Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2014 11:58

FCH написа:Ще сложат козирка, но ако времето позволи! При такъв студ и сняг, съмнително е сектор Моци да бъде завършен до февруари. А случайно, ако успеят, то това ще е поредният плод на некачествено строителство!

Ти да не си инвеститорски контрол на строежа?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 31 дек 2014 13:04

Кашчей написа:
FCH написа:Ще сложат козирка, но ако времето позволи! При такъв студ и сняг, съмнително е сектор Моци да бъде завършен до февруари. А случайно, ако успеят, то това ще е поредният плод на некачествено строителство!

Ти да не си инвеститорски контрол на строежа?

Няма как да е от инвеститорите! Той е от онези, дето ще гризкат кренвирши пред телевизора докато цъкат как в Разград може, а в Хаскьой не. Изумен съм как може да има толкова злоба. Няма такива комплекси...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 31 дек 2014 13:53

FCH от хора,които проектират сгради за седем цифрени суми и такива с 30 години стаж в строителството наблюдаващи проекта казват,че строителството на трибуната се извършва много качествено.Може да се види по излятия бетон още в първите снимки,а ти казваш,че не няма да го направят както трябва?На тях ли да вярвам или на теб?!Лично Георги Домусчиев следи строежа на трибуната. :)

Между другото "Спортен Център Лудогорец" бе избран за сграда на годината през 2012.Тази същата фирма участва и в строежа на стадиона.

http://www.buildingoftheyear.bg/en/buil ... KPjUNKUe2o

Изображение

Поредното голямо признание получи проектът Лудогорец. След като през лятото отборът влезе в историята с безпрецедентен требъл, на 12.12.12 г. тренировъчната база на клуба Спортен център Лудогорец заслужи награда в престижния национален конкурс "Сграда на годината", организиран от "Градът медия груп" и преминал под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. "Гнездо на орли", както е известен още кампът, и неговият инвеститор "Бул Инвест Груп 2009" бяха отличени със специалния приз за регенерация, иновативни решения и значим социален ефект. Наградата се присъди заради инвестицията в един от най-бедните региони на България - Лудогорието, където стотици деца имат възможност да се учат на футбол напълно безплатно. За тях са осигурени пансион, превоз, храна и екипировка. Към момента над 160 таланта от цяла България се готвят в школата на Лудогорец.

За пръв път тренировъчна база на футболен клуб получава подобна награда. Този факт за пореден път показва, че проектът Лудогорен има не само футболно измерение, а и значим социален ефект.

Най-модерният тренировъчен комплекс в България бе открит на 21 юни 2012 година. В "Гнездо на орли" влизат терен с естествено покритие и лекоатлетическа писта, изкуствен терен и два маломерни терена. В базата функционират модерни СПА център, фитнес зала, съблекални, докторски кабинети и фен магазин, от които могат да бъдат закупени множество артикули. Административната част на Спортен център Лудогорец разполага с луксозно кафене, в което посетителите освен да починат на чаша ароманто кафе, имат възможност да разгледат отблизо трите купи, спечелени от "орлите" през сезон 2011/2012 г., както и да наблюдават на живо тренировките на любимия им отбор.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 02 яну 2015 01:29

FCH написа:ш
mozart написа:Той е от онези, дето ще гризкат кренвирши пред телевизора докато цъкат как в Разград може, а в Хаскьой не. Изумен съм как може да има толкова злоба. Няма такива комплекси...

Някакъв комплексиран от произхода си обрязан Моцарт да не ми обижда града и отбора. Яж си ти кренвиршите, че преди да дойде Домуз ага, за твоето село бяха чували само покрай далаверите на бащата и брата на Севда Шишманова, а най-известния отбор в околията бе Скрита сила Мъдрево!

Ти пък какъв си да даваш акъл? Довиждане и честита ти Б група. Факт е сега че Лудогорец е Европейски отбор който натрупа опит, пари, и слава. Айде марш от тук и стигал си ни губил времето...Не си ни на нивото да те коментираме.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 02 яну 2015 10:37

Моцарт, не знам като слушаш класическа музика какво възприемаш, ама като те чета, сякаш страдаш от комплекса,че живееш в малко село, където единствената забележителност е примитивно направената джамия или си несретник в голямо гето като Столипиново... Ако не си идвал в Хасково не ми говори за ориенталщина и т.н., плюс това научи името на града. Къде ще играем и къде не, наша си работа! Винаги ще ни има, а вас без Домуза - само купите и орелът ще ви останат, както и най-модерните бази в А окръжна!!!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 яну 2015 12:17

FCH написа:Моцарт, не знам като слушаш класическа музика какво възприемаш, ама като те чета, сякаш страдаш от комплекса,че живееш в малко село, където единствената забележителност е примитивно направената джамия или си несретник в голямо гето като Столипиново... Ако не си идвал в Хасково не ми говори за ориенталщина и т.н., плюс това научи името на града. Къде ще играем и къде не, наша си работа! Винаги ще ни има, а вас без Домуза - само купите и орелът ще ви останат, както и най-модерните бази в А окръжна!!!

Аз от комплекси не страдам! Живея в доста по-голям град от Хасково и считам, че няма особена разлика за хора със семейство като мен. Класическа музика слушам защото ми действа добре на нервите. Като чета теб обаче считам, че комплексът на малкия град те е сграбчил с пълна сила, защото Хасково е всичко друго, но не и голям град. Между другото кметът ви вече от ДПС ли е? Ако ли не имате време. А двете джамии как са?
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против българските турци, напротив имамдоста приятели сред тях. Комплекс е да считаш, че Разград като по-малък град (просто му липсват още един два панелни комплекса за да е като останалите дето са по 50-60 000) не заслужава да има приличен отбор и отлично съоръжение, което се изгражда.
Накрая само ще добавя: "Каквото повикало, такова се обадило"!
И за протокола, само ще добавя че никога не съм бил в Хасково и това достатъчно показв, градът Хасково е нищо повече от обикновен окръжен град единствено и само с регионално значение (като повечето, както и Разград)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 02 яну 2015 14:05

Много завиждат на този Лудогорец, бе! Искат да са на мястото на Разград, но нека се топлят със спомени от периода 1965-2006. Това ще им остане на фенчетата на фалиралите мумии. :lol:

пс Стадиона върви отлично. Дано след година/две имаме най-накрая нормален европейски стадион в България.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 02 яну 2015 15:35

mozart написа: Аз от комплекси не страдам! Живея в доста по-голям град от Хасково и считам, че няма особена разлика за хора със семейство като мен. Класическа музика слушам защото ми действа добре на нервите. Като чета теб обаче считам, че комплексът на малкия град те е сграбчил с пълна сила, защото Хасково е всичко друго, но не и голям град. Между другото кметът ви вече от ДПС ли е? Ако ли не имате време. А двете джамии как са?
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против българските турци, напротив имамдоста приятели сред тях. Комплекс е да считаш, че Разград като по-малък град (просто му липсват още един два панелни комплекса за да е като останалите дето са по 50-60 000) не заслужава да има приличен отбор и отлично съоръжение, което се изгражда.
И за протокола, само ще добавя че никога не съм бил в Хасково и това достатъчно показв, градът Хасково е нищо повече от обикновен окръжен град единствено и само с регионално значение (като повечето, както и Разград)!

И аз не съм бил в Разград, но виждам че за един от най-малките областни е добре уреден - има си своята история, забележителности, архитектура (последно не без помощта на Пенчо Кубадински, който дори го бе направил център на Русе). Нищо против града, етносите, отборът Лудогорец!!! Работи се на ниво, жалкото е, че Домузът се е превърнал в БОГ СЛЪНЦЕ и някак не зачита, че не парите, а качествата на тези, които работят за марката Лудогорец правят известността. Но все пак това е човек закърмен с чужди пари, закърмен да командва, да коли и беси, да е център на внимание...
Класическа музика слушам по настроение и за вдъхновение - това е много специален стил, които е за ценители, за хора със слух, а не за лечение на нерви!!!
Хасково е на 11-то място по население, тъй че никак не е малък за нашите стандарти! Не е никак обикновен, винаги можеш да чуеш по нещо за него - дори хората са удивени от случващото се, което на мен толкова не ми прави впечатление - но е факт, че за 10 години градът е преобразен.
Накрая и за кметът - не знам минал ли е от ДПС, но винаги ги е въртял на малкия си пръст!!! Всъщност партиите отдавна са в услуга на Иванов, които в зависимост от интересите дава на преден план определена сила (на деня). Засега неформално е с РБ, тъй като големият му син е депутат от тях.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 яну 2015 16:11

FCH написа:
mozart написа: Аз от комплекси не страдам! Живея в доста по-голям град от Хасково и считам, че няма особена разлика за хора със семейство като мен. Класическа музика слушам защото ми действа добре на нервите. Като чета теб обаче считам, че комплексът на малкия град те е сграбчил с пълна сила, защото Хасково е всичко друго, но не и голям град. Между другото кметът ви вече от ДПС ли е? Ако ли не имате време. А двете джамии как са?

И аз не съм бил в Разград, но виждам че за един от най-малките областни е добре уреден - има си своята история, забележителности, архитектура (последно не без помощта на Пенчо Кубадински, който дори го бе направил център на Русе). Нищо против града, етносите, отборът Лудогорец!!! Работи се на ниво, жалкото е, че Домузът се е превърнал в БОГ СЛЪНЦЕ и някак не зачита, че не парите, а качествата на тези, които работят за марката Лудогорец правят известността. Но все пак това е човек закърмен с чужди пари, закърмен да командва, да коли и беси, да е център на внимание...
Класическа музика слушам по настроение и за вдъхновение - това е много специален стил, които е за ценители, за хора със слух, а не за лечение на нерви!!!
Хасково е на 11-то място по население, тъй че никак не е малък за нашите стандарти! Не е никак обикновен, винаги можеш да чуеш по нещо за него - дори хората са удивени от случващото се, което на мен толкова не ми прави впечатление - но е факт, че за 10 години градът е преобразен.
Накрая и за кметът - не знам минал ли е от ДПС, но винаги ги е въртял на малкия си пръст!!! Всъщност партиите отдавна са в услуга на Иванов, които в зависимост от интересите дава на преден план определена сила (на деня). Засега неформално е с РБ, тъй като големият му син е депутат от тях.

Явно не разбра защо се обадих и ти опонирах. Не може да хвърлиш сума ти простотии, заядливи глупости и да очакваш, че няма да има отговор. От последния ти пост усещам, че не си чак толкова лош, просто комплексът на малкия град се е обадил в теб, но по празниците в тези градове е така. При повече почивни дни доскучава. Разбирам те напълно!
Относно населението, не знам Хасково на кое място е в класацията по население, както не знам и Разград на кое място е. Знам обаче, че освен по-големите градове всички са еднакви. Разград е един чудесен за живеене град особено за семейства с малки деца. Всичко е сравнително близо, компактен, детски градини, училища, проблеми няма. Този футболен отбор е най-голямото забавление в момента в този град и всеки дръзнал да злорадства показва основно комплексите си, но българите 90% са такива. Аз ако видя да се прави нещо подобно в Търговище например (вземам го за пример, защото двата града са на практика еднакви) бих се радвал, радвал съм се и като се правеше стадионът в Ловеч, също и в Пловдив. Не знам на какъв се е превърнал Домузчиев, но е факт, че направи от един посредствен отбор за няколко години, най-добре представилият се отбор за сезона в Шампионската Лига от "малките" първенства. Класическата музика, чудесен избор, поздравявам те. За мен музиката е удоволствие, каращо ме да забравя проблемите и от там влия добре на нервите ми. Т.е. ако не си разбрал, нямам проблеми с нервите. Децата също понякога заспиват на Шопен и Моцарт, също не защото имат проблеми с нервите! Надявам се си ме разбрал... Честита нова година!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”