BadBoy написа:Тоя съдия насра гащите, при 2 гола, при спорове около дузпата, нула минути продължение
дано се засрами като види на повторенията каква баничарска дузпа е дал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Тоя съдия насра гащите, при 2 гола, при спорове около дузпата, нула минути продължение
Raoul_Duke написа:IvailoRz написа:Ето доволни ли сте всичко започва отначало .
Как ше сме доволни бе, небългарин?! Сега трябваше да водим, а не да сме наравно. Мощен ШНУР за "каузата".
Hohohoho написа:Raoul_Duke написа:IvailoRz написа:Ето доволни ли сте всичко започва отначало .
Как ше сме доволни бе, небългарин?! Сега трябваше да водим, а не да сме наравно. Мощен ШНУР за "каузата".
Днес Мъри не е играл мача. Напъвате се, тичате, не е оная пародия на Герена, дето два пъти минахте центъра.
bastuna2003 написа:Абе само на мен ли ми прави впечатление, че Владо Стоянов не е много добър вратар. Винаги седи на голлинията при корнери, при фаулове е трагикомичен. Преди бях с по-добри впечатления от него
Hohohoho написа:Два гола с асистенция на съдията. Даже преди този на Ботев направи и един пас... БФСто откъде ги намира такива некадърни.
El Grande Capitan написа:Hohohoho написа:Raoul_Duke написа:IvailoRz написа:Ето доволни ли сте всичко започва отначало .
Днес Мъри не е играл мача. Напъвате се, тичате, не е оная пародия на Герена, дето два пъти минахте центъра.
В Подуене половината от тея днеска дето ги гледаш ги немаше,ако се сещаш....
IvailoRz написа:Hohohoho написа:Два гола с асистенция на съдията. Даже преди този на Ботев направи и един пас... БФСто откъде ги намира такива некадърни.
Не не кажи че свири за нас !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта