Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!

Мнениеот iliyan » 07 авг 2014 10:46

shotgun blues написа:Защо толкова се надценява Легия Варшава ...та те Лудогорец за 2 добри години в Европа,събраха по-голям коефициент от тях,което ще рече ,че Легия не са нищо особенно в Европа .Победили Селтик......шотландският футбол е абсолютна пародия ,след като Рейнджърс бяха изхвърлени в по-долните дивизии,това първенство още повече губи всякакъв смисъл...Селтик са на ниво А група .

На теб явно дори броенето до 2 трудно ти се отдава ! Лудогорец имат точно 1 сезон в Европа !
И ако си мислиш , че Селтик са на нивото на А група явно си много далеч от истината !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 07 авг 2014 10:53

Легия не са по-добри от гордостта на България Евробоец Лудогорец. Всички сме Лудогорци! 8-)

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 07 авг 2014 10:53

Дано преодолеят, който и да им се падне и да влязат в групите.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 авг 2014 10:53

Успехите на Лудогорец в Европа трудно могат да бъдат отречени.Лошото е че има много завист и злоба в феновете на така наречените грандове.Е няма как отпаденето от Зимбру да е по значимо от отстраняването на Партизан /при това двукратно/.Или казахстано-узбекистанската епопея.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 авг 2014 10:54

Долгопол написа:Имам един въпрос към феновете на Левски и очаквам честен отговор. Не ви ли става поне малко тъжно, че друг отбор може да влезе в ШЛ? Не мислете, че се заяждам, просто винаги сте били горди и сте е хвалели, че сте единствените.

1. Въпросът е зададен некоректно, защото между "може" и "влезе" има "малка" разлика. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. ;)
2. Ако приемем, че все пак "Лудогорец" влезе в групите на ШЛ: не няма да ми е никак тъжно. Могли са - направили са го. Аз си гледам моя отбор.
3. Все пак, "Левски" е единствен в едно отношение. Той е единственият български футболен клуб, който е участвал във всички досега проведени държавни и републикански първенства, като винаги е бил в техния най-висш ешелон. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 07 авг 2014 10:58

Абе то Левски е бил във всички първенства, ама какво и как е постигнал...да не стане Лудогорец след още 3 години да е постигнал повече ;)
Captain Stottlemeyer написа:
Долгопол написа:Имам един въпрос към феновете на Левски и очаквам честен отговор. Не ви ли става поне малко тъжно, че друг отбор може да влезе в ШЛ? Не мислете, че се заяждам, просто винаги сте били горди и сте е хвалели, че сте единствените.

1. Въпросът е зададен некоректно, защото между "може" и "влезе" има "малка" разлика. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. ;)
2. Ако приемем, че все пак "Лудогорец" влезе в групите на ШЛ: не няма да ми е никак тъжно. Могли са - направили са го. Аз си гледам моя отбор.
3. Все пак, "Левски" е единствен в едно отношение. Той е единственият български футболен клуб, който е участвал във всички досега проведени държавни и републикански първенства, като винаги е бил в техния най-висш ешелон. :)

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2014 11:04

saract написа:Успехите на Лудогорец в Европа трудно могат да бъдат отречени.Лошото е че има много завист и злоба в феновете на така наречените грандове.Е няма как отпаденето от Зимбру да е по значимо от отстраняването на Партизан /при това двукратно/.Или казахстано-узбекистанската епопея.

Успехите на грандовете в Европа трудно могат да бъдат отречени. Лошото е, че има много завист и злоба от феновете на така наречените селски отбори. Е няма как победата над Партизан да е по-значима от победите над Барса, Байерн, Аякс, в по-новата история - Рейнджърс, Спортинг, Киево, участие в ШЛ и 1/4 финал в Лига Европа. От страна на чорбата Ливърпул, Байерн Леверкузен и тн и тн...

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 07 авг 2014 11:08

Някои хора пак започнаха да лежат на стара слава :) докога?

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 авг 2014 11:12

Значи по ред на номерата:победата над Барселона е след 0:4 в първия мач.Ако говориш за Левски не знам каква победа над Байерн имаш предвид.Аякс - да това си е голям успех.Иначе за мене отстраняването на Партизан е по ценно от това на Киево.Да не говорим за триумфа над Лацио.Рейнджърс също беше нещо значимо но преди повече от 20 години.Иначе Спортинг си беше мач без значение.Успеха над ПСВ в два мача от Разград си е по важен.Не казвам че Лудогорец са постигнали най големите успехи в българския клубен футбол - това не е вярно.Но пък и това което правят в последните две години на фона на весобщия упадък е забележително.Един Гриша Ганчев налива много пари в Ловеч от средата на 90 те години на миналия век и няма нищо подобно.Един път отстраниха белгийския средняк Генк и толкова.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 авг 2014 11:18

Домусчиеви да не се правят на ударени ми да купуват Хамза от Ботев, че с Безяк тая няма да я бъде. Човекът не е миналогодишния голмайстор, който дърпаше отбора напред и сега е момента да му се подскаже, че трябва да дава всичко от себе си иначе...

Върни се в “Лудогорец”