Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2014 16:54

Не , не побърквам се от смях със зеуените в темата. !
Момчета, купете си парашути, защото после болката ще ви убие :idea: :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2014 17:31

MASTER_COOL написа:Не , не побърквам се от смях със зеуените в темата. !
Момчета, купете си парашути, защото после болката ще ви убие :idea: :twisted:

За зелените не знам, но червено-синьо-жълтата злоба е ужасяваща!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 сеп 2014 17:55

Tommi написа:
k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.

Посещаемостта на мачовете не определя броя фенове на даден отбор, покупката на акции още по-малко.

Прав си. Но на фона на гаменщината, която се шири сред хората на този и някои други стадиони малко хора ще заведат детето си да погледа. Много малко.

Излагациите на отбора също не са интересни. Резултата е ясен - хората се зарибяват по други отбори и напускат или не "постъпват" сред цервените редици.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 22 сеп 2014 18:45

matador1 написа:
Tommi написа:
k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.

Посещаемостта на мачовете не определя броя фенове на даден отбор, покупката на акции още по-малко.

Прав си. Но на фона на гаменщината, която се шири сред хората на този и някои други стадиони малко хора ще заведат детето си да погледа. Много малко.

Излагациите на отбора също не са интересни. Резултата е ясен - хората се зарибяват по други отбори и напускат или не "постъпват" сред цервените редици.

Значи не знам ти по какво определи дали децата ходят на мачове или не но пък мога да ти кажа,че на мачовете на Левски децата до 12 години влизат безплатно(с родител и декларация) и също така на Юбилея също децата влизаха без пари и имаше ужасно много малчугани,които от този ден на сетне са се запалили с Левскарския дух.Пак казвам мои разсъждения,но за мен е по-интересно за едно дете да пее,да псува,да скача,да се радва на бомби и димки,отколкото да седи и да гледа около него как се псува и се люпят семки.Естествено,журналистите терористи с приказки за наркомани в агитките,побоища,гърмежи,димки,бомби и не знам какво още отблъскват хората,особено пък мьекъщото стадо от провинцията дошло на Софията абсурд да си заведе детето на стадиона,по-добре си му е на село събота и неделя.И в горната си част не си прав,с падането на комунизма,разрухата на всички предприятия в малките градове и все по-бедния живот ама ужасно много хора идват в София да си търсят препитание,и с това вливане на нова кръв се увелячават доста армейските редици и вече не им е необходимо да ползват милиционери за запълване на секторчето си,особено квартали на военните като Младост,Изток,Мусагеница,Дървеница,Студентски са си доста техни.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:25

Tommi написа:

Да де ама ако същите се присмиват постоянно на всеки отбор от прованса, който ги бие 2-3 пъти ... за празните стадиони става малко смешно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 17:03

Снимки от подобренията по "Васил Левски"

закритата лекоатлетичекса писта е неузнаваема :D

Изображение

Изображение

новите вип кенефи

Изображение

малкия ВИП са му избили стената и са сложили стъкла за да се вижда към терена

Изображение

журналистическите места са увеличени от 80 на 180

Изображение

Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 27 сеп 2014 12:39

Цяла Европа е полудяла покрай мача на Лудогорец с европейския клубен шампион Реал Мадрид. Грандовете Ювентус и Манчестър Юнайтед изпращат свои съгледвачи на срещата, която е в сряда, пише "24 часа". Отделно заяви са получени от Арсенал, Тотнъм и още няколко клуба от Чемпиъншип. От Италия идват още Рома и Лацио. На трибуните ще присъства и челната тройка в Португалия - Бенфика, Порто и Спортинг. В София ще дойдат представители дори на няколко румънски клуба, които ще се опитат да гледат футболисти. Турци и гърци също са поискали да гледат мача. Ще има представители дори от Китай.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 окт 2014 10:05

Един коментатор също е полудял :-D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QGPfk2lVmV0[/youtube]

Потребителски аватар
sofiaboy
Контакти:

Мнениеот sofiaboy » 04 окт 2014 11:32

Няма що, много достоен Лудогорец, думи нямам. Реал почти целия мач игра с 10 души заради контузията на Роналдо и въпреки това СМАЧКА по всички критерии този циркаджийски отбор Лудог.(не искам даже да му пиша пълното име, обидно ми е). Също така гола на Лудогорец е един от най-късметлийските в цялата история на турнира. Разградски циркаджии! Аз отдавна съм си дал прогнозата, че този отбор ще се превърне в избърсалката на крака в Европа и те стремглаво вървят към осъществяване на това. Сега на мача им с Базел прогнозата ми е 3:0 за Базел и то без да се напъват.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 04 окт 2014 13:07

sofiaboy написа:Няма що, много достоен Лудогорец, думи нямам. Реал почти целия мач игра с 10 души заради контузията на Роналдо и въпреки това СМАЧКА по всички критерии този циркаджийски отбор Лудог.(не искам даже да му пиша пълното име, обидно ми е). Също така гола на Лудогорец е един от най-късметлийските в цялата история на турнира. Разградски циркаджии! Аз отдавна съм си дал прогнозата, че този отбор ще се превърне в избърсалката на крака в Европа и те стремглаво вървят към осъществяване на това. Сега на мача им с Базел прогнозата ми е 3:0 за Базел и то без да се напъват.

Жал ми е за теб, но ти си знаеш най-добре. САмо за два мача вече сме с по-добри показатели!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”