Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 22:21

volf написа:Atletiko Pr, от които загубихме на турнира в Марбея миналата зима са на път да станат вицешампиони на Бразилия.
Колко подигравки отнесохме от "доброжелателите" в този форум за този двубой.
Чудя се обаче дали някога друг Български отбор е играл в подготовката си с вицешампион на Бразилия и дали въобще са играли с тимове от такова ниво извън Европа?
Субзеро и онуй-Илиан сигурно имат решение и по този казус?

Домусчиев,издаде се !!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 15 ное 2013 22:36

subzero написа:
volf написа:Atletiko Pr, от които загубихме на турнира в Марбея миналата зима са на път да станат вицешампиони на Бразилия.
Чудя се обаче дали някога друг Български отбор е играл в подготовката си с вицешампион на Бразилия и дали въобще са играли с тимове от такова ниво извън Европа?

Пиша от позицията на Българин. Ти от каква националност се изживяваш?
Въй ....Абе аз не бях довършил още поста си, а ти вече си отговорил....?!!!
Няма лошо в скороста ти, но няма да се изложиш, ако я съчетаеш със съответен смисъл.
Пояснявам: Не бързай. Мисли преди да пишеш или го прави едновремено.
Няма да се съзтезаваме. Ти печелиш - първи си.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 22:41

volf написа:
subzero написа:

Няма лошо в скороста ти, но няма да се изложиш, ако я съчетаеш със съответен смисъл.

По дяволите !!! Остроумен си. Повече приличаш на Петричев. :roll:

Ай признай си,че ще се пукна....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 15 ное 2013 23:17

subzero написа:
volf написа:
subzero написа:

По дяволите !!! Остроумен си. Повече приличаш на Петричев. :roll:

Ай признай си,че ще се пукна....

Пълноценен мъдрец съм. Незнам за кой пореден път го казвам.
Опитах се да дам скромен-полезен съвет, а ти ме обиждаш.
.... или да предполагам, че горепосочените са твои кумири за интелект и ерудиция....., с което не би ме изненадал.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 23:26

Естествено. Фен съм на Петричев . Харесвам всяко негово изказване и декларация. Събирам ги както едно време събирахме картинки от дъвки. Чета ги всеки ден.
Респект пред великата му личност.
Не предполагах,че не харесваш шефовете си. 8-)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 ное 2013 10:50

subzero написа:Естествено. Фен съм на Петричев . Харесвам всяко негово изказване и декларация. Събирам ги както едно време събирахме картинки от дъвки. Чета ги всеки ден.

Удоволоствието да се радвам на успехите на най-добрият Български тим не ме задължава от позицията на обективен да се възхищавам на всяко действие на ръководителите на този отбор.
Трябва да призная, че по отношение на ръководенето му те са си свършили работата на едно високо Европейско ниво и резултатите на Разградският тим са им най-добрият адвокат.
В тимът на Лудогорец не играят историята и отминали страсти, а феновете им се радват на постижения от чисто футболни достойнства.
Позволяваш на негативизма ти (или някакъв друг проблем, за който вероятно се срамуваш да споделиш) с някои от ръководството на клуба да се прехвърли върху футболните достойнства които практикува и върху феновете му.
Използвайки изключително меко опеделение, мога да те класифицирам като необективен. Често заради враждата си срещу всичко около Лудиогорец и вътре в него си заставал и против Българското.
Замисли се дали би искал да изглеждаш по този начин в очите на хората, защото това е образът, който си си изградил във виртуалното пространство.
Последен съвет:
Определи се срещу какво около Лудогорец недоволствуваш и го назови с точното му име.

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 16 ное 2013 11:52

Tова е най-интелигентния форум на тази тематика, който аз лично съм разглеждал. Могат да наричат феновете на лудогорци селяни, турци и не знам си какви, но истината е, че по-грамотни и интелигентни, широкоскроени и толерантни привърженици едва ли има в БГ. Точно както Лудогорец на терена превъзхожда другите с футнолни достойнства, така и тук феновете превъзхождат недоброжелателите с интелект, който е високо над нападките, злобата и селтащината на 90% от форумната маса в БГ.

Бих се радвал привържениците на другите отбори, които поустват тук да вземат пример, вместо да развалят добрия тон на дискусията с откровените си простотии и заяждания, които хващат реалност само в собствените им дребни умчета.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 13:55

volf написа:
subzero написа:Естествено. Фен съм на Петричев . Харесвам всяко негово изказване и декларация. Събирам ги както едно време събирахме картинки от дъвки. Чета ги всеки ден.

Удоволоствието да се радвам на успехите на най-добрият Български тим не ме задължава от позицията на обективен да се възхищавам на всяко действие на ръководителите на този отбор.
Трябва да призная, че по отношение на ръководенето му те са си свършили работата на едно високо Европейско ниво и резултатите на Разградският тим са им най-добрият адвокат.
В тимът на Лудогорец не играят историята и отминали страсти, а феновете им се радват на постижения от чисто футболни достойнства.
Позволяваш на негативизма ти (или някакъв друг проблем, за който вероятно се срамуваш да споделиш) с някои от ръководството на клуба да се прехвърли върху футболните достойнства които практикува и върху феновете му.
Използвайки изключително меко опеделение, мога да те класифицирам като необективен. Често заради враждата си срещу всичко около Лудиогорец и вътре в него си заставал и против Българското.
Замисли се дали би искал да изглеждаш по този начин в очите на хората, защото това е образът, който си си изградил във виртуалното пространство.
Последен съвет:
Определи се срещу какво около Лудогорец недоволствуваш и го назови с точното му име.

Отново си неточен.
Ще визирам няколко точки.
Първо,определил съм много отдавна,че недоволствам срещу купената ПЪРВА титла на Лудогорец. Дори да не бяха Лудогорец,а Левски или ЦСКА пак щях да съм против. Просто съм такъв човек. Не харесвам уговорки. Никой на света не може да ме убеди в противното.
Второ. Не можеш да ме обвиняваш,че не подкрепям български отбор при положение,че първо феновете на този отбор не искаха играчите им да играят в националния,а съвсем наскоро това е и клубна политика.
Трето. Никога не съм имал нещо против феновете на Лудогорец в чисто човешки аспект. Да,не харесвам твърдоглавието им,но никога не съм ги обиждал чисто човешки. Освен,ако не се налага да си го върна на някого.
Последен съвет и от мен. Не се навеждай толкова. Кирчо няма да е още дълго около теб. Ще трябва да си търсиш друг.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 ное 2013 15:28

subzero написа:
volf написа:

Последен съвет:

Отново си неточен.
Ще визирам няколко точки.
Първо,определил съм много отдавна,че недоволствам срещу купената ПЪРВА титла на Лудогорец. Дори да не бяха Лудогорец,а Левски или ЦСКА пак щях да съм против. Просто съм такъв човек. Не харесвам уговорки. Никой на света не може да ме убеди в противното.
Второ. Не можеш да ме обвиняваш,че не подкрепям български отбор при положение,че първо феновете на този отбор не искаха играчите им да играят в националния,а съвсем наскоро това е и клубна политика.
Трето. Никога не съм имал нещо против феновете на Лудогорец в чисто човешки аспект. Да,не харесвам твърдоглавието им,но никога не съм ги обиждал чисто човешки. Освен,ако не се налага да си го върна на някого.
Последен съвет и от мен. Не се навеждай толкова. Кирчо ..няма да е още дълго около теб. Ще трябва да си търсиш друг.

О! Благодаря за откровението.
Налага се да поема вината си и да ти призная, че аз купих тази първа титла. За закупуването и разходвах единствено и само твърда логика.
Вината ми могат да докажат някои мои приятели пред които преди около три години, в Несебър на един двубой на Лудогорец с едноименния тим (0:0), споделих, че този Лудогорец ще се превърне в основа на бъдещият шампион на България, който достойно ще ни представя, като нация и в Европейските турнири. Не след дълго ще имаме и модул на отбора за любителите на плейстейшън.
От тогава и до днес "Кирчо" се е навел пред задачата да покрива изискванията на моята логика.
Остава му да покрие само условието за плейстейшъна и може да се изправя.
Това е.... Не се хаби да определяш позицията ми спрямо кумирите си. Аз съм виновен.....за всичко...!!!
Надявам се да съм допринесъл за възстановяването на душевния ти мир и изяснил конфликта ти с Лудогорец.
Здравата логика, душевният мир и добрите намерения са разковничето за всеки успех!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 15:47

Нищо не разбрах. :roll:
Това вероятно е нормално предвид липсата на здрава логика,душевен мир и добри намерения.
Явно си фен на Лудогорец от дълго време,което ме учудва. :roll: Признавам си. Обикновено по-твърдоглави са новите им "фенове".
Само не разбрах защо избягваш темата за националните футболисти.
И ти си последния човек,който ще изясни конфликта ми с Лудогорец. То не ,че има какво да се изяснява.
Лек ден.
П.С. Страшно се радвам,че не играя Плейстейшън. Нямаше да преживея евентуален "модул на отбора". :mrgreen:
Не разбирам какъв ти е проблема (освен,че вероятно имаш отношения с Домусчиев),аз не отричам че Лудогорец е най-добрия отбор в момента. Но и не можеш да ме убедиш,че първата им титла не бе купена. Обърни внимание,че не казвам нищо за втората.
Просто няма как всичко да е розово(във вашия случай зелено).

Върни се в “Лудогорец”