Ванко_Ултраса написа:Къде може да се гледа мача?
По ТВ7
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ванко_Ултраса написа:Къде може да се гледа мача?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Jack the Ripper написа: а защо не и автогол в последния си мач за Партизан
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Jack the Ripper написа: а защо не и автогол в последния си мач за Партизан
Ахахахаха,ами при сичките курвенски номера дето му правиха по траснфера,аз верно ако съм на него ше я изчакам да ми дойде на дузпата и ше си я шибна у собствената врата с вик:КУУУУР ЗА СЪЪЪЪРБИИИИИЯЯЯЯЯЯ!!!![]()
![]()
bojo0o0o94 написа:Аре успех на българските момчета! Дано след този мач се поздравим с отбор стигнал поне до групите на Лига Европа.
bojo0o0o94 написа:Аре успех на българските момчета! Дано след този мач се поздравим с отбор стигнал поне до групите на Лига Европа.
shotgun blues написа:Много народ има на стадиона ,дано ЛУДОГОРЕЦ да не се притесни и да се огъне при евентуален натиск
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта