BRF написа:Готвача написа:BRF написа:Готвача написа:BRF написа:Победа за Лудогорец,освен ако не са се съсредоточили за мача с ПСВ който при всички положения им е много по-важен от този.За господата от Подуене мача е на живот и смърт,така че имат леко предимство като настройка.
Защо ме карате да се смея бе хора.Лудите,колкото и да се съсредоточават,срещу ПСВ ще отнесат една торба голове.Да си играят на макс срещу подуенският колос и да не им дават шанс за първа международна победа тази година.А ако искат добри резултати в Европа,да ги търсят срещу останалите отбори в групата,ще имат доволно много шансове.Най глупавата постъпка на Стойчо ще е да се хвърли срещу ПСВ и да изтърве в пъти по лесният мач на Герена.Отбори като ПСВ могат ЕВЕНТУАЛНО да бъдат изненадани в два мача на елиминация,ако отбора не е влязъл в първенството,имат невероятен карък и в двата мача и късмета покрие слаб противник като Лудогорец,или Черно море,или който и БГ отбор кажете в момента,да вкара един гол и на шано да продължи.В групи като тази ще са на първо място,а за второто има кой да драпа.
Като ти е смешно,смеи се!Кой те е спрял?Аз също смятам,че ПСВ ще бие и то с поне два гола разлика.Това не променя факта,че е много вероятно отборът от Разград ДА Е МИСЛЕНО в Аиндховен!Все пак не всеки ден играят в Европа и то срещу такъв отбор като ПСВ!А подуенци ще се хвърлят на сто процента да го вземат тоя мач и пак да заговорят за титла!Кое ти е смешното,не разбирам
!
Смешното приятелю е че се концентрирате за мач с ПСВ,след като ви предстои/предстоеше/мач с Левски,след който при ваша победа ги изхвърляте почти сигурно от борбата за титлата и излизате едни гърди пред двата ви основни засега преследвача.Мачове като тия с ПСВ лично аз се надявам да имате доста повече,ако ме разбирате отново какво искам да ви кажа.За мен няма значение кой БГ отбор ще е в ШЛ и Лига Европа,стига да не е някой шопски такъв.Сега е момента да ви поздравя за победата и да ви благодаря за чудесните положителни емоции които ми доставихте в два поредни кръга на първенството.Надявам се когато се обърнат мачовете,отново да ми доставите в пълна степен същата радост.Сега отново ви пожелавам успех срещу ПСВ,а и не само и дано успеете да излезете от групите.
Братле,нещо се обърка!Аз съм всичко друго(освен говедо),но не и фен на Лудогорец!Просто си изразих безпристрастното мнение!Всъщност съм фен на ЦСКА!На мен също ми е все едно кой български отбор играе в ЕКТ,просто са ми безразлични и не ме интересуват нито победите им нито загубите!Изключение прави днешния съперник на отбора от Разград,на тях им пожелавам само загуби с когото и където да играят!
С това последното съм съгласен на 100%.И аз съм така с гов...с рог...а бе с лескарите.