XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа
Това е най-хубавият приятелски мач, който съм гледал последните години

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:Това е най-хубавият приятелски мач, който съм гледал последните години![]()
фифи ще ви пратиме на върха спокойни бъдете...

- фифи перото
Teo написа:фифи перото написа:Това е най-хубавият приятелски мач, който съм гледал последните години![]()
фифи ще ви пратиме на върха спокойни бъдете...
Аз коментирам мача , а не твоите мокри сънища.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Stanislav_Ivanov написа:we are the champions написа:Stanislav_Ivanov написа:Дано Литекс победят.Много хубав състав имат и го заслужават ! А и на Левски,ще помогнат.![]()
![]()
Те Литекс ако вземат този мач са с най големи шансове за титлата.
Рано им е за шампиони според мен.Нямат опита и класата да са шампиони,поне не този сезон.
То защото вашите балерини имат.Добре че ви легнахме днес,иначе мечтите ви за титла отиваха на бонището.
-
- Контакти:
С 10 човека играем добре
. Литекс ако бяха с титуляри щяха да са вкарали досега.

Teo написа:Stanislav_Ivanov написа:Дано Литекс победят.Много хубав състав имат и го заслужават ! А и на Левски,ще помогнат.![]()
![]()
и Х ви устройва... както и на всички който в 5-цата
Се едно,като дойде нашия мач с Литекс няма да вземем нещо повече от точка в Ловеч....
Последна промяна от Blue Mind на 07 апр 2013 19:41, променено общо 1 път.

- we are the champions
- Контакти:
Ако този смешен отбор на Лудогорец стане шампион втора поредна година без никаква игра направо Българския футбол да се закрива.
we are the champions написа:Ако този смешен отбор на Лудогорец стане шампион втора поредна година без никаква игра направо Българския футбол да се закрива.
е кой да стане шампион ??
we are the champions написа:Ако този смешен отбор на Лудогорец стане шампион втора поредна година без никаква игра направо Българския футбол да се закрива.
И 4те ни ''топ'' отбора не показват никаква игра

Според теб Левски и ЦСКА по-добри ли са?