Момчета, купете си парашути, защото после болката ще ви убие

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
MASTER_COOL написа:Не , не побърквам се от смях със зеуените в темата. !
Момчета, купете си парашути, защото после болката ще ви убие![]()
Tommi написа:k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.
Посещаемостта на мачовете не определя броя фенове на даден отбор, покупката на акции още по-малко.
matador1 написа:Tommi написа:k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.
Посещаемостта на мачовете не определя броя фенове на даден отбор, покупката на акции още по-малко.
Прав си. Но на фона на гаменщината, която се шири сред хората на този и някои други стадиони малко хора ще заведат детето си да погледа. Много малко.
Излагациите на отбора също не са интересни. Резултата е ясен - хората се зарибяват по други отбори и напускат или не "постъпват" сред цервените редици.
Tommi написа:k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.
Снимки от подобренията по "Васил Левски"
закритата лекоатлетичекса писта е неузнаваема :D
новите вип кенефи
малкия ВИП са му избили стената и са сложили стъкла за да се вижда към терена
журналистическите места са увеличени от 80 на 180
sofiaboy написа:Няма що, много достоен Лудогорец, думи нямам. Реал почти целия мач игра с 10 души заради контузията на Роналдо и въпреки това СМАЧКА по всички критерии този циркаджийски отбор Лудог.(не искам даже да му пиша пълното име, обидно ми е). Също така гола на Лудогорец е един от най-късметлийските в цялата история на турнира. Разградски циркаджии! Аз отдавна съм си дал прогнозата, че този отбор ще се превърне в избърсалката на крака в Европа и те стремглаво вървят към осъществяване на това. Сега на мача им с Базел прогнозата ми е 3:0 за Базел и то без да се напъват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост