Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2019 22:07

bubka написа:
miro_rz написа:
bubka написа:За мача сега не знам, но великият отбор на Ференцварош в момента пада от Судува (Литва), който пък едва ли през живота си са стигали до плейоф за влизане, камо ли пък групи.

Баси, а какви дълги тиради си спомням бяха всеки се надпреварваше да обяснява колко са велики тея унгарци :lol: .

Те и ЦСКА велики ама Европа за тях е мираж ! :mrgreen:

ЦСКА (и Левски) са видяли толкова много Европа, колкото мафиотското гнусно рязано формирование на най-грозният град(село) в СИ България разград няма да види и след 20 години. Но споко, Домуса дотогава отдавна ще е изчезнал.

Нещо си се изнервил виждам , радвам се че гледаш и мача !
Как върви мача на Судова ?
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 авг 2019 22:08

ЦСКА ги закриха и няма какво повече да видят, Левски последното десетилитие освен резили друго не са видяли, няма и скоро да видят. Даже и до Азия стигнаха милите. Лудогорец дори и в най- жалкото си състояние продължава да играе в групите на Лига Европа.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 авг 2019 22:10

Дотук добре, както се казва. Този път адски клинични Лудогорец. Когато трябваше нанесоха удара си. Сега много ми се ще лудите да вкарат и трети, пък след това до края ако искат да си се лигавят, да им гонят играчи или нещо от сорта.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 29 авг 2019 22:10

Не знам как може да има толкова много разлика във двата мача. Ми Алия мач нямаше Лудогорец. Днес коренно различни. Сякаш гледам Лудогорец преди 2 години, бързи подавания , бързи атаки и себераздаване на макс . Само във тази форма могат да правят успехи.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 авг 2019 22:11

nghcvth написа:ЦСКА ги закриха и няма какво повече да видят, Левски последното десетилитие освен резили друго не са видяли, няма и скоро да видят. Даже и до Азия стигнаха милите. Лудогорец дори и в най- жалкото си състояние продължава да играе в групите на Лига Европа.

Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи. Дюделанж, Судува, Рига като съперници за влизане - и Ботев, и Локо, и Черно море, и Берое ще ги отстранят такива.
Последна промяна от bubka на 29 авг 2019 22:17, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 авг 2019 22:15

ImmortaL_1000 написа:Не знам как може да има толкова много разлика във двата мача. Ми Алия мач нямаше Лудогорец. Днес коренно различни. Сякаш гледам Лудогорец преди 2 години, бързи подавания , бързи атаки и себераздаване на макс . Само във тази форма могат да правят успехи.

Eми сега не се лигавят пред гола и търсят нови и нови атаки дори и при 2:0. Това е голямата разлика. Иначе Марибор атакуват нелошо, но при този пасив малко или много си обезверен.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 авг 2019 22:17

bubka написа:
nghcvth написа:ЦСКА ги закриха и няма какво повече да видят, Левски последното десетилитие освен резили друго не са видяли, няма и скоро да видят. Даже и до Азия стигнаха милите. Лудогорец дори и в най- жалкото си състояние продължава да играе в групите на Лига Европа.

Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи.

Стани,качи си на покрива и пиронче.Да е сигурно. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 авг 2019 22:18

favaca8888 написа:
bubka написа:

Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи.

Стани,качи си на покрива и пиронче.Да е сигурно. ;)

[offtopic]Ще ти го забия пирончето в гъза първо,...за да е сигурно ;)[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Ninja
Контакти:

Мнениеот Ninja » 29 авг 2019 22:21

bubka написа: Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи.

Човече.... това дори не може да се коментирам от смях... 4-6то място в лига Европа..... :lol: Лудогорец не е виновен, че Левски и ЦСКА се управляват като 95 та, без пари и без грам мисъл ...още по-малко е виновен, че Левски им подари титлата срещу Славия, а ЦСКА я губи всяка година по един и същ начин след полусезона ..... и коефициента им е колкото на цялата ефбет лига, а той се трупа където няма купени съдии, мачове, сателити, БФС ...
Последна промяна от Ninja на 29 авг 2019 22:22, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2019 22:38

Няма интрига и драма, не обичам такива мачове. Малко ми е жал за Марибор - китно стадионче, публика, агитка, хореографийка направиха, факли в далечината палнаха, абе празник за хората там. Заслужават някаква надежда и тръпчица, ама техните са като обречени - нямат никаква идея какво да правят на пустото игрище. Пускам "Преслава - Като за финал", отивам до банята да изтъркам гърба на жената, срещу което очаквам палаво поведение насреща, после си сипвам ракия и режа домат. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”