Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 16:43

ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Те само заради Лудогорец отиват, нали?
Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деня ;) Това е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля :?

Ахах ами по тая логика аз мога да ти кажа ,че ти си от силните на деня :lol: . Именно Левски винаги са играли в А група , винаги са имали пари , винаги са били подкрепяни от съдии и други облаги . Аз моя отбор го подкрепям от В група . И в Б съм бил , мисля че заслужавам да го видя и в А и на върха . Мисля ,че вие заслужавате да видите вашия отбор във В група и да видим тогава колко точно публика ще има на стадиона . Не мисля че ще е повече от 1000 - 2000 . ;)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 16:46

Аз съм от Разград. Как така за 5 години 1 път не набарах някой да ми плати билет , ядене и джобни бе мамка му . :lol: . Безплатни билети има само за работниците в Биовет. И то не ги карат насила да ходят . Ако ти се ходи се записваш в началото на седмицата и в края ти дават талона . Нормално е .. Пазя си почти всички билети от домакински мачове ако искате да ви ги снимам да видите колко пари съм давал и как съм влизал без пари . :mrgreen:

Жалки сте ! Никой не ви кара да ни подкрепяте . Даже и не искам аз лично . Вижда се обаче как хората са зажаднели за хубав футбол на високо ниво и ще напълнят В.Левски . Нещо ,което няма да се случи скоро на "вечния ви цирк" . :mrgreen:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 11 мар 2014 16:48

Ивайло Лудогорец написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деня ;) Това е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля :?

Ахах ами по тая логика аз мога да ти кажа ,че ти си от силните на деня :lol: . Именно Левски винаги са играли в А група , винаги са имали пари , винаги са били подкрепяни от съдии и други облаги . Аз моя отбор го подкрепям от В група . И в Б съм бил , мисля че заслужавам да го видя и в А и на върха . Мисля ,че вие заслужавате да видите вашия отбор във В група и да видим тогава колко точно публика ще има на стадиона . Не мисля че ще е повече от 1000 - 2000 . ;)

Левскаря се ражда Левскар,той не знае в коя група е отборът му.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2014 16:48

Ивайло Лудогорец написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:

И като съм от силните на деня, защо още съм от Левски? На 10 години дали съм знаела историята на Левски, като съм започнала да ги обичам, наистина да ги обичам, как мислиш? Сигурно съм знаела колко титли и купи са имали по твоята логика. Ама разни фенчета на по 30 години от един отбор, да станат привърженици на друг, аре не мерси. Да съм казвала, че си бил фен на Академик, например?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 11 мар 2014 16:49

Ludogorski_Fen написа:Браво за начинанието! Така се прави. Лудогорец трупа все повече фенове, като повечето са били неутрални преди, а не фенове на столичните "грандове". Дано и в Пазарджик се направи фен клуб.

Напротив, точно обратното е, повечето са бивши "фенове" на Цска/Левски от най-различни градчета и села из цяла България.

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 16:49

ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:

В София има достатъчно неутрални фенове. Защо тези фенове не са на мачовете на ЦСКА и Левски? Защо тези два "гранда" не пълнят стадионите си? Нали са имали "милиони" фенове. :lol: :lol: :lol: Тук говоря са фенове които гледат мачове редовно, а не такива които ако ги попитат на улицата ще кажат Левски или ЦСКА защото други не са чували. Айде стига глупости. Аз не мога да бъде фен на тези два "гранда" подпирани от всички власти. Не мерси.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 мар 2014 16:50

tsonpen написа:
stefani написа:Хората искат да гледат тук отбор с име в Европа и затова ходят, а не заради вас :lol:

Умниче, на мача с Базел защо нямаше 41 000, а само 18 000? От къде се вземат сега тези над 23 000 души? Аз ще ти кажа - защото Лудогорец още не беше потопил в траур Айндховен и Рим. Хората искат да виждат български отбор да играе на нивото на големите. И този отбор се казва Лудогорец. Не ходят заради името, а заради това, че точно Лудогорец показа как се прави и те искат да видят с очите си как се пише история.

Отново подкрепяш моята теза и то без да се усещаш :mrgreen: . Базел не е дразнител и за това са били 18 хил. и то безплатно. На мачовете им в групата стадиона беше що годе пълен само с Айндховен (10 хил.). Ако на осминафинала се бяха паднали Анджи или Виктория Пилзен примерно вероятно и 18 хил. нямаше да се съберат.
А само за справка, когато Левски пишеше новата си история и стигна четвъртфинал за ЛЕ и ШЛ стадиона се пукаше по шевовете и билетите се свършваха за един ден. Отделно и на мачовете им от вътрешното първенство дори срещу Рилски спортист ходеха по 10-15 хил. души. На мачлетата на Лудогорец колко ходят, че да им се радват? :)
Пилците нямат фенове. И това ясно ще се види като отпаднат от Лигата. Това, което направиха тази година е мн. малко вероятно да го повторят скоро. Изобщо не са първия български отбор, който да прави фоерверк в Европа.
Последна промяна от alexdb на 11 мар 2014 16:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2014 16:51

Ludogorski_Fen написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:

В София има достатъчно неутрални фенове. Защо тези фенове не са на мачовете на ЦСКА и Левски? Защо тези два "гранда" не пълнят стадионите си? Нали са имали "милиони" фенове. :lol: :lol: :lol: Тук говоря са фенове които гледат мачове редовно, а не такива които ако ги попитат на улицата ще кажат Левски или ЦСКА защото други не са чували. Айде стига глупости. Аз не мога да бъде фен на тези два "гранда" подпирани от всички власти. Не мерси.

Да, Лудогорец не са подпирани, НИКОГА! :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 16:51

Los Che написа:Орлите от "Антибиотик" ?

Какъв си ти бе? Стига си спамил тук и си гледай Валенсията.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 16:53

Ивайло Лудогорец написа:Аз съм от Разград. Как така за 5 години 1 път не набарах някой да ми плати билет , ядене и джобни бе мамка му . :lol: . Безплатни билети има само за работниците в Биовет. И то не ги карат насила да ходят . Ако ти се ходи се записваш в началото на седмицата и в края ти дават талона . Нормално е .. Пазя си почти всички билети от домакински мачове ако искате да ви ги снимам да видите колко пари съм давал и как съм влизал без пари . :mrgreen:

Жалки сте ! Никой не ви кара да ни подкрепяте . Даже и не искам аз лично . Вижда се обаче как хората са зажаднели за хубав футбол на високо ниво и ще напълнят В.Левски . Нещо ,което няма да се случи скоро на "вечния ви цирк" . :mrgreen:

И аз си пазя голямо тесте билети от всеки мач, на който съм бил :) Без пари съм влизал само на концерт на Металика, защото някой беше забравил един вход отворен ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”