Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот RedeviL » 28 авг 2014 00:58

Blue Mind написа:
shotgun blues написа:
MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: срам го е да гледа отбора си срещу Реал,Барса и т.н,върви плюй във форума на Левски,там са яко нервни кризи 8-) 8-)

Ти не беше ли фен на Литекс или си фен на силния на деня?Приеми факта ,че публиката,която пълни стадионите на Лудогорец я пълни заради другите отбори,а в това няма нищо лошо,това че ти си като фурнаджийска лопата не означава,че и другите фенове са,аз лично съм благодарен на Лудогорец,че ще направят един спектакъл за българския фен,но на сила хубост не става,няма как да ме грее.
[offtopic]Един живот ,един отбор[/offtopic]

Ти не знаеш ли, колко е яко да си фен на силните на деня? :o И шегичките вървят по-лесно така и никога не си от губещата страна... Какво по-хувабо!? ;)
Последна промяна от RedeviL на 28 авг 2014 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2014 00:58

edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...

Е,няма ли да подкрепиш "националната кауза" в тези мачове?!Или и да ги подкрепиш, и да не ги подкрепиш-все ще паднат!? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 28 авг 2014 00:59

bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.

И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ :idea:

Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?
Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...
Последна промяна от gzagorov на 28 авг 2014 01:00, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 28 авг 2014 00:59

CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:Злобата и завистта са лоши човешки качества.На всички,които подкрепиха отбора поздрави,а на другите да пият аспирин.

Някои просто не трябва да пишат в подфорума на ЦСКА и да дават акъл,след като се чувстват делиорманци!Айде,със здраве в новия ти любим отбор!

Делиорман няма,има Лудогорие,ве тъпанар.Гадничко ли ти е. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 авг 2014 00:59

fiesta написа:
Capitan Puyol написа:Сега кой ще варди първия мач в ШЛ - Чворович или Моци ?!? :lol: :roll: :lol:

Ще е труден избор! :twisted: :twisted: :twisted:

Моци е по-добър :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 авг 2014 01:00

Blue Mind написа:
shotgun blues написа:
MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: срам го е да гледа отбора си срещу Реал,Барса и т.н,върви плюй във форума на Левски,там са яко нервни кризи 8-) 8-)

Ти не беше ли фен на Литекс или си фен на силния на деня?Приеми факта ,че публиката,която пълни стадионите на Лудогорец я пълни заради другите отбори,а в това няма нищо лошо,това че ти си като фурнаджийска лопата не означава,че и другите фенове са,аз лично съм благодарен на Лудогорец,че ще направят един спектакъл за българския фен,но на сила хубост не става,няма как да ме грее.
[offtopic]Един живот ,един отбор[/offtopic]

И аз имам желание да гледам международен футбол с най-добрите футболисти, но някой бъркат това с фенството и с това, че натриват носовете на чорбари и говеда. Абе палачинката ще се обърне :mrgreen:
Айде чакаме Реал :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 28 авг 2014 01:00

седемнамалко написа:
matador написа:Браво!
Голяма драма и много голям Моци.Успех в групите сигурен съм ,че се представят по-добре от "Левски".

Аха, вас сега това ли ще ви топли? :)

Кое да ме топли ?
Няма да е много хубаво още един отбор да ни срами в ШЛ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 авг 2014 01:01

gzagorov написа:
bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.

И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ :idea:

Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?

Ти хубаво ги разбираш нещата така, ама да те попитам, ти в коя страна живееш? Виж, само коментарите във форума и ще ти стане ясно за какво иде реч..
Последна промяна от RedeviL на 28 авг 2014 01:02, променено общо 1 път.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 28 авг 2014 01:02

Обаче, ако утре изтеглят Бенфика, Шахтар и Олимпиакос ще ги призная за номер едно калитковци :)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 28 авг 2014 01:02

edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...

Маркизио и Буфон ще ги гледаш на живо когато България за трети подред квалификационен цикъл играе с Италия.А ако идеш на мача с Хърватия ще гледаш и Лука Модрич,и Гарет Бейл дойде преди 3-4 години в България,ама такава еуфория нямаше.Пак пиша с показанато на трибуните от "феновете на Лудогорец" би ме било (и ме е ) срам такъв отбор да играе в ШЛ.Но пък факта,че Левски го стори първи,ме кара толкова да не се ядосвам.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”