С малки изключения,рядко някой си признава,че може да има нещо гнило в Разград.

За пореден път не получих отговор. Допускате ли(не казвам,че се е случило),че Присо е удрян на стадиона в Разград ??
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
subzero написа::mrgreen: Много ме кефи тоя форум.![]()
С малки изключения,рядко някой си признава,че може да има нещо гнило в Разград.![]()
За пореден път не получих отговор. Допускате ли(не казвам,че се е случило),че Присо е удрян на стадиона в Разград ??
Parmalat написа:subzero румънските отбори като играят с нашите нещо им става.Сещам се Клуж-Литекс след който имаше 3,4 контузени български играчи.ЦСКА и Динамо Букурещ едва не си изпочупиха краката,а и имаше масов бой с участието на Платини,а ето и сега Лудогорец-Петролул.Явно не ни обичат много.
nedko написа:subzero написа::mrgreen: Много ме кефи тоя форум.![]()
С малки изключения,рядко някой си признава,че може да има нещо гнило в Разград.![]()
А ти не допускаш ли, че Присо е извъртял нечия фуражка отново/не казвам, че се е случило/
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
subzero написа:Parmalat написа:subzero румънските отбори като играят с нашите нещо им става.Сещам се Клуж-Литекс след който имаше 3,4 контузени български играчи.ЦСКА и Динамо Букурещ едва не си изпочупиха краката,а и имаше масов бой с участието на Платини,а ето и сега Лудогорец-Петролул.Явно не ни обичат много.
Хубу де. Не оправдавам Петролул и Присо. Дори напротив. Колкото и да не обичам"зелените човечета",рядко казвам на черното-бяло.Почти винаги обаче има повече от един виновен.
Parmalat написа:subzero написа:Parmalat написа:subzero румънските отбори като играят с нашите нещо им става.Сещам се Клуж-Литекс след който имаше 3,4 контузени български играчи.ЦСКА и Динамо Букурещ едва не си изпочупиха краката,а и имаше масов бой с участието на Платини,а ето и сега Лудогорец-Петролул.Явно не ни обичат много.
Хубу де. Не оправдавам Петролул и Присо. Дори напротив. Колкото и да не обичам"зелените човечета",рядко казвам на черното-бяло.Почти винаги обаче има повече от един виновен.
От Лудогорец са виновни че се предовериха прекалено много на румънците мислейки ги за европейци,а те си показаха балканските магарии.Присо е нормално да е изнервен.Лудогорец го лиши от титлата,която така и не спечели.
OOP написа:nedko написа:subzero написа::mrgreen: Много ме кефи тоя форум.![]()
А ти не допускаш ли, че Присо е извъртял нечия фуражка отново/не казвам, че се е случило/
На мач без полицаи каква фуражка да е извъртял?!? Верно сте много заблудени в Разградско ама защо си мислите, че в цяла България хората са като вас?!? И никой не отговори защо ЛИЧНАТА охрана на Домусчиев е на терена?!? Явно неудобните неща не ви изнасят, а онзи гецовлия ми отговаря даже за някви чичковци с елечета хахахахахахахах - или не знае кой кой е или е поредния циркаджия......
nedko написа:subzero написа::mrgreen: Много ме кефи тоя форум.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта