Хасково-Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Re: Хасково-Лудогорец - 1:0

Мнениеот roskov9 » 20 юли 2014 01:32

Като видях жребия и се притесних, че отново ще бистрим тънко тото - е, няма грешка. Значи паднахме 3:0 от Морето по същата система (когато те имаха общо 7 гола, 3 в нашата). Няма лошо, но тези подигравки със съдбата струват скъпо по-нататък, когато се надява човек на малко благосклонност от съдбата.

Отново Партизан!... ано играем с поече чужденци, защото иначе изходът е ясен :(
:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юли 2014 02:28

Много малоумници има в тая тема, не е за сефте....Как разбирате, че един мач е уговорен, без да сте гледали и 10 секунди от мача ? Вие имате ограниченото мислене на врабче, всеки резултат извън логиката е уговорен. Световно гледахме скоро, Коста Рика спечели група в компания на Уругвай, Италия и Англия, е трябва ли целият свят да се съмнява в резултатите на тима ?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 юли 2014 02:45

dunavfc написа:Много малоумници има в тая тема, не е за сефте....Как разбирате, че един мач е уговорен, без да сте гледали и 10 секунди от мача ? Вие имате ограниченото мислене на врабче, всеки резултат извън логиката е уговорен. Световно гледахме скоро, Коста Рика спечели група в компания на Уругвай, Италия и Англия, е трябва ли целият свят да се съмнява в резултатите на тима ?

Аз мисля, че тоя ... не му помня името. Тренера на Лудогорец с белата коса. Той има акъл колкото едно врабче. Чудно ми е, как турчина, начело на Лудогорец си хвърля парите, за да строи стадион и т.н., а още държи този боклук за треньор.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Сезонът на дините-2

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 07:16

sandi74 написа:Дали са от Любимец или Хасково все са сочни,сладки и много вкусни.Шампионите най-добре ги знаят.

Който може си го може 8-) Толкова можем, с толкова им напълнихме кошничката 8-) Вие с по колко им пълните и без това празната кошничка :roll: :?

П.П. Който си го разбира от това животинче, моля да ми постне неглиже, а и инкогнито (тайничко от модераторите, ако обичате) прогнозката за мача 8-) И в крайна сметка какво става :?: И в крайна сметка какво става :?: Тия с помашките пари ги бием като дайрета и кат тъпан на сватба, а в крайна сметка, КЪДЕ НИ Е ФОРУМА :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юли 2014 08:49

Станнкиччч, не познах за малко(2-1) :) Честита победа!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 20 юли 2014 08:59

Честита победа на Хасково.

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 20 юли 2014 08:59

Домуса е забравил да хване съдията-както всеки мач и затова

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 09:26

FLANKER написа:Станнкиччч, не познах за малко(2-1) :) Честита победа!

Благодаря ти братле, ама са си добри :) Поне го видях с очите си, че наистина играят, и че я могат тази игра :) Ама ей така ги пообърнахме в стил Челси :lol: Бегла ти е фантазията какъв квф е :lol:

П.П. Тези дето говорят за нагласени мачове, да ме хванат и да ме поразходят ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 20 юли 2014 09:43

Аз останах от доста мачове на световното отвратен от съдийството,
а в някои и от треньорството. И какво от това?

Без да оронвам радостта от победата на хасковлии, особено след като не съм гледал мача,
ми се струва доста странно Лудогорец да инкасира загуби предимно от по-скромните отбори.

Дали е заради тото, или защото залогът от мачовете е такъв, не ме вълнува особено,
но или ни чака провал в ЕКТ, или сме се пазили от гола, или требе като другите врабчета да си кълва царевицата и да оттеба футбола, Уважаеми Корифейо на мизийската мисъл.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 20 юли 2014 09:56

Отново Партизан,отново Хасковска област-Де Жа Вю или падане на класата на Лудогорец предстои да разберем.Надявам се да е Де Жа Вю.

Върни се в “Лудогорец”