XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив

Мнениеот entwickler » 15 апр 2013 22:19

Трябва да не им пука че не влиза, а да продължават - бавно спокойно без нерви. Дори и да им вкарат пак така. Да се учат от немските отбори.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 апр 2013 22:27

1Neutralen написа:Спред мен Лудогорец игра много силно в този мач, точни и бързи подавания, преса по целия терен. Просто слабата форма на Гъргоров, И. Стоянов, и донякъде Марселинъо прави разликата от миналия сезон.
Днес се видя че Шоко има солидни качества и значително раздвивижи играта по фланга. Много добра оценка за него.
Локо Пд играха с 11 човека в защита почти през целия мач и логично загубиха. Ние пък имахме поне 4-5 много добри шанса за гол, но просто Господинов беше на ниво.

А според мен или не си гледал мача,или разбиранията ти за футбола са твърде ограничени :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0

Мнениеот tsonpen » 15 апр 2013 22:51

В "А" група няма смисъл от отбори, които играят както Локо Пловдив игра днес. Напълно прозрачно ясно е, че им е предложено нещо срещу това да вземат 2 точки от Лудогорец. Но така откраднаха времето на всички, които гледахме този мач. Можеше да стане добър сблъсък, да има голове, както беше предишният мач между двата отбора - 2:5. В края на мача се видя, какво всъщност изпуснахме заради сметките на някои.
Пишат се всякакви неща от "доброжелатели" на Лудогорец, но Лудогорец си изстрада тази победа без дузпа и без картони, за което принос имат и жепейците, че не дадоха достатъчно сериозен повод за нещо такова. Да, играта на Лудогорец не е на висота, но беше стабилна и с игра взеха 3-те точки.
Съгласен съм с коментара по-горе, че разликата в играта идва основно от по-слабата игра на Бадема, Марселиньо и Иван Стоянов. Струва ми се, че и Генчев и Дяков нямат стимул да показват максимума на възможностите си. Затова е добре да влизат други играчи на местата им.
Пореден мач без гол за Владо Стоянов. И тъчът, който изпълни си го биваше! :)

А заядливи коментари за броя на публиката на Лудогорец Арена ще помоля да не се пишат от хора, които са симпатизанти на отбор, наричан столичен гранд и който в някои мачове събира по-малко публика, отколкото отбор на 30 хил. град. Още повече ако въпросният симпатизант скоро не е стъпвал на стадиона на любимия си отбор.
[center]Изображение[/center]

мили

Мнениеот мили » 15 апр 2013 22:54

hd29 написа:
1Neutralen написа:Спред мен Лудогорец игра много силно в този мач, точни и бързи подавания, преса по целия терен. Просто слабата форма на Гъргоров, И. Стоянов, и донякъде Марселинъо прави разликата от миналия сезон.
Днес се видя че Шоко има солидни качества и значително раздвивижи играта по фланга. Много добра оценка за него.
Локо Пд играха с 11 човека в защита почти през целия мач и логично загубиха. Ние пък имахме поне 4-5 много добри шанса за гол, но просто Господинов беше на ниво.

А според мен или не си гледал мача,или разбиранията ти за футбола са твърде ограничени :lol:

А ти гледали го този мач? :) :) :) Колко пъти минахте центъра? :) :) :) ИИИчччч!!!!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 16 апр 2013 00:03

За мен игра има дооолу -горе , ама сме безумно слаби пред гола .. направо нямам думи. Някой ще ми напомни ли кой вкарваше голове минала година и как правехме резултати от сорта 6:0 , 4:0 и т.н. ? :( . Стига с тоя стил без централен нападател ! Искаме таран , само тренера не го разбра това ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2013 09:55

ralka_levskarka написа:
crazyforest74 написа:Такъв прибран Локомотив не съм гледал в цялата му история :shock:
Мисля че към 5 пъти минаха центъра..
Ние обаче играхме доста зле, тотално безсилие пред гола, добре че се включи Кишада че поне има желание за игра.Иван отново безумен, Бадема - слаб
Защитата отново без забележка - железни !

Нали Локото са минали 5 пъти центъра, тогава за каква защита въобще говориш :lol:

Ми именно де... след като Локо не са направили нищо в нападение, това не говори ли добре за защитата? Нали не смяташ, че защита е само когато действията се развиват в наказателното поле? :roll:
Ако Локо бяха минали центъра 20 пъти, тогава какво щеше да кажеш - че защитата на Лудогорец е рехава, така ли? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 апр 2013 10:15

Имаше един момент, в който Гулдан отиде да извади от терена втората топка, която беше влязла в игра (играта не беше спряна през това време и беше малко рисково) и скоро след това се наложи да играе и малко се развали синхрона. Тоава беше една от опасностите пред нашата врата. Накрая на същото място Владо Стоянов изтича (далеч от наказателното поле) да посрещне една топка, която излезе в тъч, който той без забавяне изпълни в желанието си да се бърза за гол. И тогава вероятно късметът ни споходи :)
Тия двамата и несменяемият титуляр Кейсара за мен са ни най-добрите ни играчи, а на Кишада сега му е моментът да използва ситуацията да се наложи.
Другото, което си мислех е, че имаме отлични изпълнители на свободни и ъглови удари и винаги някой от Бадема, Иван Стоянов, Деко или Ернандес трябва да е на терена, а останалите трябва да положат още усилия да се възползват от тези положения, защото при опълчение като вчера има достатъчно ъглови и свободни удари. Вчера точно така стана пробивът. А имаше мач, в който нямаше кой да изпълни ъгловия и тръгват с късо подаване, което пак ги изправя срещу бетона и се губи възможността.
[center]Изображение[/center]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 16 апр 2013 11:09

Честито за измъчената ни победа, но така не може да се продължава. Видно е, че Гъргоров не иска да играе, Иван Стоянов и той. Тези двамата трябва да са дълбока резерва вече, а и капитан ще ми го оставят Гъргоров.
Според мен капитанската лента трябва да му се отнеме, човек, който вече не мисли за отбора и иска да си ходи няма място в титулярния състав.
Много хубаво, че е допринесъл много миналата година, но това не оправдава отношението и играта му сега.
Не може такъв човек да води отбора.
Да я дават на Генчев, та защо не и на Владо. Още малко да натрупа мачове и за мен и той заслужава.
Както и да е, но с това безсилие пред гола не е добре.
Иначе като цялостна игра си личи, че имаме желание, момчетата се борят и играят, но нещо в средата пред вратата липсва, няма кой да реализира голове.
И аз като цесекарите ще кажа, че трябва поединична оценка на цялостното представяне на всеки един играч да се направи, да се махнат, които не играят, дали умишлено, дали уж не могат и да се допълва с качествени момчета, които да се раздават в играта и да не опропастяват усилията на останалите.
Петев трябва да погледне реално и да спре с ината си където е необходимо и да промени положението, което в мамента е несигурно като цялостно представяне на отбора, предвид неможенето да се вкарват голове.
Как ще ходим в Европа така, не искам да се излагаме, искам един сплотен Лудогорец, чиито футболисти всички до един да играят истински, защото двама, трима да симулират е достатъчно да дърпат отбора назад.
Дано нещата се оправят. Успех в намирането на правилната формула за надграждането на отбора, защото до сега не сме я намерили тази формула явно.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 апр 2013 14:03

OOP написа:[offtopic]
tsonpen написа:
OOP написа:Както виждаш съм писал за ХОРЕОГРАФИЯ - нещо елементарно, но не и за хора от вашия край. Естествено кат няма какво да кажете започвате да нападате и да пишете куп простотии - единия вика, че нямало жени и деца по стадионите, другия за наркомани ми говори......дано поне да се успокоявате така :arrow: :arrow: :arrow:

Разликата между нас и теб е, че ние пишем в раздела на отбора, на който симпатизираме.
Помня как изгря с лъжата, че си от Разград и твърдейки небивалици, които си бил виждал с очите си.

Поредната простотия, на която и сам не си вярваш. Я си преброй мненията във форума на Левски! И понеже пишеш "НИЕ" говорейки от името на всички фенове на лудогорец - я преброй и мненията на fen-fen и ИвайлоЛудогорец във форума на Левски. После направи едно процентно съотношение спрямо жителите на Разград, анализирай полученото число :lol: :lol: :lol: .......това го можете най добре - да пишете абсолютни глупости. Явно имате доста комплекси. И сега последно от къде съм?!? Да не се окаже, че познавам Разград много по-добре от тебе?!?:shock: :shock: :shock:[/offtopic]

[offtopic]С една голяма разлика човече, ние не плюем в чуждите форуми и не храчим като теб! Аз се опитах да ви дам кураж, за мача ви в събота с Локо Сф, призовах ви да отидете на стадиона и да подкрепите отбора си, а ти ми се изплю най просташки! Това е разликата![/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 апр 2013 14:13

Stanislav_Ivanov написа:Ахахаха,те Лудогорец,са по-слаби и от нас.Нека дойдат на Герена и после да говорим ;)

И как прецени, че сме по слаби? Защото вкарахме труден гол пред паркирания автобус на Локо Пд ли? Ще дойдем и какво ще ни покаже Левски? Нямате една победа над Лудогорец така, че не се изхвърляй толкова!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”