КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Мнениеот mozart » 16 мар 2014 23:38

CSKA 78 написа:
Имаше си фенове, но Лудогорец беше гост на Литекс. Къде сравняваш мач от КБ с мач срещу Валенсия, и то 1/8-финал в ЛЕ. :lol: :lol: :lol:

Това е новото национално дерби(според привържениците на Лудогорец),та къдe са милионите фенове?! :( :roll: :lol:

Това е дерби, но все още не може да се равнява със СМЕШНОТО ДЕРБИ! :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:40

mozart написа:
CSKA 78 написа:
Имаше си фенове, но Лудогорец беше гост на Литекс. Къде сравняваш мач от КБ с мач срещу Валенсия, и то 1/8-финал в ЛЕ. :lol: :lol: :lol:

Това е новото национално дерби(според привържениците на Лудогорец),та къдe са милионите фенове?! :( :roll: :lol:

Това е дерби, но все още не може да се равнява със СМЕШНОТО ДЕРБИ! :)

Днес въпреки грубостите в "северното" дерби си имаше повече футбол от "вечното"...какво да кажем за пловдивското.....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:42

Абе да попитам и защо на Ваюши за едно падане в наказателното не дадоха картон, а за Шокича дадоха ;)
Нека да спрем да се занимаваме със съдиите, ти вкарай 2-3 гола, пък нека съдията да е направил някоя друга грешка...
Вие сега ще кажете че и французина с Валенсия ни подпирал, както и оня с Лацио..така е видял, така свирил
Валенсия биха въпреки пресиленото изгонване на Кейта , после пък съдията изгони за няма нищо Кишада...
Последна промяна от snakebite на 16 мар 2014 23:46, променено общо 2 пъти.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2014 23:43

snakebite написа:
Джордан настъпа топаката от ръцете на Чворович и се спъна не виждаш ли ??? Какво бутане.... :shock:
Сега кажи и за засадата..при втория гол ;)

:lol: Не знам как при настъпване на топката може да се спънеш... Това противоречи на всякакви физични закони. По-скоро може да се хлъзнеш и да паднеш по гръб.
За втория гол няма засада. Сашо Цветков трябваше да бъде изгонен. На Том беше неволно, но при по-строг съдия също може да бъде изгонен. Още по време на мача написах, че съдията е страхливец.
Но дузпа за Литекс и червен картон за Чворович обръщаха мача в съвсем различна посока, докато два червени картона в края едва ли щяха да променят кой знае колко нещата.
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 мар 2014 23:48

Какво ревеш бе ревльо с ревльо! Поканете и вие хора да ви подкрепят, но по-скоро ще отклонят поката ви! Искам да ми кажеш кога ЦСКА за последно напълни В.Левски на 100%? Да не ми кажеш само от миналия век!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:50

Blagoy написа:
snakebite написа:
:lol: Не знам как при настъпване на топката може да се спънеш... Това противоречи на всякакви физични закони. По-скоро може да се хлъзнеш и да паднеш по гръб.

Зависи къде ще я настъпиш..вземи една топка и пробвай, падаш си напред и още как.... ;)
Чворович достига и играе първи с топката, като почти я хваща...ако не беше успял, това е друго нещо...
Те и ЦСКА пискаха за една дузпа срещу Платини ( при 2:1 победата им в Разград за купата), ама Барт първо направи шпагат изчисти топката и след това отнесе Платини....
Последна промяна от snakebite на 16 мар 2014 23:54, променено общо 2 пъти.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 мар 2014 23:51

CSKA 78 написа:
Лудогорец са отбора на народа - при локация в град с население 33 000 жители, събират не стадиона в друго населено място 43 000 зрители!
Такова явление няма аналог в футболната история на света!
Най-накрая прозвището "отбор на народа" намери своите корени в Лудогорието чрез отбора на Лудогорец

Не е по темата ,но си написал пълни глупости!Разбери ,колко хора живеят в Студентски град в София и ще разбереш,защо стадионът беше пълен?!

ПП Аз ще ти помогна, за да не се мъчиш-около 100 хил.души.
Като добавим и другите гости от провинцията,плюс "поканените"-май може да напълним 3 стадиона! :o :mrgreen:

Стадионът събра толкова, за колкото имаше място! Останалите милиони гледаха срещата чрез прякото излъчване на 120 телевизионни канала от рзлични държави!
Вие "CSKA 78", като фен на исторически мега гранд, отговорете:
Защо не можете да напълните половината от порутения си, малък стадион при условие че само "гражданите" в София сте 2000000!
Ааа....!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 16 мар 2014 23:54

Blagoy написа:
snakebite написа:
Джордан настъпа топаката от ръцете на Чворович и се спъна не виждаш ли ??? Какво бутане.... :shock:
Сега кажи и за засадата..при втория гол ;)

За втория гол няма засада. Сашо Цветков трябваше да бъде изгонен. На Том беше неволно, но при по-строг съдия също може да бъде изгонен. Още по време на мача написах, че съдията е страхливец.
Но дузпа за Литекс и червен картон за Чворович обръщаха мача в съвсем различна посока, докато два червени картона в края едва ли щяха да променят кой знае колко нещата.

Я да попитам,ти за оня Джордан ли пишеш,който трябваше да бъде изгонен около 30 тата минута?Вземи изгледай и как застъпва топката ,с коя част на ходилото и тогава пиши за физични закони.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:58

Да попитам, картоните за купата важат ли за първенство, че днес яко ни нашариха ???
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 00:00

Какво ревеш бе ревльо с ревльо! Поканете и вие хора да ви подкрепят, но по-скоро ще отклонят поката ви! Искам да ми кажеш кога ЦСКА за последно напълни В.Левски на 100%? Да не ми кажеш само от миналия век!

Да бе, реве някой-май на вас това вие най-голямата гордост!
Хубаво,напълнихте стадиона-"влачете",както се казва в Студ.град!(където има студенти от цяла България и доста чужденци)
С друго да се похвалиш,освен с хубавия футбол?!А след отпадането от Валенсия, какво ще правите??!Отново на "Арена ъф сикстаузенд"(въпреки,че трябва да я кръстят -2 хил.,защото по толкова събирате на мач)??! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”