За всички черноморци
http://vbox7.com/play:019699af75
Погледнете, тук мача ЦСКА - Лудогорец 2:2, оставям настрана отменения гол и чистата дузпа, които се виждат много ясно !
Вижте след 36 секунда на видеото, интервенцията на Трифонов срещу Мишо Александров, да има ужасяващ сблъсък и контузия на Мишо, но Трифонов играе първо с топката и фаул НЯМА, както и отсъди съдията !!!
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Стопкадърът е хубаво нещо, но изолиран от всичко останало може да е подвеждащ, макар и дори в него да се виждат неща, които противоречат на изводите, които правите.
Молим ?????

Или викаш: Какво значи тук едно усукано "глезенче" на снимка...Вие сте изолиран случай. Честно.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Не понасям арогантното отношение на благодетеля ви!
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!Отборът ви е добър,но не е кой знае какво,това че изпъква на общата посредственност не е знак за голяма класа!Класата ви пролича в ЕКТ!Там е важен резултата!
Вие като фенове още нищо не сте видели!Някаква си шампионска титла-браво и кво?
През цялото време с комуникацията с вас не си променям тази теза.За мен отдавна мина времето,когато гледах с "червени очила" и не се вслушвах в други фенове!Знам,че в момента пак си губя времето,защото пас ще бъда криворазбран,но един от вас да прогледне пак добре!Със здраве!
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!Отборът ви е добър,но не е кой знае какво,това че изпъква на общата посредственност не е знак за голяма класа!Класата ви пролича в ЕКТ!Там е важен резултата!
През цялото време с комуникацията с вас не си променям тази теза.За мен отдавна мина времето,когато гледах с "червени очила" и не се вслушвах в други фенове!Знам,че в момента пак си губя времето,защото пас ще бъда криворазбран,но един от вас да прогледне пак добре!Със здраве!
snakebite написа:За всички черноморци
http://vbox7.com/play:019699af75
Погледнете, тук мача ЦСКА - Лудогорец 2:2, оставям настрана отменения гол и чистата дузпа, които се виждат много ясно !
Вижте след 36 секунда на видеото, интервенцията на Трифонов срещу Мишо Александров, да има ужасяващ сблъсък и контузия на Мишо, но Трифонов играе първо с топката и фаул НЯМА, както и отсъди съдията !!!
Това ви беше последния честен мач.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Това ви беше последния честен мач.
Трябва ли да сме жестоко ощетени за да го броиш за честен? А кое им беше нечестното на следващите два мача на Лудогорец с ЦСКА (и в двата с червен картон за Лудогорец), на мача с Левски, на мачовете с трите поредни загуби или на мачовете с Динамо Загреб?
Защо се изказваш като някакъв експерт по мачовете на Лудогорец? Ще споделиш ли колко цели мача на Лудогорец си изгледал след мача на Армията?
Говорите врели-некипели, а ние защитаваме отбора и в резултат дори получаваме обиди, че сме били твърдоглави или, че сме на хонорар. Вие на хонорар ли сте като защитавате вашия отбор, след като ви е толкова трудно да проумеете фенството?
[center]
[/center]

BRF написа:[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Благодетелят ни не е арогантен, а ясно и точно паказва недостатъците в нашата "подредена" футболна система, а още по-ясно и точно доказа как трябва да се работи, за да вървят нещата в правилна посока, а че това е неизгодно за всички, които не могат или не искат да тръгнат по този път...си е тяхна работа...а класата ни НАИСТИНА пролича в ЕКТ и ще проличава и за напред, дай боже, но от останалите класа кога ще видим...незнам, защото в онзи момент класа не показаха нито един от нашите прехвалени отбори, това е дразнещото и се радвам, че поне националния тръгва по правилен път, дано не му пречат на Пенев и да продължи в същия дух, да има облик националният ни отбор, постоянна игра и да вдигне класата си, всичко останало е политики на клубовете, който каквото иска да прави в собствения си клуб,да не гледа в съседния двор, па времето ще покаже, кой крив, кой прав...
BRF написа:
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!
Няма такова нещо бе човек, виж колко сме културни, една обида да видя от нас !
Вие прекалявате с извъртането на ИСТИНАТА и толкова брутално че няма накъде
Спорим 5месеца има ли дузпа, има ли фаул !!
Ами няма ФАУЛ на Миро Иванов, вижда се , никой не спори КОНТУЗЕН или не е Азис ???
Оставям настрани обиди и тем подобни
Мен честно казано ми писна, да се оправдавам като ученичка, за неща които са лесно доказуеми и видими, пискаха от Черно море - наказаха Паломино че не си сдържал нервите, пискаха от Берое 90 % от форума им (което им прави чест) признаха че има удар с лакът на Зе Елиаш, пискаха от Литекс видя се че няма засада, пискаха от Локо Пловдив видя се че няма засада. Пискайте бе, пискайте...

Лошото е че много клубове се научиха преди всеки мач на Лудогорец да пискат срещу съдиите, по този начин ги обременяват !. Само като се сетя че видиш ли Станислав Тодоров понеже бил от Шумен щял да свири за нас и ме напушва смях- видяхме колко свири за нас, на финала за купата ! Сега пак е съдия на нашия мач, да видим ще свири ли дузпи дори и да ги има срещу Марсело и Деко например. За какво да си усложнява животеца, нали ще го емнат ??
-
- Контакти:
petkan написа:Bourgas написа:В полемики няма да влизам, фаула на шуменския бастун е кристално ясен и ще ви кажа защо. Той играе първо с десния крак на Асис и след това избива топката. След това нарушение Асис беше 1 месец контузен, в най-важните ни последни мачове той просто НЕ игра. Не знам в Разград какъв футбол гледате и по какви правила играете. Тук, където живея аз това си е чист фаул. червен картон и пътеките. Лек ден.
Гледам, че си онлайн, а не си в нашият форум.... нейсе, издирих те![]()
Обяснил си им, но те няма да те разбератНаправих си труда да заснема стоп кадър в подкрепа на написаното от теб:
...но отново не очаквам разбиране от тяхна страна.
Колкото и грубо да изглежда отстрани - играе ли първо с топката - няма нарушение. Всеки си поема рискове с такива шпагатоподобни маневри. Не случайно в аматьорски турнири на малки врати често съдията казва "без шпагати" защото са трудни за отсъждане и лесно се контузват играчи.
BRF написа:[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Мисля, че преувеличаваш доста. Ако Домусчиев е арогантен кажи ми какви са Борисов, Батков, В. Стефанов? Домусчиев има самочувствие, но това е друга тема пък и има за какво! Нашето поведение (на феновете тук във форума) не знам с какво толкова сме те подразнили, но имам претенциите, че за разлика от твоите колеги, както и други, ние не сме били никога цинични нито неуважителни спрямо другите. Изразяваме си мнението както всички и коментираме. За меценати във футбола и дума не може да става! Защо реши така? Ако погледнеш реално на нещата и преровиш форума ще видиш, че именно фенове на твоя и други клубове се вживяват на такива, само и само защото отборите им са с голяма клубна история, пък макар и те да са станали фенове преди 5-6 години заради крехката си възраст! Всички хора не могат да бъдат идеални, винаги има различия. Феновете са за това да защитават отборите си, но както казах не харесвам крайните изказвания. И все пак не си криворазбран, поне от мен но мисля, че добрия тон в спора може да роди истината.

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Първите два реда ми харесаха, стига да ги казваш с чиста съвест.
От там нататък не бих се съгласил с теб.
Аз също не понасям Титаните, но не те ям заради това.
Не понасям твоето отношение към хората от нашия подфорум, много пъти сме ти го казвали, но ти пак продължаваш да ни ядеш.Нито сме меценати, нито искаме да поучаваме другите - ние сме фенове, които ценим и обичаме отбора си.
Определено комуникацията между теб и нас е проблемна - получава се така, все едно спорим с радиоточка.
Действително си губиш времето, гледайки от твоята камбанария, няма как да видиш това, което виждаме ние! Със здраве и от мен!