bobonikolov написа:... А в Борисовата градина все някога ще има нов стадион помни ми думата.
...
Стига де, пак започна да пророкуваш.
"все някога", през 22 век, нали???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
bobonikolov написа:... А в Борисовата градина все някога ще има нов стадион помни ми думата.
...
bobonikolov написа:мили написа:BadBoy написа:Я сега кажи това пестене в каква стойност ще е, тъй като едва ли го топлят 200-300К лева?
Ще каже, само изчакай и чети какво пише...
Той всичко знае, дори и това, какво става в подземния свят. Дори и предсказва какво ще се случва там в бъдеще(нищо не пречи, че предсказаното не съвпада със случващото се)![]()
![]()
![]()
Много остроумноняма що. Ако ще се пести може и да е повече от 200-300 хилки те такива като Домусчиев знаят как стават такива работи.
BadBoy написа:В този сектор са вложени проектиране, материали, труд и редица още неща или викаш ще го направят с по-малко тухли, а ще изпишат повече.
BadBoy написа:Явно не си запознат как се изпълнява обществена поръчка.
Общината плаща, обявява търг, явяват се кандидати които предлагат сума за която ще изградят сектора на 100% и който даде най-ниската сума той печели търга, от там нататък ако ще да му подаряват тухлите няма абсолютно никакво значение.
Ти ще си строиш къща и казваш, че сумата която имаш е 10 000лв и търсиш строителна фирма да ти я направи.
Явявам се аз и ти предлагам, че за 9500 ще я направя и друг който ще ти я направи за 9400, този с 9400 печели офертата и започва да работи и няма никакво значение на каква цена си намира материалите.
parazit написа:Строителството на стадиона е доста качествено и няма измами.
BadBoy написа:Явно не си запознат как се изпълнява обществена поръчка.
Общината плаща, обявява търг, явяват се кандидати които предлагат сума за която ще изградят сектора на 100% и който даде най-ниската сума той печели търга, от там нататък ако ще да му подаряват тухлите няма абсолютно никакво значение.
Ти ще си строиш къща и казваш, че сумата която имаш е 10 000лв и търсиш строителна фирма да ти я направи.
Явявам се аз и ти предлагам, че за 9500 ще я направя и друг който ще ти я направи за 9400, този с 9400 печели офертата и започва да работи и няма никакво значение на каква цена си намира материалите.
FCH написа:parazit написа:Строителството на стадиона е доста качествено и няма измами.
Проектът се оскъпил с половин милион, промените предвиждали на всеки ъгъл да има модерни лавки за продажба на малотрайни колбаси, вкл. кренвирши!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта