Ремонт на "Лудогорец Арена"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград
За мен не е удобно да пътувам до София постоянно .. Който има зор да заповяда на мач в Разград . 10-12000 но подкрепящи само Лудогорец с много по готина атмосфера . То на националния да се чудиш да викнеш ли или не , че знаеш ли кой е до теб ..
- Долно уйно
- Контакти:
Предварителните кръгове ще са в Разград, но евентуална групова фаза ще е в София, няма луд да бяга от пари, а и в случая дреме му на Домусчиев за фенските страсти.
30 000 * 30 = 900 000
12 000 * 30 = 360 000
30 000 * 30 = 900 000
12 000 * 30 = 360 000
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
билетите в софия са по 12лв. в разград - биха били по 25-3о
като към това приспаднеш и допълнителни издръжки като хотели, 70-80 хилки за стадиона, наем за озвучение, наем светлинно табло и прочие, и излиза че е по на печалба да си е в разград
+ че отбора ще играе по един съвсем различен начин пред собствена публика 
В ЛЕ става въпрос разбира се
лично аз за мач на реал или юнайтед в разград и 1ОО лв бих изкарал..
- Долно уйно
- Контакти:
kev1n написа:билетите в софия са по 12лв. в разград - биха били по 25-3окато към това приспаднеш и допълнителни издръжки като хотели, 70-80 хилки за стадиона, наем за озвучение, наем светлинно табло и прочие, и излиза че е по на печалба да си е в разград
Къде са били билетите по 12 лева?
Наема на стадиона е 50 000, другите неща да са още толкова и пак ще изкара в пъти повече, отколкото в Разград.
Определено сте загубили връзка с реалността.
Долно уйно написа:kev1n написа:билетите в софия са по 12лв. в разград - биха били по 25-3окато към това приспаднеш и допълнителни издръжки като хотели, 70-80 хилки за стадиона, наем за озвучение, наем светлинно табло и прочие, и излиза че е по на печалба да си е в разград
Къде са били билетите по 12 лева?
Наема на стадиона е 50 000, другите неща да са още толкова и пак ще изкара в пъти повече, отколкото в Разград.
Определено сте загубили връзка с реалността.
:О миналата година в ЛЕ колко бяха приятелче ?
- Долно уйно
- Контакти:
Паживьом, увидим.
Мисля, си че Кевин е прав. Ако играем ШЛ, разбира се, че приходите в София ще са по-големи. Видя се, че стадионът може да бъде напълнен при солени цени на билетите. За ЛЕ обаче също се видя миналата година, че стадионът за груповата фаза не можа да се напълни, докато бъди убеден в Разград ще се "бием" за билети. Нека оставим събитията да се случват и тогава да ги коментираме, а не да бъдем пророци, защото ако някой прочете, мненията писани в края на 2011 ще му стане смешно.
Аз съм от Микре Юнайтед
- Себастиан Фетел
- Контакти:
kev1n написа:Интересното в случея е, че ако бъде завършен сектор "А" до пролетта на 2016, Лудогорец все пак ще може да домакинстват в Разград
Няма логика Лудогорец да не играе ЕКТ в София. Едно е да се играе пред 6-7 000 съвсем друго е пред 30 - 40 000.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Повярвай ми няма да е пред 6-7000 ако е в Разград . Всеки ще иска да отиде , докато за София има със сигурност доста отказали се основно поради финансова гледна точка . Ако стадиона е 12 000 преспокойно ще се напълни само с хора от Разград и околността . + Това атмосферата би била съвсем различна , защото няма да се чудиш ако викнеш или напсуваш тоя до тебе дали няма да е "ултрас" подкрепящ противника . Друг плюс е че ще бъде доста добре за други отрасли , заведенията ще бъдат пълни , хотелите ще имат гости и т.н.
Себастиан Фетел написа:kev1n написа:Интересното в случея е, че ако бъде завършен сектор "А" до пролетта на 2016, Лудогорец все пак ще може да домакинстват в Разград
Няма логика Лудогорец да не играе ЕКТ в София. Едно е да се играе пред 6-7 000 съвсем друго е пред 30 - 40 000.
По твоята логика вие трябва да играете на Тодор Диев или Марица, че и те ще са ви големи. Стига глупости. Нека стане стадионът пък ще видим кой къде ще играе!
Аз съм от Микре Юнайтед