molteni написа:А ти си фен на свинята.Да не говорим колко си комплексиран от Лудогорец. Още дълги години ще ви мачкат.
Това с рогите ли го хвана от ефира или ушите са ти достатъчни, за да хващаш вълните ?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
molteni написа:А ти си фен на свинята.Да не говорим колко си комплексиран от Лудогорец. Още дълги години ще ви мачкат.
Captain Stottlemeyer написа:bobo_13 написа:Captain Stottlemeyer написа:bobo_13 написа:....За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.
Аз не твърдя, че само през комунизма и двата отбора са били подкрепяни от държавата. Същото се случва и през демокрацията. Най-големите партийни бизнесмени бяха изпратени в ЦСКА, че накрая се наложи след фалита на отбора при Томов, служебно да пращат Титан.
За Левски има ли смисъл да се говори???? Мобилтел, Чорни....че даже преди месец Батков сам си призна, че ББ е помагал и помага на отбора.....
Нормално е, страната и икономиката ни е такава, че паричните потоци и бизнеса е съсредоточен в СОфия. В един град като Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Габрово, Перник, Враца ит.н. кой ще извади милиони да издържа 1 отбор и да го направи конкурентен? Няма кой.
1. Пак се изказваш неподготвен!Вземи и се поинтересувай, по каква система се е провеждало държавното първенство преди 09.09.1944 г. Тогава "Левски" и "Славия" са се срещали в рамките на столичното първенство. Равносметката е 16 победи за "Левски", 18 победи за "Славия" и 8 равни срещи при голова разлика 72:68 (+4) в полза на "Левски".
Май съперничеството е доста равностойно.
![]()
http://levskisofia.info/teams/1001-stol ... arvenstvo/
2. Значи, в Ловеч и Разград може, а във Варна, Бургас, Плевен и т.н. няма кой да извади милионите...Добре!...
Не ми се говоро за преди войната, защото тогава силни са били варненските отбори. Колкото до Гришата и Домуса.....ами всичко е стечение на обстоятелствата.....
1. Силни, ами колко да са били силни - от 18 първенства преди 09.09.1944 г. имат 5 титли (3 за "Владислав", 1 за "Тича" и 1 за "Шипченски сокол" - Варна). Една титла има "Ботев" - Пловдив и останалите 12 отиват в София (София - провинция две към едно)...
2. Ами то всичко е "стечение на обстоятелствата", дори и това че си губя времето да те образовам безплатно...
CSKA 78 написа:Най-интересно ще бъде делиорманци с този готин коеф. да играят в ЛЕ догодина! То,и без това се видя ,че за ШЛ не стават!
bobo_13 написа:Перловски написа:
Ти имаш ли връзка със себе си?![]()
Сам повдига въпроса , а като го "сгащиха" , че е неподготвен и пише г(упости-"не ми се говори..."
Такива сте сите дето сега злобеете срещу софийските отбори и се тупате по гърдите с успехите на един отбор на мутропартиен бизнесмен с крадени пари.
Но ще дойде ден и пак ще се сврете в мишите дупки, откъдето изпълзяхте на припек.
Пич какво са ме сгащили? Преди комунизма
Славия има 6 шампионски титли
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
Аз не съм фен на Лудогорец. Моят отбор в момента си е във В група и доволно си събира по 1000-1500 души на домакински мач, а на гостувания отива с поне 50-ина фена и доволно ми доставя удоволствие да си гледам нашите юноши да защитават фланелката на любимия си отбор. Нещо с което 80% от отборите в А група не могат да се похвалят.
Домуса е мутра дотолкова доколкото такива са и шефа на Мултигруп, шефа Мобилтел, Божков, Томов, Гърнето от Титан, Мустака, Гигов, бат Венци, Чорни, Гришата, шефа на ВИС....
Сумарно погледнато софийските "грандове" са имали повече мутро-партийните босове и спонсори от всички провинциални отбори взети заедно.
suni написа:bobo_13 написа:
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
Аз не съм фен на Лудогорец. Моят отбор в момента си е във В група и доволно си събира по 1000-1500 души на домакински мач, а на гостувания отива с поне 50-ина фена и доволно ми доставя удоволствие да си гледам нашите юноши да защитават фланелката на любимия си отбор. Нещо с което 80% от отборите в А група не могат да се похвалят.
Домуса е мутра дотолкова доколкото такива са и шефа на Мултигруп, шефа Мобилтел, Божков, Томов, Гърнето от Титан, Мустака, Гигов, бат Венци, Чорни, Гришата, шефа на ВИС....
Сумарно погледнато софийските "грандове" са имали повече мутро-партийните босове и спонсори от всички провинциални отбори взети заедно.
Верно ли Томов е мутра?Умен си...
Мистри написа:bobo_13 написа:Перловски написа:
Сам повдига въпроса , а като го "сгащиха" , че е неподготвен и пише г(упости-"не ми се говори..."
Такива сте сите дето сега злобеете срещу софийските отбори и се тупате по гърдите с успехите на един отбор на мутропартиен бизнесмен с крадени пари.
Но ще дойде ден и пак ще се сврете в мишите дупки, откъдето изпълзяхте на припек.
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
А стига си се излагал.
Първо Капитана те обори във всичко с факти.
Второ-микре, топалова, сик, цецо....да изброявам ли още?
Са мутри.
Да кажеш ,че адвокат е мутра е меко казано...инфантилно.
CSKA 78 написа:diplomat написа:CSKA 78 написа:Най-интересно ще бъде делиорманци с този готин коеф. да играят в ЛЕ догодина! То,и без това се видя ,че за ШЛ не стават!
Вие най-много да поиграете в квалификациите, така че не се обаждайте.
Въпросът е, че за сега има доста по-голяма вероятност ние да играем в квалификациите, а вие ще играете в ЛЕ! Дали в този случай косата на домуса няма да му щръкне въпреки гела?!![]()
bobo_13 написа:Мистри написа:bobo_13 написа:Перловски написа:
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
А стига си се излагал.
Първо Капитана те обори във всичко с факти.
Второ-микре, топалова, сик, цецо....да изброявам ли още?
Са мутри.
Да кажеш ,че адвокат е мутра е меко казано...инфантилно.
Хахах, ама ти пак не си разбрал май ,а ? Казах, че Домуса е толкова ,мутра колкото и изброените от мен. Така, че явно не можеш да загрееш. Ама това си е твой проблем. Говорим за мутро-партийни босове. Като гледам само Микре, Галка и ТИМ са там. СИК май си беше на софийски отбор....че станаха и шампиони. А за ВиС...еми те красяха дълго време едни сини фланелки
Колкото до капитанчето може да не ми преписва статистика, а говорехме за Левски с/у Славия и Левски с/у варненски отбори. За мен съм си прав Славия има повече титли от ЛЕвски преди комунизма, както и варненските отбори имат повече от Левски по същото време. Капитанчето даже надлежно ги преписа и преброи. От тук нататък можете да си го извъртате както си искате за лична изгода.
Колкото до адвоката-агент на ДС то е ясно, че е партиец.
Перловски написа:Кашчей написа:1Neutralen написа:
А какво ще кажеш за ЦСКА, които жънеха успехи в миналто с парите на цяла България? Нека не бъдем нагли...
Колегата е левскар, а парите на Чорни и Батков са кристално чисти.
Колеги са ти само тези в помещенията малко след хотел Плиска в посока Младост.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта