VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 00:58

BRF написа:
Готвача написа:
BRF написа:
Готвача написа:
BRF написа:Победа за Лудогорец,освен ако не са се съсредоточили за мача с ПСВ който при всички положения им е много по-важен от този.За господата от Подуене мача е на живот и смърт,така че имат леко предимство като настройка.

Защо ме карате да се смея бе хора.Лудите,колкото и да се съсредоточават,срещу ПСВ ще отнесат една торба голове.Да си играят на макс срещу подуенският колос и да не им дават шанс за първа международна победа тази година.А ако искат добри резултати в Европа,да ги търсят срещу останалите отбори в групата,ще имат доволно много шансове.Най глупавата постъпка на Стойчо ще е да се хвърли срещу ПСВ и да изтърве в пъти по лесният мач на Герена.Отбори като ПСВ могат ЕВЕНТУАЛНО да бъдат изненадани в два мача на елиминация,ако отбора не е влязъл в първенството,имат невероятен карък и в двата мача и късмета покрие слаб противник като Лудогорец,или Черно море,или който и БГ отбор кажете в момента,да вкара един гол и на шано да продължи.В групи като тази ще са на първо място,а за второто има кой да драпа.

Като ти е смешно,смеи се!Кой те е спрял?Аз също смятам,че ПСВ ще бие и то с поне два гола разлика.Това не променя факта,че е много вероятно отборът от Разград ДА Е МИСЛЕНО в Аиндховен!Все пак не всеки ден играят в Европа и то срещу такъв отбор като ПСВ ;) !А подуенци ще се хвърлят на сто процента да го вземат тоя мач и пак да заговорят за титла!Кое ти е смешното,не разбирам :? !

Смешното приятелю е че се концентрирате за мач с ПСВ,след като ви предстои/предстоеше/мач с Левски,след който при ваша победа ги изхвърляте почти сигурно от борбата за титлата и излизате едни гърди пред двата ви основни засега преследвача.Мачове като тия с ПСВ лично аз се надявам да имате доста повече,ако ме разбирате отново какво искам да ви кажа.За мен няма значение кой БГ отбор ще е в ШЛ и Лига Европа,стига да не е някой шопски такъв.Сега е момента да ви поздравя за победата и да ви благодаря за чудесните положителни емоции които ми доставихте в два поредни кръга на първенството.Надявам се когато се обърнат мачовете,отново да ми доставите в пълна степен същата радост.Сега отново ви пожелавам успех срещу ПСВ,а и не само и дано успеете да излезете от групите.

Братле,нещо се обърка!Аз съм всичко друго(освен говедо),но не и фен на Лудогорец!Просто си изразих безпристрастното мнение!Всъщност съм фен на ЦСКА!На мен също ми е все едно кой български отбор играе в ЕКТ,просто са ми безразлични и не ме интересуват нито победите им нито загубите!Изключение прави днешния съперник на отбора от Разград,на тях им пожелавам само загуби с когото и където да играят! :lol:

С това последното съм съгласен на 100%.И аз съм така с гов...с рог...а бе с лескарите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2013 01:15

Айде честито, заслужихте си победата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 сеп 2013 08:03

Получи се добра тренировка за Лудогорец срещу посредствен отбор, преди мача на истината в четвъртък. Надявам се срещу ПСВ да покажете добра игра и да вземете нещо, все пак, снощи играхте с под 50% от възможностите си и би трябвало да сте се съхранили. Успех!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2013 08:04

Поздравявам ви с абсолютно заслужената победа!Показахте на нашите как се играе.Единственото,от което може би трябва да съм доволен е,че не ни разгромихте!Тежко се пише след такъв мач,затова-толкоз!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 09:24

Честита да ви е победата! Бихте ни напълно заслужено, като особено през първото полувреме ни надиграхте тотално. :oops: :cry: Никой не е в състояние да подложи на съмнение успеха ви от вчера. Както и вие не трябва да оспорвате, че особено на фона на най-великата публика в България, агитката ви е ужасяващо комична. ;)
Последна промяна от P!nk fan на 16 сеп 2013 09:27, променено общо 2 пъти.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 сеп 2013 09:26

Поздравявам Разград!Честита победа!Желая ви успех и срещу холандците.Там мача ще е много по-труден,но ще започне както всички мачове при 0:0.Така че всичко е възможно.....И защо да не отмъкнат нещо вашите.Най-чистосърдечно ви го желая!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 11:03

tsonpen написа: Пък и както казах е тихо, тях ги няма тук, но едва ли са били на мача, защото в единствения несъборен дълъг сектор на стадиона запълването беше около 30%. Е, и ние бяхме в пъти по-малко, отколкото през есента. Но пък си прекарахме много по-добре :)

Абе, смешки, не сте дорасли да коментирате най-великата публика в България. Ако ние сме ужасяващо смешни на терена, то вие сте потресаващо жалки на трибуните. А конкретно за сектор "В", с просто око се виждаше, че запълването е около 2/3.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

plamen_ch
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот plamen_ch » 16 сеп 2013 11:15

haha написа:Леле какви коплекси ги тресат сините, в тяхната тема за мача си ми трият нормално мнение. :shock: :lol: Но ги разбирам, битката за спасение от изпадане е тежка. :(

Гледай да свикваш! В Подуянската част на сайта избягвам и да давам мнения защото тамошните модератори са много ама много чувствителни.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 16 сеп 2013 11:19

Честита победа на Лудогорец! Бихте ги абсолютно заслужено и не виждам поводи да се оплакват с "врели не кипели" от Герена....
Спечелихте победата въпреки "лекото" домакинско рамо на съдията ,но в нашата родна футболна джунгла така се играе.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 16 сеп 2013 11:23

Този път бяхме супер ефективни. В защита имаше доста грешки особено Шоко беше много зле.
Гари от Левски добре че нищо не можа да отиграе...

Върни се в “Лудогорец”