V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"
Tъкмо си мислех ... абе аз ще видя ли тоя Платини 1 път да докосне топката , откакто сме го взели .... Явно това е голмайстора .. нито бяга много и се бори като Безяк , някак лежерен ми се струва , но му подадоха една единствена топка и той я вкара .. 

Ивайло Лудогорец написа:Tъкмо си мислех ... абе аз ще видя ли тоя Платини 1 път да докосне топката , откакто сме го взели .... Явно това е голмайстора .. нито бяга много и се бори като Безяк , някак лежерен ми се струва , но му подадоха една единствена топка и той я вкара ..
И направо сгази който му се изпречи. Хубаво, че имаме такива по-мощни играчи вече, каквито преди ни бяха липса, а сега ги имаме в лицето на Платини и Владо Стоянов.
[center]
[/center]

Честита победа.
- 1Neutralen
- Контакти:
Браво на Лудогорец!
Важна победа за нас.

Егати олигофренската постъпка от едно от лапетата които подават топки.Мисиджан излизаше сам срещу вратаря,а то му я хвърли в краката втора топка.Цигане.Само заради това смърфовете си заслужиха загубата!Лудогорец повече мислише за Базел.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- D.Georgiev
- Контакти:
Много, много мъчен мач. Важна победа и до там. Много брак, много ненужни фаулове срещу отбор, който само това чака. Цялата игра на локомотивци се състоеще в изсипване на топката в наказателното. Пореден много слаб мач на Абало. Ако ще влиза във форма да го направи, ако не на този етап няма да ми липсва сред титулярите.
Отличен мач за Кайсара и Ешпиньо. Добро включване на Мисиджан, жалко че не можа да се разпише. От него очаквам много, дано да навлезе по-бързо в ритъма на отбора.
Отличен мач за Кайсара и Ешпиньо. Добро включване на Мисиджан, жалко че не можа да се разпише. От него очаквам много, дано да навлезе по-бързо в ритъма на отбора.

-
- Контакти:
Честита победа !
Честита победа на Лудогорец! Един мач, изигран по най-разумния начин. С изключение на 10-тина минути през втората част, футбола наистина беше при нас/както каза Дерменджиев/.Добро включване на Вирджил Мисиджан, жалко че не успя да отбележи когато остана сам срещу вратаря. Лошо впечатление ми направи нарочно подхвърлената топка в краката на Мисиджан, тъкмо когато се откъсваше по крилото. Мачът вече е история, победа и важни три точки, идва Базел! Успех Лудогорец!
- 1Neutralen
- Контакти:
nedko написа:Честита победа на Лудогорец! Един мач, изигран по най-разумния начин. С изключение на 10-тина минути през втората част, футбола наистина беше при нас/както каза Дерменджиев/.Добро включване на Вирджил Мисиджан, жалко че не успя да отбележи когато остана сам срещу вратаря. Лошо впечатление ми направи нарочно подхвърлената топка в краката на Мисиджан, тъкмо когато се откъсваше по крилото. Мачът вече е история, победа и важни три точки, идва Базел! Успех Лудогорец!
+1
Много селска постъпка на хлапака. Трябва да го накажат. Нашите се пазеха за Базел, което е напълно разбираемо.
Между другото, това с подхвърлената топка, го направиха и десетина минути преди това, не знам дали обърнахте внимание. Не им прави чест на домакините, да прибягват до такива изпълнения. А направи ли ви впечатление, какво отсъди тоя смешник Г. Йорданов? След измисления жълт картон, който показа на Моци, се опасявах, че ни "подготвя", както го направи на Герена пролетта. Изключително посредствен съдия.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.