Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
fen-fen написа:MagicMoments написа:Долно уйно написа:MagicMoments написа:Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.
Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.
Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.
Да бъдем искрени, бълха го е ухапала, с тях и без тях е все тая.
Твоя клуб ще стане ли по-богат с това наказание?
А моя клуб какво печели от успехите на Лудогорец в Европа.Че един милиардер е решил отборчето му от селския му роден град да играе в Шампионската лига трябва да чета такива заглавия като това или пък да слушам такъв коментатор като Смукачев.Като се махнат Лудогорец от София ще ми е безразлично към тях,дотогава омраза и само омраза.
Наистина се уверявам колко истина има в една българска поговорка - "Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!" Наивно и съвсем човешки все се питам "защо си толкова злобен, българино? Все повече се убеждавам, че ако си паднал на земята и лежиш, не само че няма да ти подадат ръка, но и ще минат и ще те стъпчат, за да не можеш да станеш! Все гледам да не съм толкова черноглед, но живота продължава и продължава да ми доказва, че българите сме лош народ и никой не може да ни оправи! А най лошото е, че такива като вече с лопата да ги ринеш..........
Долно уйно написа:Близките на Стивън Петков защо не са подали сигнал в полицията, че е отвлечен?
Като сте бедни в момента като църковни мишки се сърдете на непомака, никой друг отбор не е виновен за състоянието ви.
Нито едно родно място не е ничия бащиния, че да се разполага с него като с лична собственост, така че по този въпрос потърси консултация с лекар.
Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.
MagicMoments написа:Долно уйно написа:Близките на Стивън Петков защо не са подали сигнал в полицията, че е отвлечен?
Като сте бедни в момента като църковни мишки се сърдете на непомака, никой друг отбор не е виновен за състоянието ви.
Нито едно родно място не е ничия бащиния, че да се разполага с него като с лична собственост, така че по този въпрос потърси консултация с лекар.
Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.
Като ме смяташ за маймуна нямам какво да споря с тебе.Приятен ден ти пожелавам,дървен философе,дано веднъж се докоснеш до палките на Ушеф или до гостуващия сектор в Разград и проверяващите го бодигарди.
Долно уйно написа:Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.
ronnie написа:Долно уйно написа:Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.
Чудете се после защо не ви уважаваме, палячовци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта