Защо българските медии мълчат?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Защо българските медии мълчат?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2017 20:30

fixxxsers написа:NOMER14
нещо си се объркал. здравното министерство няма нищо общо с тези обекти.

Не се е объркал. Тези обекти са под контрола на районните здравни инспекции, а те са под шапката на здравното министерство (по-точно - г-н Ангел Кунчев - главен държавен здравен инспектор). ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 окт 2017 20:40, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 03 окт 2017 20:32

IvailoRz написа:Никой нищо не казва за предната снимка..тогава още една. Как клуба да гарантира ,че няма да се случи това и да бъдат наранени още хора от онези подчовеци ?!Аз дори не бих ги пуснал ..

Изображение

Само да попитам какво беше наказанието на духащите факли фенки?Май нямаше нищо.За същите прояви фенове на други отбори са осъждани на година забрана и по 1000 лева глоба.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 окт 2017 20:44

sizif написа:
IvailoRz написа:Никой нищо не казва за предната снимка..тогава още една. Как клуба да гарантира ,че няма да се случи това и да бъдат наранени още хора от онези подчовеци ?!Аз дори не бих ги пуснал ..

Изображение

На снимката се виждат разградски ултрасо-хулигани да нарушават закона като палят забранени пиротехнически изделия.

Ти си заглавие на роман от Достоевски, но не Братя Карамазови!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 03 окт 2017 20:46

sizif написа:

Изображение

На снимката се виждат разградски ултрасо-хулигани да нарушават закона като палят забранени пиротехнически изделия.

Върви на очен..това е факла ,летяща към нормални зрители , включително дете в инвалидна количка, хвърлена от подчовеци ,фенове на бившия ЦСКА ..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 окт 2017 20:51

IvailoRz написа:
sizif написа:

Изображение

Върви на очен..това е факла ,летяща към нормални зрители , включително дете в инвалидна количка, хвърлена от подчовеци ,фенове на бившия ЦСКА ..

Той е обикновен простак, който ясно знае за какво става дума на тази снимка, но се прави на интересен. Това му състояние е перманентно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 окт 2017 20:57

Изображение

Отлична снимка , колега..тя обяеснява много неща, погледнете майката която пази дететто си ..ракетата е буквално на 50 см от нея !!

Така че по са ми мили нашите фенове, от които има много жени, деца и пенсионери отколкото някакви си там гости !

Докато не се научат на обноски - в аквариума и в клетката...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 окт 2017 21:40

fixxxsers написа:NOMER14
нещо си се объркал. здравното министерство няма нищо общо с тези обекти.

И аз така мислех, когато ми казаха, че дадено техническо съоръжение във фирмата, в която работя трябва да го регистрирам в съответното РЗИ.
http://www.rzi-razgrad.org/registry_obj.php

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 окт 2017 21:41

sin4ec написа:Аз предлагам на Герена в долната част на сектор Г да направим един аквариум за 200 човека, ограден с колове като примера от Полша, и когато идват от Разград- да седят там.

Много хитруваш ама май забрави , че заради вашите големи фенове се стигна до там . И ако твоето дете беше в инвалидна количка ( не го пожелавам на никое дете ) и към него хвърчеше димка или ракета щеше да пееш друга песен нали !
Това за теб е ок ли !?
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 окт 2017 21:48

miro_rz написа:
sin4ec написа:Аз предлагам на Герена в долната част на сектор Г да направим един аквариум за 200 човека, ограден с колове като примера от Полша, и когато идват от Разград- да седят там.

Много хитруваш ама май забрави , че заради вашите големи фенове се стигна до там . И ако твоето дете беше в инвалидна количка ( не го пожелавам на никое дете ) и към него хвърчеше димка или ракета щеше да пееш друга песен нали !
Това за теб е ок ли !?

Това го направиха феновете на бившето ЦСКА, сега на Литекс. Аз не съм го направил. Водя си детето на мачове, никому няма да е приятно детето му да е застрашено, независимо дали е в количка или не.
Задължение на полицията е да не допуска такива инциденти, и за това взимат пари от клубовете. Щом не могат да се справят-да си носят последствията!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 окт 2017 21:53

NOMER14 написа:Престъпно мълчат не само българските медии.
Престъпници са здравните министри, РЗИ-Разград и техните началници РЗИ-Русе.
Има Регистър на обектите с обществено предназначение. В него се вписват обекти от различно естество - училища, детски градини, площадки, бръснарници и фризьорски салони, чешмички и шадравани, различни превозни средства, гробищни паркове и т.н. Естествено тук влизат и спортни зали и стадиони. Всички те периодично се проверяват от инспекторите от РЗИ. Когато внасяш изменения в тези обекти, си длъжен да попълваш Уведомление за промяна на данните и обстоятелствата
Относно въпросната клетка аквариум КОЙ я одобри със сътветните аварийни изходи, вентилационни системи, противопожарни такива и т.н? Колко им е платено да мълчат собствениците на футболните ни клубове. Ако не им е платено, значи са заплашвани.
Тези въпроси трябва някой от 240-те в Парламента да го зададе точно към Здравния министър.

Аз пък се чувствам дискриминиран от наличните/липсващите тоалетни по другите стадиони. Ти влизал ли си в химическа тоалетна например...не го пожелавам на никой. Нормално ли е да сложиш 2-3 тоалетни на цял сектор. Преди време гледах мач в Сливен с Левски...беше много яка гледка да видиш на полувремето как към 500 човека опикават навсякъде около стадиона.

Върни се в “Лудогорец”