ShooterMan написа:Егати наглостта!!!Не стига,че Лудогорец ви ПОПИЛЯ на Армията,не стига,че точно съдиите ви спасиха задниците там като им отмениха чист редовен гол,не им дадаха 1000% дузпа,спряха им 2 100% голови атаки с "цесекарски" засади....ами и плямпате!!!Смачкаха ви на терена и доказаха,че са 100 пъти по-добрия отбор,цяла пролет биете слабаци и средняци,а срещу Черноморец и Левски,единствените съперници от топ 5 ядахте пердах.Я малко се усетете,че НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ за титлата изобщо.Успех на Лудогорец
абе незнам ама вас ви праснахме с 4 на 1 нали?по време на мача се видя кой е посредствен и кой не.незнам тия отборите от средата като Левски и Черно Море и тн откъде вадят такова самочувстиве,че тръгнали да ми коментират играта на ЦСКА.Я се вижте къде се намирате и после говорете кой слаб и кой добър.При полужение,че си на 5 и 8 място е повече от смешно да коментираш играта на първият в момента!ЦСКА били смешни, а какви са тогава Левски и Черно Море щом ЦСКА са смешни?Не ,че се засягам от мненията ви и това,че плуете по ЦСКА , защото ми е точно през оная работа какво мислите вие, но сами се излагате!Били сме нагли, защото съдията веднъж ощетил Лудогорец...е нас от 3 кръга ни ощетяват и кво?Пак ли съм нагал?Един мач ги ощетили Лудогорец ..горките те, да ги съжали човек!Цял сезон режат ли ги режат!Още повече един шампионат не е от 15 кръга.Това,че не сме били Левски, миньор и тн няма никакво значение.Първият полусезон бяхме най-добрият отбор и имахме най-добрите играчи!Тогава бихме всички от преките конкуренти като направихме само един равен с Лудогорец!ДА съдията сбърка, но пък техният равен е балгодарение на нас, а не на съдията.Точно заради наши грешки те направиха равен.А ако почнем за съдии няма да ни стигне времето..Я си припомнете само първият кръг Лудогорец - Локо Пд за какво става на въпрос..Тогава от Лудогорец не се оплакваха нали?