Лудогорец на крачка от 3та титла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Лудогорец на крачка от 3та титла

Мнениеот Red_Neck » 28 апр 2014 12:04

Не виждам никаква еуфория за титла в червените фенове, както грешно се твърди в няколко поста.
Това, което коментираме е, че на 90% Лудогорец е шампион, но има вероятност и да не стане. ЦСКА и Литекс поне имат теоретични шансове за титла а трупата от Подуене дори няма такива за ЕКТ. Това са фактите. Знам, кофти и тежко е на някои съфорумци отбор закриван и преименуван на какво ли не в края на лятото да те бие като тъпан на селска сватба и да е 14 точки пред претенциозната ти трупа, но и това е .... факт!
Останалото са бъртвежи на една озлобена общност, която не вижда никаква надежда в близкото бъдеще и на която само Нешка Робева не е била треньор през последните 3 години .... само защото има ангажименти с Бареков :).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 28 апр 2014 12:17

Лудогорец е шампион господа, няма какво да се лъжем и да си чешем клавиатурите.Дори ЦСКА да стори подвиг и да бие в Разград, след това Лудогорец има 6 сигурни точки от Ботев и Левски.Пояснявам защо: Ботев и Лудогорец играят финал за Купата, който е СЛЕД мача им за първенство в Коматево. За едните по-важна е титлата, за другите важна е само и единствено Купата. Ако Лудогорец случайно загуби от ЦСКА, мисля че и за децата и за бабите е ясно че ще станем свидетели на старата, класическа "заменка"- титла за купа.Нали няма наивници, които да си мислят че Ботев заради единия феърплей, ще се откажат от лесно и СИГУРНО спечелване на Купата?-няма как да стане тая работа драги мои, интересът е по-важен от феърплея.За Левски е ясно- няма как навръх 100 годишния юбилей да правим ЦСКА шампион.Така че надежда всяка тука оставете-всичко е ясно.Лудогорец шампион, поредно второ място (шесто в последните девет сезона) за вечно вторите, създадени след ЦСКА Москва петолъчки, шести пореден сезон без титла за въпросните петолъчки, и задаващи се седми, осми, девети, десети и т.н. безтитлени сезони...въобще нашенското четирибуквие с бодри стъпки върви по стъпките на своите червени събратя по неволя и безтитлие от Ливърпул :mrgreen: ...Ония вече 25 години не са виждали титла, наш'те розавелковци и те натам са тръгнАле :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 апр 2014 12:20

Отборът от Разград си е шампион!Дори и да победим в сряда в което аз силно вярвам,хората си свършиха вече работата през сезона.Да се надяваш на столетницата да бие :lol: и то за да станем ние шампион :lol: !Не влизам в конспирации,просто ако подуенци ни направят шампион,тоя път освен събличането ще има и е.ане :mrgreen: !
Ако ги бием,ще ги поставим под напрежение,но само толкова.
Литекс шампион при вчерашния резултат е абсурд!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 апр 2014 12:21

SobieskiVanilla написа:
Udoji90 написа:"Лудогорец" си е на 99% шампион. Дори да загубят и двата си мача тази седмица, което ми изглежда малко вероятно, след това завършват сезона с домакинство на "Локо", гостуване на "Левски" и домакинство на "Черно море". В тези 3 мача срещу отбори, които няма да играят за нищо, едва ли разградчани ще изпуснат някакви точки, а простата математика показва, че 9 точки и на теория им стигат за титлата. Дори да сбъркат в някоя от тези срещи, следващите 2 отбора също имат къде да бъркат. "Лудогорец" уж били в криза, а така и още не са допуснали загуба в А група през пролетта. Адски несериозно е да си мислим, че ЦСКА има някакви реални шансове - аз лично вече съм много доволен от отбора след това, което направихме до момента, и не смятам, че имаме основания да искаме повече. Максимумът ни този сезон е 2-ро място.

Донякъде си в грешка. 1914 и Черно море (с треньор бъдещия директор в 1914 - нещо, което никой спортен журналист не постави като въпрос за конфликт на интереси) имат за какво да (не) играят - ЦСКА да не стане шампион. Зная, че звучи много конспиративно, но да речем, че ЦСКА излъже Лудогорец и скъси разликата. Тогава най-естественото е зелените да бият (ако се наложи - и с автоголове) на Герена и моряците - как си представяте в 100-годишнината на 1914, ЦСКА да ги бие 4 пъти и да стане шампион? А как очаквате Домуса да изпусне атака на ШЛ с коефициента, който натрупа? Ако трябва, до края мачовете ще ги водят само Ристосков и Кабаков... За Тото Динев да не говорим - скочиха само срещу един обор, не зная каква е причината.
Факт е, че първенството е отвратително слабо. Факт е, че Лудогорец са малко по-малко слаби от останалите и заслужено водят. Факт е и, че след мачовете с Валенсия вървят стремглаво надолу. Доказа се, че Стоев е слаб треньор - мачовете в ЕКТ се изкараха от играчите на еуфория и мускули. Но пък е факт, че ЦСКА с безумното състояние, в което е клубът, е на 4 точки от първото място! И ако отбор в това състояние стане шампион, то БФС трябва да се закрие, и със закон да се спре развиване на професионален футбол в България.

О, да, това за "Левски" и Гонзо ми е съвсем ясно - даже го споделих в мнението си в една друга тема, но тук съм пропуснал да го засегна този момент. Реалистично погледнато, "Лудогорец" би трябвало и без това да си ги спечелят двата мача, така че няма защо да се задълбава в този детайл, а и не мисля, че ще се стигне до подобни драми. Дали "Лудогорец" са най-силни, или най-малко слаби, при всяко положение най-много заслужават титлата - такъв ми е изводът на база на видяното през целия сезон, тъй като не е коректно заключения да се правят само на база на пролетните мачове. Уж били в криза, но биха на "Армията" и направиха Х в Ловеч, значи пак са си най-добри. За срещата в сряда си мисля, че ще завърши Х, което пак е в тяхна полза. Ние може да се борим с "Литекс" за второто място, което до известна степен може да се реши през уикенда в прекия двубой.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 апр 2014 13:24

А бе много конспирации много нещо бе ! И Челси можеше да легне вчера да направи Пуул шампион ама няма такива конспирации .Всеки играе за себе си . Титла за купа др път ! Искаме Дубъл(требъл) ! Можем да бием Левски , а и Ботев без да ни лягат ...

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 28 апр 2014 14:14

Факт е, че първенството е отвратително слабо. Факт е, че Лудогорец са малко по-малко слаби от останалите и заслужено водят. Факт е и, че след мачовете с Валенсия вървят стремглаво надолу. Доказа се, че Стоев е слаб треньор - мачовете в ЕКТ се изкараха от играчите на еуфория и мускули. Но пък е факт, че ЦСКА с безумното състояние, в което е клубът, е на 4 точки от първото място! И ако отбор в това състояние стане шампион, то БФС трябва да се закрие, и със закон да се спре развиване на професионален футбол в България.[/quote]
Главата ти е слаба в мисленето,първенството е по-силно от преди 3-4г.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 28 апр 2014 14:49

IvailoRz написа:А бе много конспирации много нещо бе ! И Челси можеше да легне вчера да направи Пуул шампион ама няма такива конспирации .Всеки играе за себе си . Титла за купа др път ! Искаме Дубъл(требъл) ! Можем да бием Левски , а и Ботев без да ни лягат ...

Само дето,Челси още имат шанс за титлата !!! И не, не можете да биете Левски и Ботев,ако не ви легнат в сегашното ви състояние !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 28 апр 2014 14:52

BRF написа:Отборът от Разград си е шампион!Дори и да победим в сряда в което аз силно вярвам,хората си свършиха вече работата през сезона.Да се надяваш на столетницата да бие :lol: и то за да станем ние шампион :lol: !Не влизам в конспирации,просто ако подуенци ни направят шампион,тоя път освен събличането ще има и е.ане :mrgreen: !
Ако ги бием,ще ги поставим под напрежение,но само толкова.
Литекс шампион при вчерашния резултат е абсурд!

И защо да е абсурд Литекс да е шампион,а вие не ! Айде по-сериозно ! Първият мач в Разград,Латекса ги разпраха !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 апр 2014 15:09

Янис Зику написа:Лудогорец в сряда да се надяват на Х, защото победим ли номер 32 ще е много близо, ако Ботев и онези играят феърплей.

Да разбирам, че ако Ботев играят феърплей, ще бият Лудогорец, а от вас ще паднат. На това му викам забележителна чорбарска логика.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 апр 2014 15:13

Идват абонатите ни, от какво да се притесняваме ???
Лупи ги надъха, че чак и пробив в Шампионска лига им се привидя ?? :)

Кой силен отбор биха ЦСКА навън освен Литекс който май се надупи за пореден път ??

Вярно е че формата на Лудогорец спада , а на ЦСКА лекичко се качва, но това едва ли е достатъчно според мен дори за Хикс за ЦСКА !
Играчите много добре разбират че това им шампионския мач, да не са глупави, да треперят до последно !

Марселиньо си взе почивка с Литекс и е готов да пори както винаги армейците !!.Мотивацията ще е на макс, ще бъде пълен стадиона, който ще иска само едно - размазване на кандидат -шампиона .
Твърд оптимист съм за мача !
Само Лудогорец !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”