VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 31 авг 2013 22:42

зеления написа:
snakebite написа:
зеления написа:[

Какво си посетил, бе тараланкоолу? Черно море в последните поне 3 сезона не играе това, което си измисляш ти!!! Моряците играят доста добър футбол и този кръг ще ви вдигнем опашките както го направихме и преди и то на ваш терен: 2:0 за ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!

Вие сте всепризнати кюскачи, такъв е стила ви просто, гледал съм мноооого мачове на Морето, откакто го няма Кривия си играете точно тоя стил. Най-грозните мачове стават с участието на Морето, особено когато трябва да вземете нещо от по-силни отбори !
За мача , писал ъсм го ясно и точно, какво не можа да разбереш, играем ли концентрирано и "мъжки" както вие го разбирате, нямате много шансове, дори с резервите да играем !
Ако играем като баби и се огънем от вашите грубости, имате шансове за нещо повече !

Толкова си далеч от съвременния футбол, че каквото и да ти кажа ще е малко! "Изкюскахме" ви 3 парцала! До сега не е имало друг отбор в БГ, който да ви размазва по подобен начин! Затова, младеж имай малко уважение към отбора, който и в Разград и във Варна се изгавря с вас ( въпреки съдиите )!!!
Абе ще се научите да ни уважавате ама още бой ви трябва. ;)

Зелени,мислиш си ,че сте супер тим?Няма да влезете в седмицата,това е.Както каза и колегата вкарахте си головете за целия полусезон.
Толкова с майтапите.Сега сериозно.Хванаха ни на контри и си реализираха хората.Иначе статистиката сочи,все едно Лудогорец е домакин,но пък тръгваме да играеме след третия гол.Чудна работа.Пък тренера ни не мръдна от пейката.....помнете ми думата този мач вони.Може би Дерменджиев си заминава...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот moreto vn » 31 авг 2013 22:45

Хахаха като биете не вони,а като падате вони.Тъпо оправдание. :mrgreen: :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2013 22:48

ЛУДОГОРЕЦ написа:Зелени,мислиш си ,че сте супер тим?Няма да влезете в седмицата,това е.Както каза и колегата вкарахте си головете за целия полусезон.
Толкова с майтапите.Сега сериозно.Хванаха ни на контри и си реализираха хората.Иначе статистиката сочи,все едно Лудогорец е домакин,но пък тръгваме да играеме след третия гол.Чудна работа.Пък тренера ни не мръдна от пейката.....помнете ми думата този мач вони.Може би Дерменджиев си заминава...

Не бе, не си заминава, нали ви казах :mrgreen: Да не бягате с много точки от Левски трябваше да паднете :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 авг 2013 22:51

Те са непобедими,затова вони.Толкова не могат да си признаят,че не са кой знае какво.Да,добри са,но тука се опитваха да изкарат отбора им почти на нивото на Барселона и Байерн М.Помним коментарите им преди мача,бяха пощурели,едва ли не нямаше смисъл да излизаме на терена,0:2-0:3 на ходом.Нещо прекалено си повярвахте,замалко да си заминете с катастрофална 5-ца,3-ката е минимума с който се отървахте.Кога сте почнали да играете?След 3:0 ли?Когато ние спряхме,нали :lol: ,когато централния ни защитник хукна в атака да вкарва 4:0 със алапиола :lol: ,след 3:0 играехме ходом ако не разбра,тогава вече сте се били разиграли,ами то ако бяхме спрели да играем изобщо можеше и не 1,а 2 почетни гола да вкарате.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 31 авг 2013 22:53

moreto vn написа:Хахаха като биете не вони,а като падате вони.Тъпо оправдание. :mrgreen: :)

Много по-добри тимове от вас сме обръщали колега,чак пък толкова безпомощни не сме били.Справка и в Европа.Вие излязохте ебаси и голямата работа.....

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 22:53

HEATSEEKER написа:[
Щом си рекъл може и да вони...като онази първата ви победа във Варна, или пък миналия сезон след съдийските аванти...тогава викаш обаче не вонеше нали

Гледах и трите мача наживо..
Първия мач, бе равностоен, излъгаме ви с една контра
Втория мач, бяхме далеч по-класния отбор на терена, първото полувреме бе равностйно, второто видгнахме оборотите и бяхте готови, истината е че картона ни помогно, но какво сме виновни че Паломино подскача като маймуна на страничния, такова подскачане на Запад си е жълт картон, я си представете Минев или някой от вашите да отиде да подскача така..
Третия мач. Морето бяха по-добри, по-директни и остри към гола..какво е що е, не се наемам да твърдя..Истината е такива апатични като днес не съм ги виждал!
И въпреки всичко ги изпратихме с аплодисметни, няма да тръгнем да ги бием , я .... ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2013 22:54

Моряци,въпреки,че сме малко,син Бургас ви поздравява и ви благодари. Да знаете как се взриви стадиона,когато диктора обяви крайния резултат. Това ме успокои,че не съм единствен. :mrgreen: Всъщност се оказа,че доста фенове на Черноморец мразят Лудогорец. Пък и не само на Черноморец. ;)
По темата....Не гледах мача и не мога да коментирам спортно-техническата част. За мен е важен резултата и колкото и да не харесвам Гонзо,съм изключително доволен от това 3:1. Дай Боже всекиму !! :)
А в Разград им мирише от купените им титли и от "Сръбската скара". ;)
[offtopic]Очаквайте бургаско присъствие в София на мача с Черноморец. Естествено,облечени в синьо. ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 31 авг 2013 22:54

Днешният съдия във Варна Вихрен Манев беше еталон на българското съдийство. Скъсаха се футболистите на Лудогорец да го репликират и да му говорят на висок тон, а той ги гледаше умно... Същите футболисти на мачовете с Базел не смееха да се обадят на съдиите в двата мача. Защо ли? :roll:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2013 22:54

ЛУДОГОРЕЦ написа:Черно Море- шампион,Гонзо-тренер на национала..съставен 80% от играчи на Морето.Това е.Пази боже сляпо да прогледа.

Абе вирнахме ли ви опашките? Вирнахме ги и ви набутахме 3 черноморски ...паламуда!!! Точка! Край!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2013 22:56

snakebite написа:
ralimavridov написа:
Явно не си ходил на мачове в Разград преди,защото аз съм ходил и пиках в храстите.Бяхте 200,300 човека на "стадиона".Селско отборче,но с малката разлика,че го нямаше "гелчето" да ви направи "ludogorets"

Ходил съм, ходил..с вас не знам да сме играли от 2000 година когато изпаднахме..
Селско, селско колко да е селко, помня една победа над Черно море с 5:0 за някаква купа ( КСА или Купа България)

Поуправете си стадиона, терена, че човек да ви каже евалла за такива победи като днес !
Иначе поздравления, ДНЕС Черно море бяха по-добрия отбор !

Ти нали не смяташ, че феновете сме мазохисти и искаме да играем на такъв стадион? Ако имаш забележки - обърни се към ТИМ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Лудогорец”