Originally Posted by noname
Здр пичове. Малко инфо и от мен. В момента се бачка денонощтно. През деня се работи по трибуната - кофраж , лее се бетон и т.н. В помещенията , като разгледах преди седмица , всичко бе иззидано и на 2/3 дори измазано (вече вярвам на 100% завършено). През ноща идва фирма която шлайфа/полира излетия бетон за да стане гладък. Работниците ще бъдат тук и по коледа.
Долу помещенията са доста на брой. Под 1-вите 3 реда е оставена празна ниша за складово помещение. Следва Главния коридор , откъдето ще излизат футболистите. Откъм механото има 2 изхода , 1вия за футбалеритв , а 2-рия е гараж за техника за потдържане на терена (ще има нова машина , доста по-голяма от сегашното "багерче"). В посока от механото към парка следват - помещения за съдии , допинг контрол и т.н - доста е омотано - коридорчета , стаички... След това са 2-те съблекални , като между тях са 2-те стаи за тренерите - всяка с отделен санитарен възел. Съблекалните са доста големи , но самите бани са от порядъка на 4 на 4 метра. Последното помещение (вече откъм парка) е котелно , като има оставен отделен вход за него. На 2-рия етаж , вече в самата трибуна , таолетните и кетеринга , виждаме ги... външна стена няма да има (откъм басейна) , ще е нещо като на Национал Арена в Румъния , с перипет по външната страна на трибуната - които е ходил на мача със Стяуа ще ме разбере какво имам в предвид.
Входа за зрителие се запазва да е откъм парка , но ще е малко по-надолу от сегашния. Ще има доста широка стълба , на 3 нива, която влиза в самата трибуна , и по коридор отвежда към 3-те входа на трибуната. Сегашния вход (който се използваше) става авариен , същия ще има огледално и от другата страна откъм паркинга. Има още един вход към трибуната , стълбище оттзад на самата трибуна , откъм механото - но за каква цел е не разбрах - дали служебен , дали авариен , дали за кетеринга... На рендерите които видях , козирката покрива половината трибуна... но момчето каза , че може само на рендера да е така. Не видях скица с самата козирка. Козирката се крепи на колоните с помоща на стоманени въжета - подобно на стадиона на Локо Сф.
Попитах за другите трибуни , каза , че ако зависи от тях , веднага ги почвали. BTW спомена , че търсят общи работници - 30 лева надник , ако има желаещи...
За гнездото , преди месец , Г.Домусчиев се срещна с архитекти от В.Търново. Кога , какво , как - незнам.