bastuna2003 написа:gzagorov написа:Ти изобщо четеш ли какво съм написал досега?![]()
В България симпатизирам на един отбор и дори от коментарите ми в този форум си личи, че това не е "Лудогорец". В момента обаче съм "за" тях, просто защото съм българин. Останалото оставям ти сам да си го осъзнаеш, дори и частта за Айнщайн, който споменах в предишния си коментар.
А ти докато "остроумничиш" прочете ли за псевдонационализма и псевдопатриотизма в един глобален свят?
Навлизаш в тематика, за която не си подготвен. Предлагам да приемеш, че все още има хора, които милеят за българското и да не се занимаваш с неща, които не разбираш.
В противен случай не мога да ти помогна и ми остава само да си легна, щастлив от една малка българска победа, а ти ще се продължиш да се давиш в жлъчката, убеден в поредния неуспех, без дори да можеш ясно да го дефинираш.
Не че ще ме разбереш какво ти пиша, а следващият ти отговор (ако не си си легнал вече) ще бъде ясно доказателство за това.
П.П. Когато "Левски" заслужат и ме накарат да се радвам, че съм българин, ще се занимавам и с тях.