ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот amstel_beer » 16 дек 2013 15:28

zlatan написа:
amstel_beer написа:
zlatan написа:
amstel_beer написа:Гледах двата мача на Лацио с/у Трабзонспор (ремита) и мога да ви уверя, че Лудогорец е с всички шансове да продължи напред и след този кръг, но за четвъртфинала (Левски) ще бъде много трудно. 8-)

ДА ТЕ ПОПРВЯ че след 1-16 финали следва 1-8 финали и чак на Левски 1-4 мило красноармейче.

Не ме карай да те затапвам...
Синьото означава, че трябва да минат още един кръг за да стигнат постижението на Левски. ;)

ти дето затапваш ние победихме първо Артмедия идващ от ШЛ,след това победихме Удинезе и след това паднахме от Шалке сега ще ме затапваш ли или не ако искаш аз вкъщи имам коркови тапи.

Не се налага, когато сам го правиш най-добре. :lol:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 дек 2013 15:29

Да напомня, че ще играят Лудогорец и Лацио. Не Левски и ЦСКА...
Щом Домуса говори за подценяване, работата е сериозна. Значи ако Лудогорец не подценят Лацио няма да имат никакъв проблем. А пък според старшията Лацио имали само едно единствено предимство-нямали зимна пауза. Петричев и той да е измъдрил някой бисер из медиите? :mrgreen:

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 16 дек 2013 15:32

Чорбета, до преди 2ч всеки един от вас щеше да защити, чорбарите които викаха за Ливърпул навръх 3-ти март преди години, когато англичаните бяха гости на Левски?!

Сега станахте моралисти и патриоти, когато видяхте, че Левскари ще подкрепят Лацио в София????
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 16 дек 2013 15:34

аЙДЕ СТИГА БЕ ! Лацио... е добре ама ако идеята за следващия евро сезон е участие И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ТОЧКИ в ШЛ, то Лацио не трябва да е притеснение. Лудогорци си преизпълниха програмата, от тука натам каквото стане! И Лацио и Валенсия не са мега фаворити в турнира както примерно Наполи, Тотнъм и Юве. Както преди години бяха Севиля, Челси , Баварците, Атлетико и Порто... Този турнир разбирасе е предимно за Испанските НО И ЗА източноевропейските клубове!
Срам ме е , че съм Левскар! Сега горките зелени хора ще имат сигурно 2 гостувания... И какво излиза - левскари срещу левскари на мач на Лацио и Лудогорец? Аз вероятно ще съм на Васил Левски и ще съм в агитката на домакините! А за лумпените разбирам , че е по-важно да подкрепят побратимите си. Имам приятел фен на Лацио който обаче ще е в зелената агитка! Но за някои псевдонационалисти е по-важно да подкрепиш чуждото. Ако не ме лъже паметта то точно фенчетата на Левски ходят на Луковия марш и се праскат в гърдите колко много обичат майка България... сега ще ги видим! Съмненията са ми , че това са хора имащи нужда да агресират и национализма им дава параван. Сега като идат в агитката на СС Лацио ще блеснат ярко... Точно затова пожелавам на Лудогорец да си оправи стадиона и да си домакинства в Разград. Далеч от комплексирания софиянец!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 дек 2013 15:35

Виктор 1914 написа:Чорбета, до преди 2ч всеки един от вас щеше да защити, чорбарите които викаха за Ливърпул навръх 3-ти март преди години, когато англичаните бяха гости на Левски?!

Сега станахте моралисти и патриоти, когато видяхте, че Левскари ще подкрепят Лацио в София????

Аз съм чорбе и вярвам в свободния избор на всеки да подкрепя когото си иска!Така стана и с българите,които подкрепиха Ливърпул,така и тези,които ще подкрепят Лацио!Имам приятели,които не са цесекари,а фенове на Ливърпул които бяха на мача, имам и приятел цесекар,който ще отиде да вика за Лацио!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 дек 2013 15:36

balgarin написа:Да напомня, че ще играят Лудогорец и Лацио. Не Левски и ЦСКА...
Щом Домуса говори за подценяване, работата е сериозна. Значи ако Лудогорец не подценят Лацио няма да имат никакъв проблем. А пък според старшията Лацио имали само едно единствено предимство-нямали зимна пауза. Петричев и той да е измъдрил някой бисер из медиите? :mrgreen:

Пази боже, сляпо да прогледа :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 дек 2013 15:37

mormona написа:аЙДЕ СТИГА БЕ ! Лацио... е добре ама ако идеята за следващия евро сезон е участие И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ТОЧКИ в ШЛ, то Лацио не трябва да е притеснение. Лудогорци си преизпълниха програмата, от тука натам каквото стане! И Лацио и Валенсия не са мега фаворити в турнира както примерно Наполи, Тотнъм и Юве. Както преди години бяха Севиля, Челси , Баварците, Атлетико и Порто... Този турнир разбирасе е предимно за Испанските НО И ЗА източноевропейските клубове!
Срам ме е , че съм Левскар! Сега горките зелени хора ще имат сигурно 2 гостувания... И какво излиза - левскари срещу левскари на мач на Лацио и Лудогорец? Аз вероятно ще съм на Васил Левски и ще съм в агитката на домакините! А за лумпените разбирам , че е по-важно да подкрепят побратимите си. Имам приятел фен на Лацио който обаче ще е в зелената агитка! Но за някои псевдонационалисти е по-важно да подкрепиш чуждото. Ако не ме лъже паметта то точно фенчетата на Левски ходят на Луковия марш и се праскат в гърдите колко много обичат майка България... сега ще ги видим! Съмненията са ми , че това са хора имащи нужда да агресират и национализма им дава параван. Сега като идат в агитката на СС Лацио ще блеснат ярко... Точно затова пожелавам на Лудогорец да си оправи стадиона и да си домакинства в Разград. Далеч от комплексирания софиянец!

Стига глупости бе братле, сектора за гости ще е макс 900-1000 човека, а Лудогорци ще са повече. (Нагледали сме се на интернет закани).Аз симпатизирам на Лацио най вече заради идеологията на клуба, но никога няма да ги подкрепям срещу Български отбор.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 16 дек 2013 15:38

ЕМИЛ написа:
olympic teteven написа:Успех на Орлите! Шансовете и срещу Лацио, и срещу Динамо Киев са абсолютно равностойни. Евентуално при Валенсия нещата ми се струват 60/40 в полза на "прилепите". :idea:

Те и двата отбора са орли :lol: ;)

Уфф, вярно :) Добре, че другата среща не е Бенфика - ПАОК Солун, понеже щяха да са четири "орелски отбора" в този поток... :lol: :lol: :lol: ;)
Последна промяна от olympic teteven на 16 дек 2013 15:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 дек 2013 15:39

AVANTI LAZIOOOOO!!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 16 дек 2013 15:39

Балкански Орел написа:
mormona написа:аЙДЕ СТИГА БЕ ! Лацио... е добре ама ако идеята за следващия евро сезон е участие И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ТОЧКИ в ШЛ, то Лацио не трябва да е притеснение. Лудогорци си преизпълниха програмата, от тука натам каквото стане! И Лацио и Валенсия не са мега фаворити в турнира както примерно Наполи, Тотнъм и Юве. Както преди години бяха Севиля, Челси , Баварците, Атлетико и Порто... Този турнир разбирасе е предимно за Испанските НО И ЗА източноевропейските клубове!

Стига глупости бе братле, сектора за гости ще е макс 900-1000 човека, а Лудогорци ще са повече. (Нагледали сме се на интернет закани).Аз симпатизирам на Лацио най вече заради идеологията на клуба, но никога няма да ги подкрепям срещу Български отбор.

Е аз споменавам ли тебе ? Говоря за всеки друг психар. Аз съм от Барса както виждаш ма кого подкрепях на мача с Левски в ШЛ ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”