Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот cska-632 » 22 сеп 2014 11:58

MagicMoments написа:
matador1 написа:[offtopic]
k20dan4o написа:Темата е за успехите на Лудогорец, но като сте казали да пишем за ЦСКА, ще пишем.
Понеже ви е болна тема великата история и европобеди на Армейците се оказа следното. Настъпването на демокрацията се оказа пагубно събитие за ЦСКА. Порових се малко и установих следното - от настъпването на демократичните времена у нас и разпада на Съветския съюз (тоест след 1990 година) - ЦСКА СОФИЯ Е НАЙ-ЗЛЕ ПРЕДСТАВЯЩИЯ СЕ ТИТУЛУВАН ОТБОР В ПЪРВЕНСТВОТО СИ В СРАВНЕНИЕ С ВСИЧКИ ДРУГИ ГРАНДОВЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА. Да, повтарям - от 90-та година насам "великия армейски отбор" има точно 5 титли в първенството си. Ето малко статистика за другите първенства за същия период:
Гърция - Олимпиакос - 16 титли
Хърватска - Динамо Загреб - 16 титли
Сърбия - Партизан - 14 титли
Латвия - Сконто - 14 титли
Украйна - Динамо Киев - 13 титли
Грузия - Динамо тбилиси - 13 титли
Чехия - Спарта - 12 титли
Румъния - Стяуа - 11 титли
Турция - Галатасарай - 11 титли
Молдова - Шериф - 11 титли
Албания - СК Тирана - 10 титли
Беларус - БАТЕ - 10 титли
Словения - Марибор - 10 титли
Естония - Флора - 9 титли
Кипър - Апоел - 9 титли
Полша - Висла - 8 титли
Литва - Каунас - 8 титли
Македония - Вардар - 7 титли
Словакия - Слован - 7 титли
Унгария - Ференцварош - 5 титли
България - ЦСКА - 5 титли

Единствено унгарския Ференцварош може да се мери с ЦСКА с по 5 титли.

Заключение: Оказва се че най-успелия български отбор е виреел изключително добре през комунистическия строй, и след 90-та година когато вече трябва да се преоформи като частно акционерно дружество и да бъде управлявано като една успешна частна фирма, се оказва, че не могат. Много им се е искало да направят отново девет поредни титли, но уви. И при факта че са имали едни от най-богатите и кадърни бизнесмени за президенти - Михов, Божков, Павлов, Митал, Лупи.
В евротурнирите пак същата работа - ПРОВАЛ. Сещам се само за успехите над Парма и Сервет, и някой друг епизодичен успех, но не и краен.

Айде някой просветен цесекар искам да ми обясни защо ЦСКА отстъпва на побратимити си Партизан и Стяуа, както и на всички по-горе посочени. Но да си говорим с факти, а не с празни приказки.
Както се казва - то ние армия вече нямаме, но си имаме армейски отбор, който ще брани идеята каква армия сме имали на времето.

Точна така си е. ЦСКА и Левски се поддържаха от комунягите, сега когато ги няма, няма как да печелят и се появиха други играчи, които ги заместиха. Преди 1944 г. ако забелязвате шампионските отбори далеч не са 1-2, а са много и ясно си личат периодите им на надмощие, които продължават по няколко години. През комунизма има тези два вездесъщи отрока на БКП + от време на време по някой друг. Това е ненормално. Нещата се връщат в стария си коловоз.[/offtopic]

Пълни ама пълни глупости говориш.По времето на комунизма единствено и само отбора на Червената Армия се е подкрепял,като подкрепата освен държавна е включвала още всички,ама всички по-перспективни играчи задължително играят в ЦСКА,докарване на хора от подразделенията за да подкрепят изкуствено създадения отбор по подобие на Съветския ЦСКА,отказването на извършване на трансфери на играчи от Левски в чужбина,защото тогава само играчи от ЦСКА са имали такава възможност,преименуването на Левски в Динамо и опита за закриването му,арестите при скандиранията Левски оле,изграждането на множество сателити като Черно Море,Славия,Сливен,Миньор,Тракия,които се хвърлят на кръв срещу Левски,а срещу ЦСКА полягат,и при необходимост са спасявани многократно от изпадане.

Блажени са вярващите.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 сеп 2014 12:17

MASTER_COOL написа:mozart

Много голям палячо се оказа :idea:

Защо? Кое не е вярно? Че чакате решение за синдик, че колегата GOLEADOR е дрисльо ( мисля, че човек, който сере на ляво и на дясно се нарича точно така. Само погледни какво драска от 3 месеца насам), че успехите постигнати последните две години в Европа са сериозни или нещо друго? Ти ни хвалеше преди по-малко от година и говорехме като приятели с теб всички в нашия форум и лично аз смятам, че те досрамя от червените олигофрени и запя тяхната песен! Пращам ти поздрави, защото знам, че тайно в теб ще подкрепиш българския отбор, както бих направил аз, ако ЦСКА беше на на наше място!
Аз съм от Микре Юнайтед

haha

Мнениеот haha » 22 сеп 2014 12:31

MagicMoments написа:Пълни ама пълни глупости говориш.По времето на комунизма единствено и само отбора на Червената Армия се е подкрепял,като подкрепата освен държавна е включвала още всички,ама всички по-перспективни играчи задължително играят в ЦСКА,докарване на хора от подразделенията за да подкрепят изкуствено създадения отбор по подобие на Съветския ЦСКА,отказването на извършване на трансфери на играчи от Левски в чужбина,защото тогава само играчи от ЦСКА са имали такава възможност,преименуването на Левски в Динамо и опита за закриването му,арестите при скандиранията Левски оле,изграждането на множество сателити като Черно Море,Славия,Сливен,Миньор,Тракия,които се хвърлят на кръв срещу Левски,а срещу ЦСКА полягат,и при необходимост са спасявани многократно от изпадане.

Ебати синята секта, абсолютно всеки си бълва едни и същи глупости. Един от най- подкрепяните отбори се прави на репресиран.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 14:23

Кашчей написа:Не мога да разбера защо пишеш толкова много глупости в тази тема?
Турнирите да не са с формата отпреди 50 години? Сега нашите отбори изиграват толкова мачове, само за да влязат в някакви групи!
Баси и комплексираните типове дето сте станали от мъка, че трета година подред се дъните в Европа, а и в България нищо не правите!

Вече съм ти казвал какво ми е мнението за формата на турнирите.За мен старата форма е по-добра и по-честна.Два отбора се срещат и по-добрия продължава напред.Това е рицарския подход,а не като сега.Групите позволяват въртележки , а в тези въртележки справедливост няма.Що се отнася до състоянието на ЦСКА,всеки знае колко трудности изпитваме в момента.Всяка година се налага да градим нов отбор,но задържим ли го,успехите отново ще се върнат в нашия дом. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 14:36

MASTER_COOL написа:mozart

Много голям палячо се оказа :idea:

Много го жалиш.Колегата mozart е най-обикновен пръдльо ( мисля, че човек, който овонява форума на ляво и на дясно се нарича точно така).Сега ще почне да се обяснява как даже и да свитнат Домуса,Лудогорец ще е фактор в А група защото са национална кауза.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 сеп 2014 14:51

GOLEADOR написа:
Турнирите да не са с формата отпреди 50 години? Сега нашите отбори изиграват толкова мачове, само за да влязат в някакви групи!
Баси и комплексираните типове дето сте станали от мъка, че трета година подред се дъните в Европа, а и в България нищо не правите!

Вече съм ти казвал какво ми е мнението за формата на турнирите.За мен старата форма е по-добра и по-честна.Два отбора се срещат и по-добрия продължава напред.Това е рицарския подход,а не като сега.Групите позволяват въртележки , а в тези въртележки справедливост няма.Що се отнася до състоянието на ЦСКА,всеки знае колко трудности изпитваме в момента.Всяка година се налага да градим нов отбор,но задържим ли го,успехите отново ще се върнат в нашия дом. ;)

Какво и е по-доброто на старата форма? Че някакви измислени отборчета от Св. Ирландия могат да играят 1/4 финал с повечко късмет? Новата формула показва много по-добре, че отборите, които продължават го заслужават.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 15:02

matador1 написа:
GOLEADOR написа:

Какво и е по-доброто на старата форма? Че някакви измислени отборчета от Св. Ираландия могат да играят 1/4 финал с повечко късмет? Новата формула показва много по-добре, че отборите, които продължават го заслужават.

Кое не разбра?Повтарям:Имаше рицарство в стария формат на турнира,два отбора се срещат и по-добрия продължава.Докато в групите са възможни въртележки.Понеже в групите няма директна елиминация,даден отбор може да си избира кой отбор да пусне напред.Това според теб честно ли е?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2014 15:08

matador1 написа:
GOLEADOR написа:

Какво и е по-доброто на старата форма? Че някакви измислени отборчета от Св. Ирландия могат да играят 1/4 финал с повечко късмет? Новата формула показва много по-добре, че отборите, които продължават го заслужават.

А какво и доброто на тази схема? Това, че отбор от Англия, който не е ставал 25 години шампион играе в ШЛ? Какво и е шампионското, като много от шампионите не могат да участват наравно с други шампиони?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 22 сеп 2014 15:50

Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 сеп 2014 15:53

k20dan4o написа:Истината е че последните 25 години фенската маса на ЦСКА се стопява постепенно /никой цесекар обаче няма да си го признае/. Не виждам защо един млад човек ще се запали по червената идея - трябва или да е софиянец или родителите да са запалени армейци защото са преживяли победите над Ливърпул, Нотингам и др. За това говорят фактите: Само 5000 човека си купиха акции на база на милионите фенове??? На последното дерби ЦСКА - Левски имаше не повече от 5000 армейци - необяснимо за мен на фона на поредните победи над противника. Сега водите в класирането и пак посещаемостта е обидно ниска. Това са все факти.

Посещаемостта на мачовете не определя броя фенове на даден отбор, покупката на акции още по-малко.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”