ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 15:38

sin4ec написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:
Кашчей написа:Въпрос и тук:
Тези съперници имат ли имена?

Естествено. Вълнуват ли те кои са точно, или сам ще си отговориш?

Да, вълнуват ме, както ме вълнуват и счетоводните доказателства, а не такива от агенция ЕЖК.

Пирин и Локо Пд като начало добре ли ти звучат? Треньорският щаб на Левски за теб ако е ЕЖК, за мен е нещо друго.

Тоест, от треньорският щаб на "Левски" информират, че Лудите са платили по 100 000 лева на тези, за да ви скочат?! А от ТЩ на "Левски" информираха ли НАП по случая, или не им се занимава с това?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 15:47

Кашчей написа:Тоест, от треньорският щаб на "Левски" информират, че Лудите са платили по 100 000 лева на тези, за да ви скочат?! А от ТЩ на "Левски" информираха ли НАП по случая, или не им се занимава с това?!

Какво общо има НАП? Освен това споделям неофициална информация, да си чул Левски да се занимава с Лц?
Потретвам-всеки отбор е ДЛЪЖЕН да играе на кръв с Левски, а и с всеки друг противник. Ако някой е решил да даде премия за това-още по-добре.
Не съдя Лц, просто споделям този факт. Имат пари-дават ги. Ние за тези пари купихме Тунде.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 15:54

sin4ec написа:
Кашчей написа:Тоест, от треньорският щаб на "Левски" информират, че Лудите са платили по 100 000 лева на тези, за да ви скочат?! А от ТЩ на "Левски" информираха ли НАП по случая, или не им се занимава с това?!

Какво общо има НАП? Освен това споделям неофициална информация, да си чул Левски да се занимава с Лц?
Потретвам-всеки отбор е ДЛЪЖЕН да играе на кръв с Левски, а и с всеки друг противник. Ако някой е решил да даде премия за това-още по-добре.
Не съдя Лц, просто споделям този факт. Имат пари-дават ги. Ние за тези пари купихме Тунде.

Напротив:
Съдиш "Лудогорец", казваш официално неофициална информация, при това непотвърдена и без шанс да бъде потвърдена официално. Остава и да повярвам, че от "Лудогорец" плащат луди пари на отбори да скочат на"Левски"..даже и дузпа да не вкарат ( "Пирин" в София)-и за това ли са им платили?!
Доказателство за даването на парите, но не неофициално, от ТЩ на "Левски" има ли?! Ако няма-просто замълчете, че ставате смешни с тези обвинения!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 16:11

Кашчей написа:
sin4ec написа:

Напротив:
Съдиш "Лудогорец", казваш официално неофициална информация, при това непотвърдена и без шанс да бъде потвърдена официално. Остава и да повярвам, че от "Лудогорец" плащат луди пари на отбори да скочат на"Левски"..даже и дузпа да не вкарат ( "Пирин" в София)-и за това ли са им платили?!
Доказателство за даването на парите, но не неофициално, от ТЩ на "Левски" има ли?! Ако няма-просто замълчете, че ставате смешни с тези обвинения!

Ти с някой ме бъркаш, или? Когато казвам нещо, го казвам. Доказателства има, и то безспорни. Това не са обвинения, а констатация. Аз като фен мога да ги постна, от ПФК ЛЕВСКИ няма да ги коментират по ред причини. Най-малкото защото преди време са правили същото. Виж сега, не мога да се смятам за виновен, че с хора от синия
щаб( към днешна дата) много години съм ходил по мачове, че имам познанства и отношения с тях. Това е положението...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 16:19

sin4ec написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:

Напротив:

Ти с някой ме бъркаш, или? Когато казвам нещо, го казвам. Доказателства има, и то безспорни. Това не са обвинения, а констатация. Аз като фен мога да ги постна, от ПФК ЛЕВСКИ няма да ги коментират по ред причини. Най-малкото защото преди време са правили същото. Виж сега, не мога да се смятам за виновен, че с хора от синия
щаб( към днешна дата) много години съм ходил по мачове, че имам познанства и отношения с тях. Това е положението...

Аз теб в нищо не те обвинявам. Тъпо е от щабът на "Левски" да излизат с подобни изказвания, без да дават доказателства за тях. Наслушал и начел съм се на подобни двусмислени изказвания, не само от вас, в които казващият (пишещият) знаят много и всичко, ама точно сега не му е времето да го публикуват.
Имаш доказателства за нарушение-подаваш ги на компетентните органи за изясняване и разследване. Другото е клевета...но и тя не се взема сериозно май! Когато осъдят 4-5 знакови фигури за нещо подобно, сигурно ще станат по-внимателни другите след тях.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 16:43

Ти нещо май не ме разбра.
Щабът на Левски не излиза с никакви обвинения и констатации. Аз, Синчец и СС ги поствам, а аз съм просто редови фен и мога да си поствам всякакви глупости и небивалици. От месеци Сульо и Пульо свързва Левски с Пеевски, което не само е тъпо, но е и пълна олигофрения! Милиони постове има по темата за Пеевски, а никой не ги санкционира. И какво?
Лц е спонсорирал 4 отбора с по 100 000 лв и точка. Факт. Който иска-да го оспорва или доказва. Който иска да вярва, или да не вярва. Щабът на Левски си гледа играчите и отбора, това са странични неща. Но нали не смяташ, че подобно нещо може да се скрие във футболните среди? Лц беше шампион още преди да почне този шампионат, нямаше кой да им противодейства. Имат пари-дават.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 апр 2016 17:03

Абе Синчец, кво си тръгнал да обясняваш на няква коза. Той на бялото черно вика - твърди че нямало дузпа за морето, ти си тръгнал да спориш с радиото един вид. Наглостта идва с безнаказаността. Ако тоя съдия не го накажат поне до края на сезона, значи зелените наглеци имат зелена светлина от делиорманското бфс да си правят каквото си искат . Аз мача не го гледах , но само от 2-те минути репортаж видях 100% дузпа за черно море и възможен червен картон за това (удара е в очертанията на вратата) и една измислена дузпа за лудогорец при единоборство и фал в нападение (избутване с ръце). Това са 2 много сериозни грешки, само в една посока, водещи до гол. Но пък съдията може и да си е взел заплатата до края на годината от същите дето плащат на отбори да скачат на Левски и да не му пука дори и да го извадят за някой друг месец. Още е млад, доказал се е на когото трябва. Пак ще го върнат да свърши черната работа.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 17:12

vvessel написа:Абе Синчец, кво си тръгнал да обясняваш на няква коза. Той на бялото черно вика - твърди че нямало дузпа за морето, ти си тръгнал да спориш с радиото един вид. Наглостта идва с безнаказаността. Ако тоя съдия не го накажат поне до края на сезона, значи зелените наглеци имат зелена светлина от делиорманското бфс да си правят каквото си искат . Аз мача не го гледах , но само от 2-те минути репортаж видях 100% дузпа за черно море и възможен червен картон за това (удара е в очертанията на вратата) и една измислена дузпа за лудогорец при единоборство и фал в нападение (избутване с ръце). Това са 2 много сериозни грешки, само в една посока, водещи до гол. Но пък съдията може и да си е взел заплатата до края на годината от същите дето плащат на отбори да скачат на Левски и да не му пука дори и да го извадят за някой друг месец. Още е млад, доказал се е на когото трябва. Пак ще го върнат да свърши черната работа.

Виж, Кашо не е някаква коза, а е умен пич. Той не оспорва дузпата за Морето, тук спорим за нещо, което няма нищо обшо с този мач. Ако Топчо, Захата, Стоев или някой друг ми е казал нещо на контролата днес, то аз имам някаква причина да им вярвам, щото мога да им вярвам. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 17:29

vvessel написа:Абе Синчец, кво си тръгнал да обясняваш на няква коза. Той на бялото черно вика - твърди че нямало дузпа за морето, ти си тръгнал да спориш с радиото един вид. Наглостта идва с безнаказаността. Ако тоя съдия не го накажат поне до края на сезона, значи зелените наглеци имат зелена светлина от делиорманското бфс да си правят каквото си искат . Аз мача не го гледах , но само от 2-те минути репортаж видях 100% дузпа за черно море и възможен червен картон за това (удара е в очертанията на вратата) и една измислена дузпа за лудогорец при единоборство и фал в нападение (избутване с ръце). Това са 2 много сериозни грешки, само в една посока, водещи до гол. Но пък съдията може и да си е взел заплатата до края на годината от същите дето плащат на отбори да скачат на Левски и да не му пука дори и да го извадят за някой друг месец. Още е млад, доказал се е на когото трябва. Пак ще го върнат да свърши черната работа.

Айде бе.. откога рикушет в крака на защитник е удар в очертанията на вратата?! Я се вземи в ръце и не гледай с левскарски очила!
За теб май всеки отбор, който ви скочи, е платен от Домуса, което означава, че на "Левски" никой не трябва да скача, за да не бъде обвинен , че е кyрва на разградчани?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 апр 2016 17:43

sin4ec написа: Виж, Кашо не е някаква коза, а е умен пич. Той не оспорва дузпата за Морето, тук спорим за нещо, което няма нищо обшо с този мач. Ако Топчо, Захата, Стоев или някой друг ми е казал нещо на контролата днес, то аз имам някаква причина да им вярвам, щото мога да им вярвам. :)

Прочети му постовете от начало и после говори че не оспорва дузпата. Мисълта ми беше, че щом такова 100%-тово положение оспорва, няма смисъл за по нататъшен спор. Сега вие може и да сте си приятели и просто да си чатите във форума ,не знам, но твърденията му са меко казано провокативни.

Върни се в “Лудогорец”