Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 15:05

Интересно ми е, дали Домусчиев още има същото мнение за феновете от мача със Стяуа? Че са млади, хубави, културни, няма съмнителни типове с качулки и татуировки и т.н. :mrgreen: Или сега ще им проведе едно бързо обучение по превъзпитание? :| :)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 05 сеп 2014 15:07

Тези наказания и глоби на УЕФА ми идват в повече! :evil: Наказват малките клубове от Източна Европа с цел парична облага , а големите клубове много често се разминават с глоби!Наказания , наказания , глоби с цел пари и налагане на мнение над феновете!Тези "расизми ми идват вече в повече!Колко още тъпи наказания ще измислят от УЕФА???Расизмът е измислен от Новият Световен Ред с цел налагане на глобализация и мултикултуризация и даване на все повече права на мюсюлманите, черните и циганите и същевременно когато циганин нападне българин се отървава с леко наказание! :(
Както не одобрявам наказанието на Лудогорец , така не одобрявам наказанията на Стяуа и Легия Варшава!Мафиотските структури ФИФА и УЕФА комерсиализираха и убиха истинският футбол!Футболът стана вече само пари! :(
Западноевропейските клубове (в това число влизат Англия, Германия , Испания ,Франция , Холандия и др.)поддържат изкуствено висок жизнен стандарт и са толерирани от УЕФА!
Преди можеше български отбор да стигне полуфинал в КЕШ(ШЛ) Източноевропейски да вземе Купа(Стяуа , Цървена Звезда) а сега осминафиналистите са ясни, защото има много голяма пропаст между Западноевропейските и Източно европейските клубове и тази проспаст се нарича пари и лоби в УЕФА!
Защо наказаха Металист Харков и Легия? Защото Металист беше заплаха за Шалке 04 , а Легия се подигра със Селтик, феновете им показаха истината какво представляват мафиотите от УЕФА , че футбола за тях НЯМА значение , а само ПАРИТЕ и хоп 80 000 Евро!
УЕФА е МАФИОТСКА СТРУКТУРА , която уби истинския цар футбол!Той умря някъде началото на 90-те! :(
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 сеп 2014 15:08

fen-fen написа:
MagicMoments написа:
Долно уйно написа:
MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.

Да бъдем искрени, бълха го е ухапала, с тях и без тях е все тая.
Твоя клуб ще стане ли по-богат с това наказание?

А моя клуб какво печели от успехите на Лудогорец в Европа.Че един милиардер е решил отборчето му от селския му роден град да играе в Шампионската лига трябва да чета такива заглавия като това или пък да слушам такъв коментатор като Смукачев.Като се махнат Лудогорец от София ще ми е безразлично към тях,дотогава омраза и само омраза.

Наистина се уверявам колко истина има в една българска поговорка - "Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!" Наивно и съвсем човешки все се питам "защо си толкова злобен, българино? Все повече се убеждавам, че ако си паднал на земята и лежиш, не само че няма да ти подадат ръка, но и ще минат и ще те стъпчат, за да не можеш да станеш! Все гледам да не съм толкова черноглед, но живота продължава и продължава да ми доказва, че българите сме лош народ и никой не може да ни оправи! А най лошото е, че такива като вече с лопата да ги ринеш..........

Ти разсъждавай философски,аз помня какво скандираха 10-те ваши фена в Монтана на 26.05.2013,знам кой подписва декларации,кой вечеря със съдиите,на кой отбор държавата му отпуска 4 милиона за строежи,кой говори за бедни души и призовава за подкрепа.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 сеп 2014 15:11

Долно уйно написа:Близките на Стивън Петков защо не са подали сигнал в полицията, че е отвлечен?
Като сте бедни в момента като църковни мишки се сърдете на непомака, никой друг отбор не е виновен за състоянието ви.
Нито едно родно място не е ничия бащиния, че да се разполага с него като с лична собственост, така че по този въпрос потърси консултация с лекар.
Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.

Като ме смяташ за маймуна нямам какво да споря с тебе.Приятен ден ти пожелавам,дървен философе,дано веднъж се докоснеш до палките на Ушеф или до гостуващия сектор в Разград и проверяващите го бодигарди.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 15:15

MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Близките на Стивън Петков защо не са подали сигнал в полицията, че е отвлечен?
Като сте бедни в момента като църковни мишки се сърдете на непомака, никой друг отбор не е виновен за състоянието ви.
Нито едно родно място не е ничия бащиния, че да се разполага с него като с лична собственост, така че по този въпрос потърси консултация с лекар.
Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.

Като ме смяташ за маймуна нямам какво да споря с тебе.Приятен ден ти пожелавам,дървен философе,дано веднъж се докоснеш до палките на Ушеф или до гостуващия сектор в Разград и проверяващите го бодигарди.

Бил съм в много сектори за гости и с Ушев още не съм имал проблеми и се чудя защо така, дори и в Разград съм бил и съм проверяван по няколко пъти.
Яд ме е, че бързо ви свършват аргументите и си показвате същността.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 15:16

Долно уйно написа:Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.

Чудете се после защо не ви уважаваме, палячовци :roll:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 15:21

ronnie написа:
Долно уйно написа:Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.

Чудете се после защо не ви уважаваме, палячовци :roll:

В коя нормална страна в секторите за гости няма седалки, решетките са като в Гуантанамо и т.н.?
Тези неща са присъщи единствено за живи същества различни от човека.
Защо Левски и ЦСКА не си играят дербито на клубните стадиони?
За маймуни, маймунски условия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”