Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Козмин Моци Е БОГ и Лудогорец написа история

Мнениеот rebelheartous » 28 авг 2014 01:12

Син до гроб_ написа:
olympic teteven написа:Браво и успех в групите!!! Надявам се на поносим жребий и да стигнат далеч :!: :!: :!:

В ШЛ няма поносим жребий...., особено за български отбор.

А, няма. Една група Порто, Базел, Галата и Лудите е идеална. 8-)

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот bastuna2003 » 28 авг 2014 01:13

gzagorov написа:Ти изобщо четеш ли какво съм написал досега? :evil:
В България симпатизирам на един отбор и дори от коментарите ми в този форум си личи, че това не е "Лудогорец". В момента обаче съм "за" тях, просто защото съм българин. Останалото оставям ти сам да си го осъзнаеш, дори и частта за Айнщайн, който споменах в предишния си коментар.

А ти докато "остроумничиш" прочете ли за псевдонационализма и псевдопатриотизма в един глобален свят? ;)
Или Левски са слаби в момента и не ти е изгодно да се занимаваш с тях :mrgreen:
Последна промяна от bastuna2003 на 28 авг 2014 01:15, променено общо 1 път.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

мили

Мнениеот мили » 28 авг 2014 01:14

bastuna2003 написа:
gzagorov написа:
bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.

И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ :idea:

Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?
Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...

Коефициентът на ЦСКА зависи много малко от представянето на Лудогорец. Ние в момента се борим за оцеляване, а не да сме поставени в турнир. Теб такива неща не те вълнуват. Лудогорец като станат по-слаби ще си намериш следващия силен отбор да подкрепяш и да обиждаш по другите.
И аз лично не съм викал против вас, безразлични сте ми. Предпочитах да загубите, защото ми писна от тази пропаганда навсякъде и се дразня колко късопаметни са всички и не видяха начина на възход на един изкуствен отбор - крадене от БМФ, уреждане на мачове, побой над гостуваща агитка и наглостта да търсиш подкрепа от всички, а тези които не искат да ги заклеймяват. Приличали ти на някоя религия това?
[offtopic]ИСЛЯМ[/offtopic]

Бастун ще си останеш, дори и сто години да живееш.
Само Лудогорец! Мачкайте ги тези червени, по цял свят. :) :) :)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 авг 2014 01:15

Този мач ще остане в историята на родния футбол! Лудогорец смачка румънците и трябва да съжалява, че не ги унизи с много голям резултат. Но пък така е много по-сладко. Разбира се, че цесекари и левскари ще злобеят (не всички разбира се ;) ) , нали Лудогорец им отне така жадуваната слава. Повярвайте, който и друг български отбор да беше на мястото на Лудогорец, дали Локомотив, Ботев, Берое, който и да беше, отново тези същите щяха да викат за Стяуа. Така, че това е без значение. Лудогорец отново прославя България, а нека сега онези румънци които толкова се надуваха като пуяци да се одавят в собствените си сълзи. Само да отбележа, в компанията ни имаше и цесекари и левскари, както и много ботевисти и всички подкрепяхме българския отбор. Лудогорец не е национален отбор и никога няма да бъде, но заслужават уважение. Спомням си какъв кеф беше когато Левски влязоха в ШЛ, сега емоциите са същите!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Козмин Моци Е БОГ и Лудогорец написа история

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2014 01:16

rebelheartous написа:А, няма. Една група Порто, Базел, Галата и Лудите е идеална. 8-)

Идеална за какъв резултат?!1:17 или по-голям?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот MaX » 28 авг 2014 01:17

Фактите:
Лудогорец българския представител
Монако с Бербатов
ЦСКА М с Георги Миланов
Спортинг със Славчев
Базел с Иван Иванов

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 авг 2014 01:18

Малко със закъснение, но

ААААААААААААААААаААаАААа, НАСРХТе ЛИ СЕ бъЛГАРОМрАЗЦиИИИи!!!!!!!!

Вие не сте и българомразци, а само мразци!!!

И не циганите и турците на сапун, както вие проповядеате, а всички МрАЗЦИ На САПУНнн!!!

И по на спокойно, успех на Лудогорец в групите, дано се представите по-добре от Левски!

И за да няма объркване,

САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 28 авг 2014 01:18

edmon_dantes написа:
MagicMoments написа:
edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...

Маркизио и Буфон ще ги гледаш на живо когато България за трети подред квалификационен цикъл играе с Италия.А ако идеш на мача с Хърватия ще гледаш и Лука Модрич,и Гарет Бейл дойде преди 3-4 години в България,ама такава еуфория нямаше.Пак пиша с показанато на трибуните от "феновете на Лудогорец" би ме било (и ме е ) срам такъв отбор да играе в ШЛ.Но пък факта,че Левски го стори първи,ме кара толкова да не се ядосвам.

Не съм фен на Италия. Малко парадоксално се получава, тъй като повечето национали на Италия са футболисти на Ювентус (Буфон, Киелини, Бонучи, Бардзали, Маркизио, Пирло). Какво да се прави. Все пак искам да видя и Погба, Видал, Тевез...

Видал ще го продадат,няма и да го видиш.И аз тайничко си мечтая да дойдат Тотнъм в България,ама Лудогорец като играе в ШЛ и нямаме други представители в Европа няма и да ги видя.Но пък дори и да дойдат аз няма да пълня гушата на Киро Гела и като Левскар да застана рамо до рамо с някоя отрепка,която пее Българи юнаци,или Лудогорец оле.Е няма да стане,сега е момента всеки да е твърд в предпочитанията си и това,че ще дойде твой любим чуждостранен отбор,да не те накара да станеш част от ония по всяка вероятност 40 000,които са дошли на театър и пеят Българи юнаци и призовават за подкрепа,а в същото време в Разград си като в затворническа клетка.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 28 авг 2014 01:20

Феновете на Витоша ги е яд :lol:

Като безпристрастен мога да кажа че Лудогорец е по-добър от Левски`2006.
Последна промяна от MaX на 28 авг 2014 01:21, променено общо 1 път.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 28 авг 2014 01:20

soccerav написа:Този мач ще остане в историята на родния футбол! Лудогорец смачка румънците и трябва да съжалява, че не ги унизи с много голям резултат. Но пък така е много по-сладко. Разбира се, че цесекари и левскари ще злобеят (не всички разбира се ;) ) , нали Лудогорец им отне така жадуваната слава. Повярвайте, който и друг български отбор да беше на мястото на Лудогорец, дали Локомотив, Ботев, Берое, който и да беше, отново тези същите щяха да викат за Стяуа. Така, че това е без значение. Лудогорец отново прославя България, а нека сега онези румънци които толкова се надуваха като пуяци да се одавят в собствените си сълзи. Само да отбележа, в компанията ни имаше и цесекари и левскари, както и много ботевисти и всички подкрепяхме българския отбор. Лудогорец не е национален отбор и никога няма да бъде, но заслужават уважение. Спомням си какъв кеф беше когато Левски влязоха в ШЛ, сега емоциите са същите!

Радвам се, че има нормални хора като тебе. Поздрави и да си жив и здрав !

Върни се в “Лудогорец”