попитахте, там предстои едно мащабно разширение на тренировъчния комплекс. Ще бъдат изградени пет нови терена, като единият от тях ще бъде изкуствен с последно поколение настилка. Ще има нова сграда със съблекални, възстановителен център и зали за подготовка. Всичко необходимо за детско-юношеската школа, тъй като тази база, с която в момента разполагаме е най-модерната в България, но за съжаление ни отесня.
-Колко пари ще инвестирате в базата?
-Още ми е трудно да кажа точна сума, по простата причина, че се правят корекции в проекта. Собствениците Кирил и Георги Домусчиеви искат да чуят аргументите на всички хора, които работят в Лудогорец, за да се запознаят с нуждите на клуба. Ние натрупахме доста опит, виждаме какво ни е необходимо и се дават различни предложения. Когато е готов финалният проект как ще изглежда базата, тогава бихме се ангажирали с точна цифра. Според мен обаче сумата няма да бъде никак малка.
:
http://www.sportal.bg/news.php?news=530581