mozart написа: Аз от комплекси не страдам! Живея в доста по-голям град от Хасково и считам, че няма особена разлика за хора със семейство като мен. Класическа музика слушам защото ми действа добре на нервите. Като чета теб обаче считам, че комплексът на малкия град те е сграбчил с пълна сила, защото Хасково е всичко друго, но не и голям град. Между другото кметът ви вече от ДПС ли е? Ако ли не имате време. А двете джамии как са?
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против българските турци, напротив имамдоста приятели сред тях. Комплекс е да считаш, че Разград като по-малък град (просто му липсват още един два панелни комплекса за да е като останалите дето са по 50-60 000) не заслужава да има приличен отбор и отлично съоръжение, което се изгражда.
Накрая само ще добавя: "Каквото повикало, такова се обадило"!
И за протокола, само ще добавя че никога не съм бил в Хасково и това достатъчно показв, градът Хасково е нищо повече от обикновен окръжен град единствено и само с регионално значение (като повечето, както и Разград)!
И аз не съм бил в Разград, но виждам че за един от най-малките областни е добре уреден - има си своята история, забележителности, архитектура (последно не без помощта на Пенчо Кубадински, който дори го бе направил център на Русе). Нищо против града, етносите, отборът Лудогорец!!! Работи се на ниво, жалкото е, че Домузът се е превърнал в БОГ СЛЪНЦЕ и някак не зачита, че не парите, а качествата на тези, които работят за марката Лудогорец правят известността. Но все пак това е човек закърмен с чужди пари, закърмен да командва, да коли и беси, да е център на внимание...
Класическа музика слушам по настроение и за вдъхновение - това е много специален стил, които е за ценители, за хора със слух, а не за лечение на нерви!!!
Хасково е на 11-то място по население, тъй че никак не е малък за нашите стандарти! Не е никак обикновен, винаги можеш да чуеш по нещо за него - дори хората са удивени от случващото се, което на мен толкова не ми прави впечатление - но е факт, че за 10 години градът е преобразен.
Накрая и за кметът - не знам минал ли е от ДПС, но винаги ги е въртял на малкия си пръст!!! Всъщност партиите отдавна са в услуга на Иванов, които в зависимост от интересите дава на преден план определена сила (на деня). Засега неформално е с РБ, тъй като големият му син е депутат от тях.