II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот D.Georgiev » 20 юли 2012 10:50

sneludik написа:Някъде вече знаели се,кой ще е съдия на реванша,дано пак не ни пратят съдията реваншист за събитията от `68-ма в бивша Чехословакия. :lol:

Съдия на реванша ще е германецът Феликс Цвайер. Днес ако имам малко повече време ще актуализирам темата, няма да пускам отделна за втория мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 20 юли 2012 10:53

D.Georgiev написа:
sneludik написа:Някъде вече знаели се,кой ще е съдия на реванша,дано пак не ни пратят съдията реваншист за събитията от `68-ма в бивша Чехословакия. :lol:

Съдия на реванша ще е германецът Феликс Цвайер. Днес ако имам малко повече време ще актуализирам темата, няма да пускам отделна за втория мач.

А дано,тия немци има да ни черпят,че след две войни,като техни съюзници им плащаме дълговете :lol:
Дано е милостив към нашите орли. :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юли 2012 11:17

Съдията изобщо,ама изобщо не ви ощети,Домусчиев в този случай се изложи мноог дебилно,2 дузпи,5 червени картона...Нито дузпите ги имаше,нито картоните.Да имаше една ситуация в която играч на Динамо удари с умрук състезателя на Лудогорец,но беше от такова положение,че съдиите нямаше как да го забележят.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 20 юли 2012 11:24

dunavfc написа:Съдията изобщо,ама изобщо не ви ощети,Домусчиев в този случай се изложи мноог дебилно,2 дузпи,5 червени картона...Нито дузпите ги имаше,нито картоните.Да имаше една ситуация в която играч на Динамо удари с умрук състезателя на Лудогорец,но беше от такова положение,че съдиите нямаше как да го забележят.

Да де и ние това казваме,ама все пак... ;)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 юли 2012 14:35

subzero написа:
miro_rz написа:
subzero написа:Явно Домуса очакваше да му свирят като в България. Да,ама не. Съдията рано-рано показа на рендето Деко,че няма да го търпи да чупи крака,а полежаването на Марселиньо НЕ е дузпа. Бг съдия щеше да свири 3 дузпи от 2 положения. Просто не са свикнали момчетата от Разград да им свирят така. ;) И друго...ШЛ на стадион с 5000 зрители,които люпят семки....мерси!!!

Имам 3 въпроса към теб :
1. Черноморец в кой турнир играят и колко трофея имат ?
2. Кога ще ви пуснат отново безплатни билети да ходите на мачове , че да събирате по 4000-5000 човека
3. Според теб на 30 000 град колко трябва да е голям стадиона ?

гледай си в канчето и недей да критикуваш другите !!!

Отговорите на въпросите ти ги знае всяко хлапе,но ти явно искаш да ми кажеш нещо друго. Докато събереш смелост да го направиш аз ще ти отговоря...
1.Черноморец играят в А група и имат спечелени 0 (нула) трофея. Това не ме кара да се гордея,но и не се срамувам,че Събев си е купил титла. ;)
2.Безплатни билети скоро няма да ни пуснат,даже най-вероятно ще ги увеличат. Това означава,че скоро няма да съберем дори и 2000 човека. Но ако не беше Домусчиев вие нямаше да имате и 20.
3.Не знам защо си задал този въпрос.Макар,че стадиона ви прилича на спортна площадка,той е напълно достатъчен за град с толкова население. Не отричам,че стадиона е хубав,но във всеки друг град атмосферата щеше да е като за Шампионска лига,дори и с по-малко зрители. Човече,на моменти се чуваше как треньорите подвикват.
Надявам се,че тези отговори са ти достатъчни. Ако не,готов съм да отговоря и на други. ;)
@D.Georgiev Не знам защо модераторите изтриха едно твое мнение насочено ЛИЧНО към мен,но знай,че го прочетох. Пич,макар отбора ви да не ми е от любимите(по причини,които не знам защо не искате да разберете) не съм си позволявал да обиждам някого. Ако не можете да правите разлика между настроенията на феновете и отношенията между хората-толкова по-зле за вас. Това,което мисля за Лудогорец,Домусчиев,Петев и т.н. не означава,че го мисля и за вас. Моля,правете разлика между отношението ми като фен и отношението ми като човек. С много фенове на други отбори се джавкаме във форума,а вечер си пием бирите и се смеем. И мисля,че това е нормално.

Благодаря ти за отговорите , нищо лично нямам към теб : ) но не може да имаш критики за отбор , стадион или фенове при положение , че си от другата страна ..... футбола е пари и трябва да го разбереш , а за съдиите винаги подкрепят водещите отбори , надявам се гледаш Испанското , Италиянското или Англииското как ги бутат и там отборите с измислени дуспи . Успех ви пожелавам за новия сезон и се надявам да сте в челото :)
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" (Реванш)

Мнениеот D.Georgiev » 20 юли 2012 18:51

Обновил съм темата, ако някой го интересува час, съдия или нещо подобно да следи първата страница.

Sisi 1914
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот Sisi 1914 » 20 юли 2012 19:46

Туй е българският манталитет, да помислиш, че си победил и да се разконцентрираш и да ти отбележат гол.
Лудогорец точно това направиха, за съжаление!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 юли 2012 13:20

Ето някой неща, които нахвърлях за реванша. Не сме обречени, но на момчетата им трябва пълна мобилизация, по-добра игра от първия мач (те го могат) и много късмет:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 юли 2012 13:57

Интересна съпоставка.
Нещо като коментар от мен за минусите:
-Колкото ние можем да ги изненадаме, толкова и те. Ние можем да ги изненадаме с частично променен състав, но по-вероятно е да е същия. Петев защити Голубович за гола, така че сигурно няма да го сменя. Може пък Шоко да играе като изненада и залог за повече възможности в нападение, съответно повече риск в защита.
-Атмосферата на стадиона може да се окаже ужасна и за тях. Имаме и малката надежда да вземем мача служебно.
-За манталитета не мисля, че точно тук е фактор. Според мен дори играчите ще са по-добре мотивирани след равенството, отколкото щяха да са след победата. Казвам го на база наблюденията ми над последните месеци на Лудогорец. Винаги по-добре възкръсват от пепелта, отколкото пазят лидерството си. Свикнали са да бъдат подценявани и да изхождат от неизгодна позиция.
-Концентрацията и опитът на хърватите са и моят страх. Макар и да не съм много сигурен дали ние им позволихме в определени моменти от мача да го покажат или те сами го наложиха. Може би и двете и точно в съотношението се крие отговорът дали мачът ще прилича на първото полувреме или на второто на мача в Разград.

За плюсовете нямам какво да добавя.

Мисля, че няма нужда да оценяваме шанса ни. Има го съвсем реален.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 21 юли 2012 14:28

Е,тъкмо си мислех,къде се изпокриха всички.
Георгиев взе да ме радва.Аз от скука прескочих до хърватските медии и форуми.Чачич е категоричен,че ще се концертират повече в защитата на Максимир,което нас на пълно ни устройва,бой по хърватската врата ще има още с началото на съдийския сигнал.Освен към Самир и Бекирай,днес като продажба се спряга и името на Рукавина.Бадел е продаден и в сряда му беше последния мач с Динамо.Дано днес да има контузии и умора за модрите.Аз съм оптимист и този път съм по-сигурен за едно пътешествие в рая след края на срещата реванш. :lol:
Нека не подценяваме момчетата,след това което се случи на "Лудогорец" Арена,едвали ще искат да си тръгнат с празна кошница,така че мача на 25-ти,ще е повече от вълнуващ,ако преди това не нахлуят Лошите Сини Момчета-май не са се отказали. :lol:

Върни се в “Лудогорец”