subzero написа:miro_rz написа:subzero написа:Явно Домуса очакваше да му свирят като в България. Да,ама не. Съдията рано-рано показа на рендето Деко,че няма да го търпи да чупи крака,а полежаването на Марселиньо НЕ е дузпа. Бг съдия щеше да свири 3 дузпи от 2 положения. Просто не са свикнали момчетата от Разград да им свирят така.

И друго...ШЛ на стадион с 5000 зрители,които люпят семки....мерси!!!
Имам 3 въпроса към теб :
1. Черноморец в кой турнир играят и колко трофея имат ?
2. Кога ще ви пуснат отново безплатни билети да ходите на мачове , че да събирате по 4000-5000 човека
3. Според теб на 30 000 град колко трябва да е голям стадиона ?
гледай си в канчето и недей да критикуваш другите !!!
Отговорите на въпросите ти ги знае всяко хлапе,но ти явно искаш да ми кажеш нещо друго. Докато събереш смелост да го направиш аз ще ти отговоря...
1.Черноморец играят в А група и имат спечелени 0 (нула) трофея. Това не ме кара да се гордея,но и не се срамувам,че Събев си е купил титла.
2.Безплатни билети скоро няма да ни пуснат,даже най-вероятно ще ги увеличат. Това означава,че скоро няма да съберем дори и 2000 човека. Но ако не беше Домусчиев вие нямаше да имате и 20.
3.Не знам защо си задал този въпрос.Макар,че стадиона ви прилича на спортна площадка,той е напълно достатъчен за град с толкова население. Не отричам,че стадиона е хубав,но във всеки друг град атмосферата щеше да е като за Шампионска лига,дори и с по-малко зрители. Човече,на моменти се чуваше как треньорите подвикват.
Надявам се,че тези отговори са ти достатъчни. Ако не,готов съм да отговоря и на други.
@D.Georgiev Не знам защо модераторите изтриха едно твое мнение насочено ЛИЧНО към мен,но знай,че го прочетох. Пич,макар отбора ви да не ми е от любимите(по причини,които не знам защо не искате да разберете) не съм си позволявал да обиждам някого. Ако не можете да правите разлика между настроенията на феновете и отношенията между хората-толкова по-зле за вас. Това,което мисля за Лудогорец,Домусчиев,Петев и т.н. не означава,че го мисля и за вас. Моля,правете разлика между отношението ми като фен и отношението ми като човек. С много фенове на други отбори се джавкаме във форума,а вечер си пием бирите и се смеем. И мисля,че това е нормално.