Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vivanov
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот vivanov » 29 дек 2014 02:04

Когато има план, осигрурено финансиране и добро ръководене нещата могат да станат много бързо. Трибуна "Моци" е примерът за това. Няма да давам примери за обратното, всеки тук ги знае.
По проект какво следва след това, трибуната за гости?

Пожелавам на привържениците на Лудогорец да си пълнят стадиона красавец.
http://www.fcdunav.eu - Леговище на драконите

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот bobonikolov » 29 дек 2014 07:41

мили написа:
BadBoy написа:Мили, невиждам повод за подигравка, че феновете по някакъв начин помагат на отбора си, нещо което в Разград няма как да се случи ако Домусчиев реши да се откаже.

Не се подигравам с феновете, дори ги съжалявам заради измамата - на Стойчо акции от 1 лев, а на феновете от 3 лева.

А и ако прочетеш малко материали по тая тема ще разбереш, че няма никаква измама ама карай. Имаше акции за по 1 лв. Обаче цялата картина беше следната: ЦСКА имаше недовнесен капитал. За да се довнесе този капитал бяха пуснати тези акции по 1 лв., които нямаха нищо общо с другите акции от по 3 лв. То дори там и акции нямаше, а имаше временни удостоверения. Само, че един билюк народ се поведе по простотията, написана от един псевдо журналист. За съжаление в България вече народа е толкова прост, че въобще не осмисля това, което му се предоставя като информация а само я повтаря като папагал.
Иначе относно трибуната: Похвално е, че се работи бързо, но това не променя по никакъв начин моите съмнения, че Кирчо си прави милионите на гърба на народа и в частност на местното население. Гушна 4-те милиона от държавата и както се вижда няма никакви намерения да прави каквото и да било по другите сектори. Дори е възможно след време пак за ревне, като наакано пеленаче за още пари и за другите сектори.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 дек 2014 08:42

Тези 4 милиона бяха за трибуната която се строи в момента. Всичко върви по план. Другите трибуни ще бъдат почнати когато Лудогорец вземе стадиона на конценсия. Моля те, не се прави на остроумен ;)
Последна промяна от 1Neutralen на 29 дек 2014 15:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 дек 2014 09:54

bobonikolov написа:
мили написа:
BadBoy написа:Мили, невиждам повод за подигравка, че феновете по някакъв начин помагат на отбора си, нещо което в Разград няма как да се случи ако Домусчиев реши да се откаже.

Не се подигравам с феновете, дори ги съжалявам заради измамата - на Стойчо акции от 1 лев, а на феновете от 3 лева.

А и ако прочетеш малко материали по тая тема ще разбереш, че няма никаква измама ама карай. Имаше акции за по 1 лв. Обаче цялата картина беше следната: ЦСКА имаше недовнесен капитал. За да се довнесе този капитал бяха пуснати тези акции по 1 лв., които нямаха нищо общо с другите акции от по 3 лв. То дори там и акции нямаше, а имаше временни удостоверения. Само, че един билюк народ се поведе по простотията, написана от един псевдо журналист. За съжаление в България вече народа е толкова прост, че въобще не осмисля това, което му се предоставя като информация а само я повтаря като папагал.
Иначе относно трибуната: Похвално е, че се работи бързо, но това не променя по никакъв начин моите съмнения, че Кирчо си прави милионите на гърба на народа и в частност на местното население. Гушна 4-те милиона от държавата и както се вижда няма никакви намерения да прави каквото и да било по другите сектори. Дори е възможно след време пак за ревне, като наакано пеленаче за още пари и за другите сектори.

Недей да страдаш излишно около толкова дребен и далечен за теб проблем!
Ако трибуна Моци се строи за сметка на местното население, то "колежа", сектор А, зала "Армеец", магистрала "Тракия" и "Струма" се строят и строиха за сметка на целокупния Български народ!
По-големия проблем обаче е че някои отбори бяха създадени и съществуват все още, макар с проблеми, обгрижвани от бивши партийни функционери за сметка на всички останали отбори и на целия Български футбол!
Отиде ти животеца в злоба и мракобесие.....................

мили

Мнениеот мили » 29 дек 2014 10:04

bobonikolov написа:Иначе относно трибуната: Похвално е, че се работи бързо, но това не променя по никакъв начин моите съмнения, че Кирчо си прави милионите на гърба на народа и в частност на местното население. Гушна 4-те милиона от държавата и както се вижда няма никакви намерения да прави каквото и да било по другите сектори. Дори е възможно след време пак за ревне, като наакано пеленаче за още пари и за другите сектори.

Доскоро ревеше за трибуна "Моци". Уверяваше всички, че парите са откраднати и нищо няма да се строи.
Че няма да успеят да започнат строежа, че ще изпуснат срока на заема от четири милиона.
Не позна, изложи се!
Сега пак ревеш, но си измисли друга причина.
Като започнат да се строят другите трибуни ще се откажеш ли да пишеш във Форум Гонг или ще се н......ш от яд?

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 29 дек 2014 10:30

Знам, че сумата за сектора е 4 милиона от държавата. 3 милиона от изминаващата година и още милион през следващата. Фирмата е споделила, че са готови веднага да започнат следващ сектор. Навярно това ще стане след придобиване на концесия (както бе споменато), но това ще се случи в началото на годината, изпреварвайки завършването на текущата работа. И както по всичко си личи, работата върви интензивно, така, че в началото на март може да се очаква началото на ремонта на сектор "В" после на "Г" (който би следвало да е огледален образ на "Моци" и накрая "А". Мисля, че вече никой не се съмнява в завършването му. Въпроса е кога ще стане. Всички "мечти" да се играят европейските пост-плейофски мачове в Разград са неумесни до завършването на целия стадион. Чака ли сме и ще почакаме още, то е ясно!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 29 дек 2014 15:13

мили написа:
bobonikolov написа:Иначе относно трибуната: Похвално е, че се работи бързо, но това не променя по никакъв начин моите съмнения, че Кирчо си прави милионите на гърба на народа и в частност на местното население. Гушна 4-те милиона от държавата и както се вижда няма никакви намерения да прави каквото и да било по другите сектори. Дори е възможно след време пак за ревне, като наакано пеленаче за още пари и за другите сектори.

Доскоро ревеше за трибуна "Моци". Уверяваше всички, че парите са откраднати и нищо няма да се строи.
Че няма да успеят да започнат строежа, че ще изпуснат срока на заема от четири милиона.
Не позна, изложи се!
Като започнат да се строят другите трибуни ще се откажеш ли да пишеш във Форум Гонг или ще се н......ш от яд?

Ако се следваше закона точно това щеше да се случи. Явно обаче Домусчиев и босовете на останалите фирми са се спазарили. Пак се заобикаля закона, но едните си осигуряват бъдеща работа другите си спестяват проблеми. Това е. А към съфорумеца, който казва, че съм заядлив - не не съм. За щастие съм опериран от това при раждането си. И не съм се изложил. Напротив. За разлика от вас аз имам смелоста да кажа, че вашия президент действа все повече като типичен съвременен бандит бизнесмен. Всичко му се поднася наготово. Краде колкото може, наглася обществени поръчки само и само той да не изпусне кокала. Поръчката за стадиона е точно такава. И вие вместо да се опълчите срещу това още малко статуя ще му вдигнете заради тези далавери. ЦСКА може да е всякакъв, но поне човърка нещо по базата със собствени пари или пари дарени от фенове. През последните 25 години един лев не е дала държавата на ЦСКА за каквото и да било. Направете си стадиона. Но го довършете от собствения си джоб, а не с данъците на данъкоплатиците. Посочвате тук примерите със другите стадиони. Ами нали сте бялата лястовица на бг футбола. Покажете, че сте различни. Ботев поне започнаха стадиона си без да реват на държавата за финансиране. Не ме дразни това, че си модернизирате стадиона. Това ме радва. Дразни ме начина, по който става - със заобикаляне на закона и с тарикатлъци от вашия президент, който в същото време се изтипосва като патриот пред камерите и заклеймява хората, които не харесват отбора му като антипатриоти и дребни душици. А истинския антипатриот е той, който окраде държавата. Но това няма значение. Стройте си трибуната и дано имате много хубави моменти на нея. Само да не се окаже, че типично по български от 5-те милиона 3 примерно са изчезнали по време на строителството и трибуната да е построена с два макс. И след годинка две да има нелицеприятни резултати.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 дек 2014 15:25

bobonikolov написа:
мили написа:

Не позна, изложи се!

Ако се следваше закона точно това щеше да се случи. Явно обаче Домусчиев и босовете на останалите фирми са се спазарили. Пак се заобикаля закона, но едните си осигуряват бъдеща работа другите си спестяват проблеми. Това е. А към съфорумеца, който казва, че съм заядлив - не не съм. За щастие съм опериран от това при раждането си. И не съм се изложил. Напротив. За разлика от вас аз имам смелоста да кажа, че вашия президент действа все повече като типичен съвременен бандит бизнесмен. Всичко му се поднася наготово. Краде колкото може, наглася обществени поръчки само и само той да не изпусне кокала. Поръчката за стадиона е точно такава. И вие вместо да се опълчите срещу това още малко статуя ще му вдигнете заради тези далавери. ЦСКА може да е всякакъв, но поне човърка нещо по базата със собствени пари или пари дарени от фенове. През последните 25 години един лев не е дала държавата на ЦСКА за каквото и да било. Направете си стадиона. Но го довършете от собствения си джоб, а не с данъците на данъкоплатиците. Посочвате тук примерите със другите стадиони. Ами нали сте бялата лястовица на бг футбола. Покажете, че сте различни. Ботев поне започнаха стадиона си без да реват на държавата за финансиране. Не ме дразни това, че си модернизирате стадиона. Това ме радва. Дразни ме начина, по който става - със заобикаляне на закона и с тарикатлъци от вашия президент, който в същото време се изтипосва като патриот пред камерите и заклеймява хората, които не харесват отбора му като антипатриоти и дребни душици. А истинския антипатриот е той, който окраде държавата. Но това няма значение. Стройте си трибуната и дано имате много хубави моменти на нея. Само да не се окаже, че типично по български от 5-те милиона 3 примерно са изчезнали по време на строителството и трибуната да е построена с два макс. И след годинка две да има нелицеприятни резултати.

Айде сега, една такава масивна трибуна си струва няколко милиона. Това да не е някаква барака че да струва жълти стотинки. Парите бяха дадени на община Разград по програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите".
Нека си говорим с факти: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1213550&audio_id=161630 ;)
За какви кражби говориш изобщо? Стига глупости. Завистта е лошо нещо!
Стига сте чакали държавата да ви даде нещо на готово, има си правила. Вече комунистите не са на власт. Ако искате нещо да стане трябва да се потрудите. Направете и вие проект за стадион, но който да не изисква унищожаването на "Борисовата Градина". ;)
Последна промяна от 1Neutralen на 29 дек 2014 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 15:28

bobonikolov написа:
мили написа:

Не позна, изложи се!

Бобо, само две думи ще ти напиша:
Излагаш се!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 29 дек 2014 17:36

Касчей, с 3 букви ще ти го кажа:
И ти! :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”