nikec1 написа:нямате право да влизате с течен азот и да премахвате катинари

За събота сме приготвили два танка, картечници и един бомбардировач.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
nikec1 написа:нямате право да влизате с течен азот и да премахвате катинари
D.Georgiev написа:Коефициентите за мача:
1,53 / 3,60 / 5,50
Доста ниски ставки за нас, все едно играем срещу отбор от втората половина на таблицата. За мен е малко нелогично букмейкърите да подценяват толкова "ЦСКА", защото и ние не сме цъфнали и завързали. "ЦСКА" в дербитата винаги играе много стабилно, въпреки че в момента ми се струват доста необиграни. Единствено защитата им се е запазила, но пък вратарят е друг, което променя много неща.
mad forest написа:
Само погледни класирането и виж в коя част на таблицата е отборът, с който ще играем! Напълно нормални коефициенти мисля! Какво се учудвате! 1-вият срещу 8-мият, какъв да е коефициента?
tsonpen написа:mad forest написа:
Само погледни класирането и виж в коя част на таблицата е отборът, с който ще играем! Напълно нормални коефициенти мисля! Какво се учудвате! 1-вият срещу 8-мият, какъв да е коефициента?
При това първият е домакин и актуален шампион, а гостът с ред проблеми. На хартия сме 100% фаворит. На трева ще видим
mad forest написа:На тревата 200%! Докато играем силно и бием на ред никой не може да ме накара да не се радвам на отбора си и дори да има малко доза надменност, от това че няма отбор в България, който може да ни се опре сериозно! Припомням си прогнозата 4-0!
Червени_шампиони написа:nikec1 написа:нямате право да влизате с течен азот и да премахвате катинари
![]()
![]()
![]()
За събота сме приготвили два танка, картечници и един бомбардировач.
fen-fen написа:1:3
D.Georgiev написа:Да си кажа и аз прогнозата. Ако успеем да поведем, мисля че мачът ще завърши 2:1, но ако "ЦСКА" първи отбележат мисля че ще го докараме само до 1:1 със сравнително късен гол (след 70-тата).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта