ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот GOLEADOR » 28 фев 2014 12:02

CSKA69 написа:Българската завист и злоба е едно от най-отвратителните ни качества, но няма как да минем без него.. Тук сте цитирали злобата, която се лее във форума на Левски, но и във форума на ЦСКА не е по-различно, като даже там тя е подстрекавана от модераторите :o

Българската публика отдавна беше зажадняла за такива мачове и успехи... това че т.н. ''грандове'' от София не са способни да й го доставят си е изцяло техен проблем :idea: Като един правоверен армеец трето поколениe, аз казвам: Благодаря Ви, Лудогорец и Поколон!
Аз такъв мач на български отбор на помня за повече от 20 години активно фенстване ;)

Нима си забравил онова 3:3 срещу Блекбърн?Или ти на мачове на ЦСКА не ходиш?Още повече,че тогава публиката наистина бе 12 играч на терена.Вчера мача на Лудогорец наистина бе инфарктен,но този на армейците бе луд.И ако помниш обрат на български отбор от 0:3 до 3:3 ела и ми кажи!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 фев 2014 12:04

Ама че мач...
Лудогорец по принцип започва мача с 5 минути сън и този път плати скъпо - гол от съблекалнята.
Отбора така и не се съвзе съвсем до края на полувремето. След почивката започна надъхано но Лацио го очакваше и издържа, а после вкара втори гол.

Мисля, че там Лацио сбъркаха. В този момент можеха да търсят дори трети гол, атаките им не бяха лоши, защитата им беше солидна. Вместо това решиха, че всичко е свършило и оставиха Лудогорец да заиграе. Оттам нататък това изравняване хич не беше нелогично, а при 2:3 Лудогорец вече знаеше, че може да се върне в мача и не се отказа.

Просто Лудогорец показа, че ако ги оставят да играят могат да скофтят деня на кажи речи всеки.

Не ми хареса, че Лудогорец заигра наистина силно едва когато Лацио реши, че мача е свършил. Но пък ми хареса факта, че разградчани използваха шанса да атакуват и вкарват дори при положение, че той дойде при 0:2, решиха да играят докрай па каквото стане.

Така или иначе луд мач, а беше и хубав, интересен, най-хубавото е, че завърши добре за българския отбор :D
Сега следва Валенсия.. и мисля, че занапред каквото и да направи Лудогорец тази година в ЛЕ все е бонус (то въобще преизпълниха плана де).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 28 фев 2014 12:05

Честито на всички български фенове! Благодаря и аз за подкрепата, която получиха нашите футболисти и беше решаваща за обръщането на мача. Страхотни емоции в един луд мач, удовлетворението след края на мача беше невероятно. Идва ново изпитание срещу Валенсия, нека се представим добре, пък каквото стане. Браво на момчетата за мъжеството, благодаря им за изживяването!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 фев 2014 12:08

GOLEADOR написа:Нима си забравил онова 3:3 срещу Блекбърн?Или ти на мачове на ЦСКА не ходиш?Още повече,че тогава публиката наистина бе 12 играч на терена.Вчера мача на Лудогорец наистина бе инфарктен,но този на армейците бе луд.И ако помниш обрат на български отбор от 0:3 до 3:3 ела и ми кажи!

Оф тоя мач го помня и много се ядосвах. ЦСКА започна да играе нейде 60-70та минута и това 3:3 някак не ме изкефи, защото ако бяха играли другояче Блекбърн нямаше и да поведе с 3:0 според мен.. ЦСКА беше по-силен от тях тогава.
Луд мач беше, но просто останах с усещането, че ЦСКА го проспа половината (като вчера Лудогорец де).
А на стадиона наистина беше котел и познатите ми ЦСКА-ри ме бъзикаха, че съм мазохист да се навра на Армията в подобен момент :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 фев 2014 12:09

GOLEADOR написа:
CSKA69 написа:Българската завист и злоба е едно от най-отвратителните ни качества, но няма как да минем без него.. Тук сте цитирали злобата, която се лее във форума на Левски, но и във форума на ЦСКА не е по-различно, като даже там тя е подстрекавана от модераторите :o

Българската публика отдавна беше зажадняла за такива мачове и успехи... това че т.н. ''грандове'' от София не са способни да й го доставят си е изцяло техен проблем :idea: Като един правоверен армеец трето поколениe, аз казвам: Благодаря Ви, Лудогорец и Поколон!
Аз такъв мач на български отбор на помня за повече от 20 години активно фенстване ;)

Нима си забравил онова 3:3 срещу Блекбърн?Или ти на мачове на ЦСКА не ходиш?Още повече,че тогава публиката наистина бе 12 играч на терена.Вчера мача на Лудогорец наистина бе инфарктен,но този на армейците бе луд.И ако помниш обрат на български отбор от 0:3 до 3:3 ела и ми кажи!

Разбира се, че помня всяка секунда от този мач - един от малкото, карали ме да се гордея че съм ЦСКАр! Другият беше със Шахтьор на Армията! (мачът с Бешикташ го пропуснах 2006-а)
Голямата разлика е, че ЦСКА отпадна, докато Лудогорец продължава - това прави техният мач доста по-ценен от нашия, не мислиш ли?!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 28 фев 2014 13:33

Едно голямо БРАВО!
ПОКЛОН И УВАЖЕНИЕ.
Горди сме,че сме Българи от Разград!Винаги ще бъдем до вас и подкрепяме.
Само Лудогорец,напред ОРЛИ на Лудогорието!

Spetz
Контакти:

Мнениеот Spetz » 28 фев 2014 14:28

браво Лудогорци цяла България се гордее с вас през целия мач дадохте всичко от себе си показахте хъс,характер,воля,мъжество нито за миг не се предадохте заслужавате този успех и едно голямо БЛАГОДАРЯ на невероятната и многобройна публика която ви подкрепяше от първия до последния момент и с цялото си сърце ви пожелавам успех в следващата фаза на Лига Европа

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2014 15:10

Лацио са играли 1/4 финал в миналогодишното издание на Лига Европа.Значи не са чак толкова посредствени както се опитват някои да ги изкарат.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 фев 2014 15:20

vaskonti написа:Няма причина да се обръща специално внимание на тези, които са подкрепили Лудогорец защото именно това е нормалното поведение. Ненормално е това, което направиха някои сини фенове. При това, забележи - проблемът не е толкова, че подкрепиха Лацио, проблемът е, че те всъщност НЕ подкрепяха Лацио, а викаха против Лудогорец. Е това е върховната простотия, зад която официално застана клубът ПФК Левски.

Пак си неподготвен, моде. "Върховната простотия", зад която застана ПФК Левски бяха 40-50 фена, които бяха настанени до агитката на Лацио и си подкрепяха Лацио. Каква отговорност носи ПФК Левски за 100-200 човека, пеещи умрете селяни? Какво ги спира същите да идат на мача с Валенсия и да пеят пак против Лудогорец и какво отношение има ПФК Левски с тях? Като ми говориш за нормално поведение история помни и други случаи, ама няма значение. Всичко си е въпрос на възпитание и ценностна система. Аз не ги харесвам Лудогорец, ама си изкарах супер добре.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Лудогорец”