botev1921 написа:Петричев работи много по медиите с тези велики новини – ''Шансовете на Лудогорец стават все по-големи...защото Базел, Партизан и Динамо станаха възможни съперници". До момента Лудогорец взе много посредствен холандски защитник от отбор, допуснал над 60 гола миналия сезон. Ако с такива ще бие Базел, то да вземе и Арш от Левски. Отборът е стойностен, но до момента не е заздавен по никакъв начин от новите попълнения и ще има много проблеми с тези опитни отбори. Интересно ще ми е какво ще прави Патричев и ще вика ли пак ММА мутрите ако се паднете с Партизан...те гробарите, обаче, не са смешници като ЦСКА - там няма да откъртят вратичката на сектора, а ще го съборят ако някой им посегне!
Eдва ли някой в Лудогорец има интерес задачата в ШЛ да се представя на обществото като по-лесна. Според мен е обратното - Лудогорец имат интерес тази задача да изгледа колкото се може по-трудна, а опонентите им имат интерес да я обезценяват за да може при евентуален успех да се каже: "Е, какво толкова?". Намаляването на възможните съперници улеснява единствено проучването им, защото соченият за най-страшен съперник (Базел) остава като възможност, заедно с още два отбора, които са огромни препятствия.
За футболното хулиганство мисля, че нещата си приличат навсякъде - силни на приказки и в глутницата зад оградата, жалки лице в лице срещу всеки, който им отговори по подобаващ начин.