ДЮШ на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ДЮШ на Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 29 авг 2012 12:10

plamen_ch написа:Тук съм съгласен,че Динамо не са световно неизвестен анонимник,но не са и кой знае какъв гранд и в повечето случаи участват в ЕКТ в ролята на боксова круша.Да почакаме няколко дена и ще видите как Марибор ще им "резне квитанцията".

Хе-хе. Ама ние от години и отбор, който да играе в групите на евротурнирите и като боксова круша нямаме! А Марибор и равен на собствен терен не можаха да направят, при все, че имаха по-лесна програма - първо гостуване, после домакинство.
Няма да те жаля - и собственикът на Еврофутбол трябва да печели. Хазартът за това е измислен - голяма маса хора да си дават парите, а малък кръг хора да реализират огромни и сигурни печалби. Въпрос на точна сметка, не на късмет, до който в крайна сметка опира всеки "разбирач"!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 06 сеп 2012 09:41

Папарков пое ДЮШ на Лудогорец

Изображение

Кирил Домусчиев лично поканил бившия треньор на Пирин (ГД)

Лудогорец назначи Яков Папарков за шеф на ДЮШ на клуба, научи "Тема Спорт". Доскорошният треньор на Пирин (Гоце Делчев) ще замести освободения преди около месец Ивайло Котев.

Бившият директор беше назначен на поста с конкурс миналото лято. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев обаче не останал доволен от работата му, което наложило промяната.

Временно начело на Академията беше помощникът на Ивайло Петев в първия отбор - Георги Дерменджиев. Самият наставник също отделяше внимание на ДЮШ.

Папарков е бил поканен в Разград лично от Кирил Домусчиев. Това се е случило малко след като специалистът напусна поста старши треньор на Пирин (ГД). Той подаде оставка след историческата първа победа в "А" група с 2:1 над Миньор.

blitz.bg

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 сеп 2012 22:58

Момчетата на Милан Чирич вече са водачи в класирането на U17. По време на мача със Стяуа дикторът съобщи, че водят на Черно море с 3:0 на почивката и стадионът избухна в ръкопляскания.
http://ludogorets.com/news.html?full_news=370

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 10 сеп 2012 02:32

1 Лудогорец (до 17) 4 3 1 0 8:3 10
2 Левски (17) 4 3 1 0 10:6 10
3 Ботев (17) 3 3 0 0 7:1 9
4 Пирин 2001 (17) 4 3 0 1 9:5 9
5 Черно море (17) 4 3 0 1 10:6 9
6 Черноморец (17) 4 2 1 1 7:2 7
7 Видима (17) 4 2 1 1 4:3 7
8 Литекс (17) 3 2 0 1 8:5 6
9 Локо Пд (17) 4 2 0 2 5:5 6
10 Чавдар (17) 3 1 1 1 3:2 4
11 ЦСКА (17) 4 1 1 2 4:8 4
12 Берое (17) 4 1 0 3 5:6 3
13 Славия (17) 3 0 2 1 4:6 2
14 Векта (17) 4 0 0 4 1:8 0
15 Сливен (17) 4 0 0 4 1:10 0
16 Ботев Враца (до 17) 4 0 0 4 3:13 0

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 11 сеп 2012 17:38

Сега вече има нещо хубаво и симпатично в Лудогорец.Със сигурност детската ви школа ще заработи по-добре,стига собвенникът ви да не си вдигне чукалата..... Може да имате някой и друг юноша в младежките формации на националния след време.
Това назначение потвърждава думите ми в споровете с "разбирачите" от Разград.Много съм любопитен как някои пишеха за историятя и историческите успехи на Разградския футбол.А то какво се се получи ,че взимате специалисти от
"неуспелия" футбол на гр. Гоце Делчев?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 сеп 2012 19:06

Ти кажи как Марибор резна квитанцията на Динамо Загреб. Или как Лудогорец НЕ игра с Евертън. Или това го твърдеше другото ти аз :roll:
Странно как квалифицираш футбола на Гоце Делчев, защото тук никой не се е изказвал по подобен начин.
И ще те моля без празни приказки, приложи какво били писали "някои". Фантазирай с мярка!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 сеп 2012 15:41

Не ми е ясно какво искаш да докажеш на мен пък и на себе си ,че Динамо Загреб са някакъв супер европейски гранд ли??
Твоята теза е ясна " По добре да ме ритне офицер с лачена убувка отколкото циганин с бос крак".Само дето малко трудно може да се причислят Динамо към първата категория.....
Иначе футболът в Гоце Делчев ,без да има до този момент отбор в "А" група, произвеждаше футболисти , от които и в момента има в националния отбор / Занев/или играят в други отбори в "А" група.
Никой от вас не можа да ми каже футболист от разградско попаднал поне в разширения състав на някой от националните отбори било то и за деца през последните 60 години.То затова взимате на работа в клуба си специалист от Гоце Делчев.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 сеп 2012 16:23

plamen_ch написа:Не ми е ясно какво искаш да докажеш на мен пък и на себе си ,че Динамо Загреб са някакъв супер европейски гранд ли??
Твоята теза е ясна " По добре да ме ритне офицер с лачена убувка отколкото циганин с бос крак".Само дето малко трудно може да се причислят Динамо към първата категория.....
Иначе футболът в Гоце Делчев ,без да има до този момент отбор в "А" група, произвеждаше футболисти , от които и в момента има в националния отбор / Занев/или играят в други отбори в "А" група.
Никой от вас не можа да ми каже футболист от разградско попаднал поне в разширения състав на някой от националните отбори било то и за деца през последните 60 години.То затова взимате на работа в клуба си специалист от Гоце Делчев.

Въобще не ме интересува кой какъв юноша е извадил да ти кажа честно. Аз си гледам мачовете на отбора, много ме вълнува дали играчите са от Разград, Хасково, Гоце Делчев, Бразилия и т.н. Пък това, че сме взели специалист от Гоце Делчев не знам защо го споменаваш...Замисли се щом старши треньорът ви напуска отбора и става треньор на младежи в друг отбор за какво става въпрос :lol:

А Занев е юноша на благоевградския Пирин, но на кого ли го обяснявам аз това...

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 сеп 2012 18:06

Занев е юноша на благоевградския Пирин толкова колкото Бербатов е юноша на ЦСКА.Точно толкова колкото и Макриев е юноша на Левски.Макар,че неговия случай е мако по-разбичен защото го взена по-малък....

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 12 сеп 2012 18:20

plamen_ch написа: Никой от вас не можа да ми каже футболист от разградско попаднал поне в разширения състав на някой от националните отбори било то и за деца през последните 60 години.То затова взимате на работа в клуба си специалист от Гоце Делчев.

E,тук малко грешиш!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%B5%D0%B2
СТАНИМИР ЙОРДАНОВ МИНЕВ
роден на 21.09.1963 г,
Дефанзивен халф, централен защитник
Играе в Лудогорец в периода(1980-90) - около 250 мача, 21 гола
Бивш младежки национал.
Малко са ама не си ги забравяме!
В това число слагам и Иван Райчев който именно в Лудогорец получи първата си повиквателна за мл.нац.отбор.

Върни се в “Лудогорец”