ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 15:14

bojo0o0o94 написа:Това мисля, че ще е най-добрият състав за мача според мен.
----------------Стоянов--------
Минев---Моци----Мантула---Кайсара
И.Стоянов---Дяков---Ешпиньо---Миро Иванов
---------------Марселиьо-------------
-----------------Безяк--------------------------

Миро Иванов е наказан за този мач. Дано Платини се е възстановил и не разчитаме на Безяк.
Много ще е интересен съставът, защото няма да е правен от Петев.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 15:17

noddles написа:
tsonpen написа:
noddles написа:беше слабоумието на Думоса.

Eй, това българите сме долно племе! Един вземе, та нещо направи, 100 ще му кажат - "Що точно това направи, а не онова?" И ще го охулят. Затова и в управлението на държавата хората гледат да не се напъват нещо да вършат, защото винаги някой ще ги обвини, че са направили грешка. Пък нищо като не правиш - никой в нищо не може да те обвини.

чакай малко бе пич, кое точно не му е слабоумното искат да ти купят гъргоров, марселинъо като за бразилеца даваха над 1 милион. Турския Мерсин искаха Шоко през първата година. Имаше и още няколко но не помня конкретните оферти.
Лудогорец от както е в А група няма една продажба, кое не е слабоумие, искаш само да налива ония с лопатата отгоре ли, еми няма да стане.

Грешки може да има, но да наричаш слабоумен най-успешният инвеститор във футбола за последните 2-3 години не мога да приема. А за Марселиньо кой да предположи, че толкова ще провеси нос след оня картон в Загреб?

noddles
Контакти:

Мнениеот noddles » 24 юли 2013 15:28

Ивеститор да, успешен бизнесмен да, успешен инвеститор в Лудогорец НЕ.
Няма никаква възвръщаемост , той човека сам си го каза, но поне да беше продал 2-3ма да прибере 1 милион.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 24 юли 2013 15:38

hijack1 написа:
P!nk fan написа: И в този ред на мисли ще кажа, че след методите, благодарение на които Лудогорец спечели двете си титли, то просто няма начин да съм за тях, ако ще дори да играят със сборна формация на Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ.

И кои са методите които използва Лудогорец? Защото и двете титли които спечели всъщност бяха загубени от самите ЦСКА и Левски. Цска водеше с 8 точки и сам загуби тази преднина, че даже и в директният мач загуби. Лудогорец загуби титлата в директен сблъсък на Герена през май, това че Везалов реши да върне купата в Разград не мисля, че е от "методите на Лудогорец".

Ако ще говориш за съдийски подпирания и т.н. си припомни кой използваше допинг в 2 дербита през сезон 2011/12 и на всичкото отгоре беше яко подпрян и кой отбор се скъсаха да го подпират през пролетта на сезон 2012/13.

Юношите на Миньор - Лудогорец 0:7;
60 мача без 11-метров наказателен удар срещу Лудогорец;
Стимулиране на трети отбори

Мисля, че това е напълно достатъчно да се каже за двата триумфа на Лудогорец.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 24 юли 2013 15:50

Аз напълно вярвам във възможностите на Лудогорец, дано и те да си повярват. Мисля, че няма да имат проблем да продължат напред след едно класическо 3:0. Напред, Лудогорец!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 24 юли 2013 16:09

---------Стоянов-------
Шоко-Моци-Мантула-Минев
Ив.Стоянов-Дяков-Ешпиньо
--Марселньо-Ернандес--
----Платини---
Според мен така ще започнем,вероятно Ернандес и Чичовото ще си сменят местата.Който и да започне трябва да играе с хъс и спортна злоба :roll:

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 24 юли 2013 16:17

milenkorak написа: Мисля, че няма да имат проблем да продължат напред след едно класическо 3:0. !

Пич, на колко ракии си? :lol:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 16:18

P!nk fan написа:
hijack1 написа:
P!nk fan написа: И в този ред на мисли ще кажа, че след методите, благодарение на които Лудогорец спечели двете си титли, то просто няма начин да съм за тях, ако ще дори да играят със сборна формация на Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ.

И кои са методите които използва Лудогорец? Защото и двете титли които спечели всъщност бяха загубени от самите ЦСКА и Левски. Цска водеше с 8 точки и сам загуби тази преднина, че даже и в директният мач загуби. Лудогорец загуби титлата в директен сблъсък на Герена през май, това че Везалов реши да върне купата в Разград не мисля, че е от "методите на Лудогорец".

Ако ще говориш за съдийски подпирания и т.н. си припомни кой използваше допинг в 2 дербита през сезон 2011/12 и на всичкото отгоре беше яко подпрян и кой отбор се скъсаха да го подпират през пролетта на сезон 2012/13.

Юношите на Миньор - Лудогорец 0:7;
60 мача без 11-метров наказателен удар срещу Лудогорец;
Стимулиране на трети отбори

Мисля, че това е напълно достатъчно да се каже за двата триумфа на Лудогорец.

Много лошо впечатление прави, че от сезон 2011/2012 се помни като нечестен мачът 0:7 в Перник, а други два мача, които завършиха 2:2 са забравени - ЦСКА-Лудогорец и Литекс-Миньор. Решението на собственикът на Миньор не е решение на Лудогорец. Приписвате го на Лудогорец, защото така ви се иска. Посочвате този мач, а не другите, защото за вас са важни не фактите, а изводът. И за пореден път тук ще отбележим, че Миньор не игра с юношите, а с футболисти родени в Перник. А последния мач Миньор-Лудогорец, него защо не го споменеш като скандален, щом си толкова комтентен? ДВА нестправедливо отменени гола на Лудогорец и несвирена една или две дузпи в полза на Лудогорец.
Лудогорец не е първият шампион, който не е получил дузпа или е получил неестествено малко - 1 или 2. Защото дали ще получиш една, две или нула е въпрос на късмет. И какво му пречеше на Лудогорец да получи някоя дузпа в някой мач с изразителна победа през тези две години? Това нямаше да промени точките и титлите пак щяха да бъдат спечелени. Сигурно се сещаш кое. Не се дава дузпа за отбора когато той си играе в неговото си наказателно поле.
За стимулиране на други отбори за да побеждават, може и да е вярно. Но аз съм сигурен, че и отбори, които са играли срещу Лудогорец са били стимулирани. Например Локо Сф срещу Лудогорец на Армията през 2012 и Локо Пд срещу Лудогорец в Разград, където железничарите играха точно за 0:0 без това да им е жизнено необходимо. И да те попитам - Славия ако беше стимулирана, щеше ли да остави на "Левски" удоволствието да си вкара гол в собствената си врата? Поне щяха да натиснат.
Ако титлите на Лудогорец бяха толкова важни за собственика и той действаше с нечестни мерки, намаше да остави и двата решаващи мача на съдбата. Защо тогава ще е харчил пари преди това, като ЦСКА си удариха гредите в Разград, а "Левски" сам се би. Или и всичко това е било театър? ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 16:23

actrus написа:---------Стоянов-------
Шоко-Моци-Мантула-Минев
Ив.Стоянов-Дяков-Ешпиньо
--Марселньо-Ернандес--
----Платини---
Според мен така ще започнем,вероятно Ернандес и Чичовото ще си сменят местата.Който и да започне трябва да играе с хъс и спортна злоба :roll:

Шоко ще е резерва. Ернандес най-вероятно също.
Каква ли обаче промяна ще внесе Стоев?

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 24 юли 2013 16:38

tsonpen написа:
actrus написа:---------Стоянов-------
Шоко-Моци-Мантула-Минев
Ив.Стоянов-Дяков-Ешпиньо
--Марселньо-Ернандес--
----Платини---

Шоко ще е резерва. Ернандес най-вероятно също.
Каква ли обаче промяна ще внесе Стоев?

Според мен така ще бъдат. Отзад два пъргави бека(Шоко и Минев),отпред катилите да могат да се справят с яките словаци.А Марселиньо по средата да ги прави разногледи

Върни се в “Лудогорец”