Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Мнениеот Torino FC 1906 » 22 авг 2013 10:53

Над 80 страници абсолютни глупости , добра игра - добра публика ..... :!:
Вчера отбора на Базел ако бяха намалили темпото с една идея щяха да заспят на терена , хората първо изобщо не са във форма а и почти никакви усилия не направиха ... който ги е гледал миналия сезон е видял разликата .
Истината е , че частният отбор на Дормуса извади сериозен късмет в предходните два кръга ... то Берое е с класа над Слован и Партизан та да не говорим за Ботев Пд .
Истината за публиката лъсна най вече - вчера се видя , че дори да докараш и 100 000 хил. човека който не знаят къде се намират не могат да ти помогнат , просто всичко беше една масофка заради болните амбиции на един човек !!!
Като е толкова отворен Дормуса защо като си вдигна супер модерната Арена в Лудогорещ не изпълни стандартите за Шампионска Лига ?
По добре да си имаше 2-3 хиляди истински привърженици на този отбор а не да се чудиш как да напълниш трибуните и да е гробна тишина през целия мач ... в този форум надявам се да има хора който са били на големи мачове и знаят как публиката може да вдигне един отбор и да го накара да играе много над възможностите си особено след като си направил обрат от 0-1 до 2-1 .

п.п. Когато Левски влезна в Шампионската Лига беше радост за целия български народ .
Левскарите се радвахме , че гледаме на живо как играят на нашия стадион едни от най големите световни звезди , другите по извести последно време като N:3 - клечаха в тъмнината на борисовата градина с кибрити в ръце да палят фойерверки :lol:
Последна промяна от Torino FC 1906 на 22 авг 2013 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 22 авг 2013 10:55

mistreated написа:
boi4eto68 написа:
mistreated написа:
boi4eto68 написа:А...при комунизма, да бяхте, но той свърши, както и вие нещо сте на привършване!

Ами те и парите на Чорни взеха да попривършват явно, та и вие сте се запътили по нашия път...

Дали е така или така ти се иска, това ти си знаеш :)

Няма значение какво ми се иска, просто е нужно да проследиш фактите и събитията покрай вашия клуб. Дали можеш да го направиш ти, това вече е друг въпрос.

Според мен Левски ще излезе от тази криза, освободи се от тези който взимаха големи незаслужени заплати и с някой нови играчи нещата би трябвало да се получат, нал тъй?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 авг 2013 11:00

boi4eto68 написа:Според мен Левски ще излезе от тази криза, освободи се от тези който взимаха големи незаслужени заплати и с някой нови играчи нещата би трябвало да се получат, нал тъй?

Аз доколкото знам Мюлдер и Рамос са все още ваши играчи. А кои са тези някоИ нови играчи? Безплатните дълбоки резерви на изпаднал от Сегунда отбор?
А... забравих, Данчо Милиев. Тоя, който изгонихте преди няколко месеца...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 авг 2013 11:09

Torino FC 1906 написа:Левскарите се радвахме , че гледаме на живо как играят на нашия стадион едни от най големите световни звезди

Радвали се на чужди играчи,няма по-комплексирани същества от подуенци.Тази година на гости ви бяха "звездите" от Азия. :mrgreen:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 22 авг 2013 11:09

mistreated написа:
boi4eto68 написа:Според мен Левски ще излезе от тази криза, освободи се от тези който взимаха големи незаслужени заплати и с някой нови играчи нещата би трябвало да се получат, нал тъй?

Аз доколкото знам Мюлдер и Рамос са все още ваши играчи. А кои са тези някоИ нови играчи? Безплатните дълбоки резерви на изпаднал от Сегунда отбор?
А... забравих, Данчо Милиев. Тоя, който изгонихте преди няколко месеца...

Гледай сега, хайде да не цапаме темата на Лудогорец и да им пожелаем успех в ЛЕ!
А вие сте много далече от Левски по отношение на организация, пари коректност на плащания и т.н. Кой кого как и за колко ще вземем си е наш проблем, хайде лек ден и успех на розовите!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 авг 2013 11:12

Данъчни измамници говорят за коректност при плащанията! :o

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 авг 2013 11:14

Не искам лоши думи за Данчо Очите :mrgreen: . Тая година казахстанци, догодина може и монголци да дойдат на "Полумесеца" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 22 авг 2013 11:17

гражданин от село написа:Данъчни измамници говорят за коректност при плащанията! :o

Е с нас не се разправя постоянно УЕФА да ни отнема лицензи и тем подобни, вие сте първенци в това отношение :)

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 22 авг 2013 11:20

гражданин от село написа:
Torino FC 1906 написа:Левскарите се радвахме , че гледаме на живо как играят на нашия стадион едни от най големите световни звезди

Радвали се на чужди играчи,няма по-комплексирани същества от подуенци.Тази година на гости ви бяха "звездите" от Азия. :mrgreen:

Да , гражданино аз и много хора като мен имахме честа и удоволствието да гледаме световни звезди в груповата фаза на Шампионската лига ето само на Барса и Челси съставите

Код: Избери всички

Барселона: 1-Виктор Валдес, 11-Джанлука Дзамброта, 5-Карлос Пуйол (капитан), 4-Рафаел Маркес, 16-Силвиньо, 8-Людовик Жюли, 3-Тиаго Мота, 20-Деко, 24-Андрес Иниеста (81-Санти Ескеро), 7-Ейдур Гудьонсен, 10-Роналдиньо.

Код: Избери всички

Петер Чех
Рикардо Карвальо
Джон Тери
Уейн Бридж
Паоло Ферейра
Микаел Есиен
Франк Лампард
Джон Оби Микел
Михаел Балак
Андрий Шевченко
Дидие Дрогба

Докато съм бил на този мач ти сигурно си бил онзи с кибрита скрит из тъмните шубращи в борисовата градина с клечка кибрит за да си стоплиш и ти малката изстрадала злобна душичка ... жалък си :(

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 авг 2013 11:28

Аз на мачове ходя да гледам и подкрепям моят отбор.Ние сме побеждавали и отстранявали световни звезди.Вие отивате предварително обречени и насрани да гледате как ви бият като маче у дирек.

Върни се в “Лудогорец”